پیش بینی ها و اخبار E3 2015

کدام کنفرانس E3 2015 موفق تر خواهد بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    185
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
خُب از اونجایی که برای تاپیک جداگانه زدن برای هر کنفرانس خیلی زوده، صرفا بخاطر اینکه از نظر هایپیجات (!) از دنیا عقب نباشیم، گفتم یک عدد تاپیک درباره E3 پیش‌رو بزنم تا هرچی هایپ، آرزو و دل‌نوشته دارید، بریزید اینجا! :دی در ضمن تا باز شدن تاپیک‌های جداگانه، می‌تونید اگر خبری، شایعه‌ای، نقل قول از insiderـی چیزی دارید، همین‌جا به اشتراک بگذارید.
پ.ن: از insiderهای وطنی مثل پارسال شدیدا استقبال می‌شه!!

آرزوها:

Quantic_Dream_Logo.png

پروژه جدید Quantic Dream. امیدوارم یک تیزر برای این E3 آماده کرده باشن، انتظار هم حدی داره! :|

logo.png

هیچ رقمه نمی‌شه این خبر ["Sony Bend Dev Says Next Game Will "Push PS4 to Somewhere It's Never Been] رو خوند برای پروژه جدیدشون کنجکاو نشد. این هم یک عدد تیزر داشته باشه کفایت می‌کنه.
پ.ن: جناب shinobi602 راجب این پروژه گفته بازی سبک Open World Horror هست. دیگه راست و دروغش با خودش!

icon-sms.png

یک تیزر حماسی و بازگشت Kratos با God of War IV ... 8->

پیش‌بینی‌ها:

- Uncharted 4 و یک نمایش خانمان‌سوز (!) از بخش‌های برفی بازی و معرفی Uncharted Trilogy بعد از اینکه حضار از تماشای برف نسل بعدی از هم گسیخته شدن!!
- نمایش گیم‌پلی از Rise of the Tomb Raider و اعلام تاریخ عرضه.
- یک عدد تیزر از Gears of War جدید.
- حضور Polyphony Digital و Gran Turismo 7.

مابقی پیش‌ینی‌/بحث/wish list به عهده شما.

Last edited by a moderator:
یک عدد Gran Turismo 7 به تنهایی باعث میشه یه E3 لذت بخش برای من رقم بخوره! :دی در کنارش نمایش DOOM هم همه چیز رو تکمیل میکنه و میرم فضا! به جز اینا:
نمایش بخش داستانی Halo 5. بروبچ 343 نسل قبل توی اولین تجربه ـشون عالی کار کردن و باید دید این بار چه میکنن.
گیم پلی جدید از Uncharted 4. با اینکه گیم پلی از بازی دیدیم، ولی فکر میکنم ND توی E3 چیزی نشون میده که از نمایش قبلی هم به مراتب جالب تر هست.
یک عدد تیزر کوتاه و خوشگل از God of War. البته فقط فونت خشک و خالی به درد نمیخوره و باید حداقل یه چیزی داشته باشه که در موردش بحث کنیم. :دی
همه چیزهایی که بالا گفتم، برای Gears of War هم صدق میکنه و یه تیزر کوچیک و مشتی ازش نشون بدن عالیه.
نمایش Ratchet & Clank بعد از چند قرن! :|
بازی جدید Media Molecule. این عزیزان سال 2011 اومدن LBP2 رو ساختن و از اون موقع بازی بزرگ بعدی ـشون رو ندیدیم. Tearaway که اتفاقاً کیفیتش هم خیلی خوب بوده، اگه اشتباه نکنم توسط یه تیم خیلی کوچیک ساخته شد و تیم اصلی مشغول یه چیز دیگه هستن.
یه ویدئوی بنیان فکن از Quantic Dream! البته بعیده بازی های QD و MM با هم نمایش داده بشن و احتمالاً یکی ـشون میره برای Gamescom و اون طرفا.
یه بازی درست حسابی از Rare. بازی ای که حال و هوای کارهای معروف ـشون رو داشته باشه و ترجیحاً پلتفورمر.
IP جدید Guerrilla. البته من حس خاصی نسبت به این استودیو ندارم، ولی اگه بازی جدیدشون تو مایه های همون عکس هایی باشه که پخش شد، بدجوری جالب به نظر میرسه.
سورپرایز خفن از طرف کوجیما! از اونجایی که از Konami جدا شده، احتمالش زیاده که توی این مدت خیلی از کمپانی ها دنبالش بوده باشن و به نظرم بعید نیست توی یکی از کنفرانس ها ببینیمش. مجری مراسم میگه این شما و این هم کوجیما! :دی بعدش هم میاد روی سن و میگه به زودی کار روی پروژه جدیدی رو با فلان کمپانی شروع میکنم. البته در این حالت حتی اسم بازی هم انتخاب نشده چه برسه به لوگو و تیزر، ولی همین خبر به تنهایی میتونه یه بمب باشه.
در نهایت هم یه IP جدید از Ubisoft که مثل همیشه توی اولین نمایش خودش ملت رو میخکوب کنه و جوگیر بشیم! حالا اگه بعدش نسخه نهایی مشکلاتی داشت دیگه مهم نیست! :دی
Mass Effect رو یادم رفت! :| :| یه نمایش خیره کننده و تماشایی و نام درست حسابی! خسته شدیم از این بی اسم بودن بازی.
Kingdom Hearts III هم فراموش شد! :دی
همه این هایی که گفتم در حدی هستن که خیلی عجیب غریب و خاص محسوب نمیشن. با این حال اگه همینا رو نشون بدن و حتی سورپرایز خیلی خفنی هم نداشته باشیم، باز یکی از بهترین E3ها برای من هست.

