پیش بینی ها و اخبار E3 2015

کدام کنفرانس E3 2015 موفق تر خواهد بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    185
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
خُب از اونجایی که برای تاپیک جداگانه زدن برای هر کنفرانس خیلی زوده، صرفا بخاطر اینکه از نظر هایپیجات (!) از دنیا عقب نباشیم، گفتم یک عدد تاپیک درباره E3 پیش‌رو بزنم تا هرچی هایپ، آرزو و دل‌نوشته دارید، بریزید اینجا! :دی در ضمن تا باز شدن تاپیک‌های جداگانه، می‌تونید اگر خبری، شایعه‌ای، نقل قول از insiderـی چیزی دارید، همین‌جا به اشتراک بگذارید.
پ.ن: از insiderهای وطنی مثل پارسال شدیدا استقبال می‌شه!!

آرزوها:

Quantic_Dream_Logo.png

پروژه جدید Quantic Dream. امیدوارم یک تیزر برای این E3 آماده کرده باشن، انتظار هم حدی داره! :|

logo.png

هیچ رقمه نمی‌شه این خبر ["Sony Bend Dev Says Next Game Will "Push PS4 to Somewhere It's Never Been] رو خوند برای پروژه جدیدشون کنجکاو نشد. این هم یک عدد تیزر داشته باشه کفایت می‌کنه.
پ.ن: جناب shinobi602 راجب این پروژه گفته بازی سبک Open World Horror هست. دیگه راست و دروغش با خودش!

icon-sms.png

یک تیزر حماسی و بازگشت Kratos با God of War IV ... 8->

پیش‌بینی‌ها:

- Uncharted 4 و یک نمایش خانمان‌سوز (!) از بخش‌های برفی بازی و معرفی Uncharted Trilogy بعد از اینکه حضار از تماشای برف نسل بعدی از هم گسیخته شدن!!
- نمایش گیم‌پلی از Rise of the Tomb Raider و اعلام تاریخ عرضه.
- یک عدد تیزر از Gears of War جدید.
- حضور Polyphony Digital و Gran Turismo 7.

مابقی پیش‌ینی‌/بحث/wish list به عهده شما.

Last edited by a moderator:
از این بازی ها میتونه خبر منتشر بشه (معقولانس معرفیشون)
mafia III
GT7
GOW IV
بازی جدید راکستار(read dead )
این موارد هم اگر معرفی بشن عالیه
crash
half life 3(فقط والو یک بازی هم معرفی کنه کفایت میکنه :d)
kane and lyench new مثل نسخه 2 میخواد بشه همون بهتر نسازن
gun - punisher هم بعید میدونم سازندشون یاشون باشه چنین بازی هست :p
و در اخر هم از سونی میخواهیم تکلیف agent -The Last Guardian مشخص کنه

بنظر من غیر از U4 و Next GOW و GT7 و GG Next Project که سه تای آخری شاید در حد تیزر باشن بین FP ـهای سونی هیچ کدوم دیگه بودنشون اونچنان محتمل نیست، رو Bend Studio و MM Next Porject و پروژه بعدی Cage و ... نمیشه حساب باز کرد، همین 4 تا هم تو یه شب با هم نمایش داشته باشن باید کلاه تون رو بندازین بالا.:d

TLG رو هم اگه به نیت شوخی و تیکه انداختن استارتِ آوردن اسمشو از الان زدین و اسمشو میارین که هیچی ادامه بدین:d هر چند حس میکنم چند سالی هست خلاقیت خشکیده و دیگه پست خنده داری هم دیده نمیشه! ولی اگه واقعاً با مبنای یه کور سوی انتظاری تو دلتون روشن شده دارین اسمشو میارین تکلیف خودتون رو از الان معلوم کنین و جان مادرتون دوباره بعد E3 مثل سال قبل - 10 صفحه نشینین بحث کنین " من از اولم گفته بودم" " خوشا به حال من که کلاً اعتقاد داشتم کنسل شده" "آخرین روزنه امید بسته شد" دیگه همه فول شدیم اینا رو و باریکلا به شما:d الان حتی مهمان های این انجمن هم دیگه میدونن بچه های این فروم به نسبت واکنش به TLG دو دسته ـن، دسته اول که اکثریت ـن تو بخش اخبار بارها گفتن وجود خارجی نداره و برفرض داشته باشم به درد سطل اشغال میخوره که اینها منطقاً نباید اصن دربارش پست بدن حالا میدن دیگه با خودشونه، دسته دومم اقلیت و معدود نفراتی که میگن قطعاً در حال توسعه ـست، که این جماعت حتی این E3 هم نباشه دلیلی واسه بحث قبل و بعد مراسم ندارن، وقت خودشونو و کسی رو هم با پست دادن بیخود نمیگیرن.

