پیش بینی ها و اخبار E3 2015

کدام کنفرانس E3 2015 موفق تر خواهد بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    185
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
خُب از اونجایی که برای تاپیک جداگانه زدن برای هر کنفرانس خیلی زوده، صرفا بخاطر اینکه از نظر هایپیجات (!) از دنیا عقب نباشیم، گفتم یک عدد تاپیک درباره E3 پیش‌رو بزنم تا هرچی هایپ، آرزو و دل‌نوشته دارید، بریزید اینجا! :دی در ضمن تا باز شدن تاپیک‌های جداگانه، می‌تونید اگر خبری، شایعه‌ای، نقل قول از insiderـی چیزی دارید، همین‌جا به اشتراک بگذارید.
پ.ن: از insiderهای وطنی مثل پارسال شدیدا استقبال می‌شه!!

آرزوها:

Quantic_Dream_Logo.png

پروژه جدید Quantic Dream. امیدوارم یک تیزر برای این E3 آماده کرده باشن، انتظار هم حدی داره! :|

logo.png

هیچ رقمه نمی‌شه این خبر ["Sony Bend Dev Says Next Game Will "Push PS4 to Somewhere It's Never Been] رو خوند برای پروژه جدیدشون کنجکاو نشد. این هم یک عدد تیزر داشته باشه کفایت می‌کنه.
پ.ن: جناب shinobi602 راجب این پروژه گفته بازی سبک Open World Horror هست. دیگه راست و دروغش با خودش!

icon-sms.png

یک تیزر حماسی و بازگشت Kratos با God of War IV ... 8->

پیش‌بینی‌ها:

- Uncharted 4 و یک نمایش خانمان‌سوز (!) از بخش‌های برفی بازی و معرفی Uncharted Trilogy بعد از اینکه حضار از تماشای برف نسل بعدی از هم گسیخته شدن!!
- نمایش گیم‌پلی از Rise of the Tomb Raider و اعلام تاریخ عرضه.
- یک عدد تیزر از Gears of War جدید.
- حضور Polyphony Digital و Gran Turismo 7.

مابقی پیش‌ینی‌/بحث/wish list به عهده شما.

Last edited by a moderator:
Gearbox مادر مرده لطف کن یک brothers in arms بده بیرون که دیگه از ea و‌ activision ابی برای ما گرم نمیشه،مردیم از بس انتظار یک بازی جنگ جهانی دیگه رو کشیدیم:دی

یکی از بازی هایی که به احتمال زیاد تو E3 معرفی میشه DIRT4 هست و من بیشتر همه منتظرم ببینم چه گرافیک هیولایی تحویلمون میدن!!! یه رالی داکار واقعی!!!:d

motorstorm 4 یی هم اگه در کار باشه که حالا حالاها رونمایی نمیشه:(

البته فعلا که مشغول 4SE ایه و بعدا هم احتمال خیلی زیاد میره سروقت DMC5، ولی خب Itsuno تا الان بارها گفته که دوست داره Rival Schools جدید بسازه یا کلا یه فایتینگ متفاوت مثل SFII درست کنه و یه تکونی به سبک فایتینگ بده:دی کلا توی هر فرصتی که گیرش میاد به این موضوع اشاره میکنه (آخرین باری هم که این حرف رو زد ظاهرا همین امروز توی مراسم Sengoku Basara vs. Devil May Cry بوده)

فعلا که سری DMC بدجوری بهش احتیاج داره ولی خب امیدوارم در آینده کپکام بهش این اجازه رو بده تا دوباره روی Rival Schools کار کنه. با توجه به سابقه طلایی که در زمینه ساخت گیم پلی دسته اول داره، به نظرم میتونه یه عنوان خیلی خیلی خوب و درخور اسم Rival Schools تحویل بده :دی
هیچم RS نمیخواییم:|:biggrin1:
FGC demands CvS 3:biggrin1:

wOw ... اگه NFS : U3 معرفی بشه من دیگه پرواز میکنم ... با همون سبک هم باشه عالیه ... پلیس نمیخوایم باو ... فقط مسابقات خیابانی و تیونینگ معرکه ...

البته خیلی دوست دارم امسال Ubisoft بازی که سال هاس در انتظار نسخه ششم هستم رو معرفی کنه و اونم چیزی نیس جز Prince Of Persia ...

آخرین ویرایش:
در نهایت هم یه IP جدید از Ubisoft که مثل همیشه توی اولین نمایش خودش ملت رو میخکوب کنه و جوگیر بشیم! حالا اگه بعدش نسخه نهایی مشکلاتی داشت دیگه مهم نیست! :دی
کنفرانسهای Ubisoft در یک تصویر :دی
-----------

Gearbox مادر مرده لطف کن یک brothers in arms بده بیرون که دیگه از ea و‌ activision ابی برای ما گرم نمیشه،مردیم از بس انتظار یک بازی جنگ جهانی دیگه رو کشیدیم:دی
اینها پول چرب و چیلی Borderlands ناجور بهشون مزه داده فکر نکنم کلا دیگه BiA ببینیم :دی.

اول از همه آرزو دارم Mafia III معرفی بشه . اصلا علاقه عجیبی به این بازی دارم :d امیدوارم یه AC خوب در حد AC : II معرفی بشه . همینا فعلا به ذهنم رسید

این عنوان برجسته هم ریمستر شود

Killzone_2_E32007.jpg

اگه یه عنوان جدید با همین کیفیت میساختن برای من یه نفر E3 بهشت بود .:d
متاسفانه استدیو نمیدونم در فکر چیه هر نسخه یه چیز جدید رو میکنه انگار خودشون هم نمیدونن چی میخوان بسازن از KZ2 به اون شاهکاری به KZSF رسیدن واقعا آدم به فکر فرو میبره که اینها واقعا میدونن چی میخوان بسازن یا نه.

دوست دارم Fallou4 معرفی بشه در حالی که Obsidian توی ساختش نقش داشته باشه. من هنوز به ایــن امیدوارم. :(:d

Bioshock 3 که ادامه ی داستان 2 هستش معرفی بشه. تو نقش Eleanor بازی کنیم! بازی همون تم و حال و هوای B2 رو داشته باشه. =((:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or