آخرین ویرایش:
یه نمایش فک برنداز از H5
یه نمایش فک برنداز از U4
یه تیزر CG فک برانداز از Geow
یه تیزر CG فک برنداز از GOW
معرفی DiRT 4 (هر چند خیلی بعیده)
یه گیم‌پلی درست و حسابی از Mirror's Edge
رونمایی رسمی NME
رونمایی از بازی Rare
اضافه شدن آب و هوا (داینمیک) و چرخه شب و روز به Forza 6 :دی
در آخر هم حضور سم لیک در کنفرانس مایکروسافت و گیم‌پلی QB ...

همین‌ها باشن من دیگه هیچ آرزویی ندارم :دی

آخرین ویرایش:
یک عدد Gran Turismo 7 به تنهایی باعث میشه یه E3 لذت بخش برای من رقم بخوره! :دی در کنارش نمایش DOOM هم همه چیز رو تکمیل میکنه و میرم فضا! به جز اینا:
نمایش بخش داستانی Halo 5. بروبچ 343 نسل قبل توی اولین تجربه ـشون عالی کار کردن و باید دید این بار چه میکنن.
گیم پلی جدید از Uncharted 4. با اینکه گیم پلی از بازی دیدیم، ولی فکر میکنم ND توی E3 چیزی نشون میده که از نمایش قبلی هم به مراتب جالب تر هست.
یک عدد تیزر کوتاه و خوشگل از God of War. البته فقط فونت خشک و خالی به درد نمیخوره و باید حداقل یه چیزی داشته باشه که در موردش بحث کنیم. :دی
همه چیزهایی که بالا گفتم، برای Gears of War هم صدق میکنه و یه تیزر کوچیک و مشتی ازش نشون بدن عالیه.
نمایش Ratchet & Clank بعد از چند قرن! :|
بازی جدید Media Molecule. این عزیزان سال 2011 اومدن LBP2 رو ساختن و از اون موقع بازی بزرگ بعدی ـشون رو ندیدیم. Tearaway که اتفاقاً کیفیتش هم خیلی خوب بوده، اگه اشتباه نکنم توسط یه تیم خیلی کوچیک ساخته شد و تیم اصلی مشغول یه چیز دیگه هستن.
یه ویدئوی بنیان فکن از Quantic Dream! البته بعیده بازی های QD و MM با هم نمایش داده بشن و احتمالاً یکی ـشون میره برای Gamescom و اون طرفا.
یه بازی درست حسابی از Rare. بازی ای که حال و هوای کارهای معروف ـشون رو داشته باشه و ترجیحاً پلتفورمر.
IP جدید Guerrilla. البته من حس خاصی نسبت به این استودیو ندارم، ولی اگه بازی جدیدشون تو مایه های همون عکس هایی باشه که پخش شد، بدجوری جالب به نظر میرسه.
سورپرایز خفن از طرف کوجیما! از اونجایی که از Konami جدا شده، احتمالش زیاده که توی این مدت خیلی از کمپانی ها دنبالش بوده باشن و به نظرم بعید نیست توی یکی از کنفرانس ها ببینیمش. مجری مراسم میگه این شما و این هم کوجیما! :دی بعدش هم میاد روی سن و میگه به زودی کار روی پروژه جدیدی رو با فلان کمپانی شروع میکنم. البته در این حالت حتی اسم بازی هم انتخاب نشده چه برسه به لوگو و تیزر، ولی همین خبر به تنهایی میتونه یه بمب باشه.
در نهایت هم یه IP جدید از Ubisoft که مثل همیشه توی اولین نمایش خودش ملت رو میخکوب کنه و جوگیر بشیم! حالا اگه بعدش نسخه نهایی مشکلاتی داشت دیگه مهم نیست! :دی
Mass Effect رو یادم رفت! :| :| یه نمایش خیره کننده و تماشایی و نام درست حسابی! خسته شدیم از این بی اسم بودن بازی.
همه این هایی که گفتم در حدی هستن که خیلی عجیب غریب و خاص محسوب نمیشن. با این حال اگه همینا رو نشون بدن و حتی سورپرایز خیلی خفنی هم نداشته باشیم، باز یکی از بهترین E3ها برای من هست.

