پیش بینی ها و اخبار E3 2015

کدام کنفرانس E3 2015 موفق تر خواهد بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    185
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
خُب از اونجایی که برای تاپیک جداگانه زدن برای هر کنفرانس خیلی زوده، صرفا بخاطر اینکه از نظر هایپیجات (!) از دنیا عقب نباشیم، گفتم یک عدد تاپیک درباره E3 پیش‌رو بزنم تا هرچی هایپ، آرزو و دل‌نوشته دارید، بریزید اینجا! :دی در ضمن تا باز شدن تاپیک‌های جداگانه، می‌تونید اگر خبری، شایعه‌ای، نقل قول از insiderـی چیزی دارید، همین‌جا به اشتراک بگذارید.
پ.ن: از insiderهای وطنی مثل پارسال شدیدا استقبال می‌شه!!

آرزوها:

Quantic_Dream_Logo.png

پروژه جدید Quantic Dream. امیدوارم یک تیزر برای این E3 آماده کرده باشن، انتظار هم حدی داره! :|

logo.png

هیچ رقمه نمی‌شه این خبر ["Sony Bend Dev Says Next Game Will "Push PS4 to Somewhere It's Never Been] رو خوند برای پروژه جدیدشون کنجکاو نشد. این هم یک عدد تیزر داشته باشه کفایت می‌کنه.
پ.ن: جناب shinobi602 راجب این پروژه گفته بازی سبک Open World Horror هست. دیگه راست و دروغش با خودش!

icon-sms.png

یک تیزر حماسی و بازگشت Kratos با God of War IV ... 8->

پیش‌بینی‌ها:

- Uncharted 4 و یک نمایش خانمان‌سوز (!) از بخش‌های برفی بازی و معرفی Uncharted Trilogy بعد از اینکه حضار از تماشای برف نسل بعدی از هم گسیخته شدن!!
- نمایش گیم‌پلی از Rise of the Tomb Raider و اعلام تاریخ عرضه.
- یک عدد تیزر از Gears of War جدید.
- حضور Polyphony Digital و Gran Turismo 7.

مابقی پیش‌ینی‌/بحث/wish list به عهده شما.

Last edited by a moderator:
بعدا یه لیست بلند و بالا از آمال و آرزوهام مینویسم ولی فعلا تنها چیزی که از E3 میخوام یه Teaser ـه. حتی اگه CG هم باشه من باز قبول دارم، اصلا اگه فقط یه لوگوی خالی هم نشون بدن باز من راضیم. فقط میخوام تایید رسمی بشه، همین :crying1:

قطعا امسال یه e3 میبینیم که تا چند سال بعد و چند سال قبل دیده نشده :d
اون چیز هایی که حتمی هست یا تقریبا حتمی هست حساب کنیم به هیچ وجه فیل نمیشیم

بعدا یه لیست بلند و بالا از آمال و آرزوهام مینویسم ولی فعلا تنها چیزی که از E3 میخوام یه Teaser ـه. حتی اگه CG هم باشه من باز قبول دارم، اصلا اگه فقط یه لوگوی خالی هم نشون بدن باز من راضیم. فقط میخوام تایید رسمی بشه، همین :crying1:
تيزر از چي؟ :دي

- - -ویرایش - - -

بزرگترین آرزوی من معرفی یه Max Payne جدید هست که Remedy میسازه ولی خب این آرزو رو دارم به گور می برم:دی
از آرزوهاي بگور بردني ميشه ساخت شماره جديد jade Empire و KOTOR توسط Bioware نام برد!

تيزر از چي؟ :دي
bf09cs2jdzk9t9gtmwvo.png
---
اما بریم سروقت اون لیست بلند و بالای وعده داده شده :دی

اول از واضحات و پیشبینی عناوینی میگم که حضورشون حتمیه و دیگه تکراری شدن:

-Half Life 3
-Alan Wake 2
- Shenmue 3
-معرفی Yakuza 0 برای غرب، همچنین معرفی نسخه بعدی سری Yakuza و اعلام خبر عرضه جهانی به صورت همزمان با نسخه های ژاپنی
-معرفی دوباره TLG برای PS4 و همینطور تایید دنباله SotC/ICO برای PS4 و عرضه هر دو بازی تا اواسط سال 2016
-این یکی دیگه بدجوری تابلوـه، God Hand 2
-Onimusha 5/Reboot
-ِDino Crisis جدید
- FF VII Remake
-معرفی Bayonetta HD Collection برای نسل هشت و PC که شامل هر دو نسخه بازی با حداکثر کیفیت (1080p/60fps) میشه. همچنین معرفی نسخه سوم این عنوان و عرضه اش در پاییز امسال برای نسل هشت و PC.
-بازی جدید GG
-مشخص شدن تاریخ عرضه Persona 5
-بازی جدید Bend
-بازی جدید QD
-معرفی نسخه دوم Dragon's Dogma. اینبار به صورت 1080P/60fps، دنیایی بزرگتر و غنی تر از Witcher 3 و گرافیکی برابر/بهتر از Witcher 3 روی تنظیمات Ultra
-Ninja Gaiden 4 و برگشتن به ریشه های سری
-Dead or Alive 6 معرفی میشه و TN اعلام میکنه که برخلاف نسخه های قبلی اینبار تمام DLC، شخصیتها، لباس هاو.... به صورت کاملا رایگان عرضه میشن.
-معرفی دوباره Silent Hills و تاکید بر اینکه خبرا اشتباه بوده و کوجیما از Konami نمیره و با خیال راحت روی بازی کار میکنه.
- Crash جدید از ND
- Syphon F!lter جدید

اما برسیم به آرزو و رویاها:

-Assassin's Creed جدید(مثل هر سال با کیفیت خارق العاده و بدون هیچ اشکالی)
-Fifa جدید
-Call of Duty جدید
-WWE جدید (سازنده اش هم همچنان Yukes ـه)
-Battlefield/MoH/Shooter جدید از EA
-IP جدید از یوبی با نمایش فوق خفن (که بعدا هم هیچ دانگریدی توش اتفاق نمیوفته)
-Third Party های انحصاری
-انحصار زمانی بودن بعضی بازیها
-معرفی بازی های Cross-Gen
و...

آره دیگه، فکر کنم خیلی دقیق پیشبینی کردم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or