اینکه تقریبا همش شد انحصاری:-/ :دی

معرفی Mafia III
معرفی GTA V Story DLC
معرفی TES یا Fallout جدید
معرفی Dead Space 4
معرفی Visceral Star War
معرفی Dishonored 2
معرفی یه IP فوق خفن از Ubisoft
اعلام اینکه Deus Ex همین 2015 میاد:d

آخرین ویرایش:
اینکه تقریبا همش شد انحصاری:-/ :دی
DOOM و Mass Effect و بازی احتمالی Ubisoft! :| دیگه چیز خاصی به ذهنم نمیرسه. :دی
یه سری بازی سالانه مثل AC و CoD و ... هستن که با اینکه منتظر نمایش هاشون هستم، ولی سورپرایز خاصی ندارن.
Mirror's Edge که فعلاً خبری ازش نیست. Star Wars هم وقتی فهمیدم بخش داستانی نداره، دیگه ذوق و شوقم پُکید! :|
Valve هم بعیده خبری ازش بشه. یعنی این بند و بساط Steam Machine که راه افتاد، دیگه احتمال حضورشون توی کنفرانس های سونی و مایکروسافت خیلی کم شده و بازی هاشون رو میذارن برای همون Steam Machineـشون هایپ میکنن.
راستی Kingdom Hearts III رو یادم رفت! :دی با اینکه نسخه های قبلی رو بازی نکردم، ولی منتظر ویدئوهای جدید از این بازی هستم.
این وسط اگه Rayman جدید هم معرفی بشه عالیه! :x ولی فکر میکنم Ubisoft فعلاً سراغش نمیره. :(

به خدا چند روزه تو فکرشم. اخدا کنه بسازن. فوق العاده بود این سری. یادش بخیر روی PS1 چه فازی میداد :x

البته فعلا که مشغول 4SE ایه و بعدا هم احتمال خیلی زیاد میره سروقت DMC5، ولی خب Itsuno تا الان بارها گفته که دوست داره Rival Schools جدید بسازه یا کلا یه فایتینگ متفاوت مثل SFII درست کنه و یه تکونی به سبک فایتینگ بده:دی کلا توی هر فرصتی که گیرش میاد به این موضوع اشاره میکنه (آخرین باری هم که این حرف رو زد ظاهرا همین امروز توی مراسم Sengoku Basara vs. Devil May Cry بوده)

فعلا که سری DMC بدجوری بهش احتیاج داره ولی خب امیدوارم در آینده کپکام بهش این اجازه رو بده تا دوباره روی Rival Schools کار کنه. با توجه به سابقه طلایی که در زمینه ساخت گیم پلی دسته اول داره، به نظرم میتونه یه عنوان خیلی خیلی خوب و درخور اسم Rival Schools تحویل بده :دی

آخرین ویرایش:
اوه اوه قضیه جدیه پس :دی این بیشتر از DMC5 در مورد SR یا ساخت یه فایتینگ جدید حرف میزنه :دی یه وقت DMC5 رو بی خیال نشه بره سر وقت SR :| :دی

نه نگران نباش مرتضی دیگه بعد از 4SE خیلی خیلی بعیده قبل از ساختن DMC5 از سری DMC دست بکشه :دی من فقط امیدوارم موقع ساخت DMC5 یه یکی دو نفر دیگه هم به عنوان Co-Director کنارش باشن و ازش درس یاد بگیرن تا دیگه بعد از اون بتونه بره سروقت ساخت بازی های دیگه ای که بهشون علاقه داره و سری DMC رو بسپار دست یکی از همون Co-Director ها :دی یه جورایی مثل Dragon's Dogma که الان یه کارگردان دیگه داره و حتما لازم نیست Itsuno بسازتش، خیلی خوب میشد اگه DMC هم علاوه بر ایتسونو یکی دیگه رو داشت.

کلا حیفه که آدمایی مثل Itsuno وفتشون رو صرفا بزارن روی یه سری و خودشون رو به اون محدود کنند، خصوصا وقتی کلی ایده جدید توی ذهنشونه و علاقه دارن تا توی سبکای دیگه هم بازی بسازن :دی دوست دارم ایتسونو هم یه جورایی مثل کامیا بتونه روی هر بازیی که دلش میخواد کار کنه و خودش رو به یه عنوان خاص محدود نکنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or