حالا میخواین دوباره تکرار مکررات داشته باشین، این E3 هم همون رویه رو پیش بگیرین ولی من گفتم بگم اینو امسال که شاید تغییری حاصل بشه دیگه الکی انرژی هدر ندین.

میزان امیدواری به ترتیب از بالا به پایین کاهش پیدا میکنه!:d:|

1. امیدوارم یه تریلر گیم پلی از silent hills نشون بدن خیلی وقته خبری نیست ازش.
2. bethesda بهتره که fallout جدید رو معرفی کنه که این e3 بهترین فرصته
3. >>>>the last guardian<<<<<
4. شاید vlave انتظارهارو به پایان برسونه:crying1:
wd9gbcj69trqpgv9ol0n.jpg
:d

+ پیشنهادات دوستان که منم منتظره بیشترشون هستم
Enslaved 2 هم معرفی بشه استقبال میکنم :bighug:
آخ آخ آخ! Enslaved: Odyssey to the West یکی از ملوس‌ترین و خوشگل‌ترین اتمسفرهای نسل گذشته رو ارایه می‌داد! :love: از نظر gameplay هم خیلی خوب بود. اما متاسفانه بعد ساخت بازی گفتن که شماره 2 ساخته نخواهد شد چون تیم Ninja Theory اونقدر بزرگ نیست که بتونه همزمان روی چند پروژه کار بکنه! :(
به هرحال امیدوارم نظرشون برگرده و به زودی خبرهایی از بازی بشنویم.

-

یک عدد آرزو هم دارم که احتمال قریب به یقین دخلی به E3 پیدا نمی‌کنه اما نمی‌شه نگفت!

معرفی نسخه sequel بهترین ساخته *R یا به عبارت دیگه Red Dead Redemption.

آرزوی مافوق تخیلی : رونمایی crash با ناشری سونی و یه تیم جدا (حالا دوم یا سوم ناتی داگ) LOL
آرزوی خیلی تخیلی : رونمایی دوباره TLG
آرزوی تخیلی : رونمایی سایفون (SF)
آرزو : رونمایی GOW IV [-o< , پروژه ی جدید گوریلاگیمز و دیوید کیج , نینوکونی 2 , RE7 (!)
انتظار : نمایش فک برانداز آنچارتد4 و WILDE و یه رونمایی جدید در مراسم سونی

رونمایی ازGOw IV

معرفی IP جدید گوریلا
معرفی IP جدید داوود قفس
رونمایی دوباره از اخرین نگهبان
اخر کنفرانس هم ip جدید ناتی داگ به نمایش در بیاد که تیم سوم داره روش کار میکنه:d

نمایش doom جدید گیم پلی پدر مادر دار از هیلو و معرفی رسمی گیرز و یه گیم پلی کشنده و فلج کننده از انچ ۴ که کلا نسبت به اون چیزی که نشون دادن قبلا فرق کرده باشه و یه تاثیری در حد نمایش انچ ۲ داشته باشه با اینکه خیلی سختو بعیده مارا بس است...

هیچی باز آرزوهای دوستان شروع شد .:d بابا شما چقدر رو دارین هر E3 ضایع میشیم بعد دوباره سال بعد شروع میکنید به شخصه دیگه خسته شدم از این مسخره بازی هر سال .:d

تنها کاری که میخوام انجام بشه چندتا بازی جدید معرفی کنن که به شخصه حال کنم باهاش از بازی های شماره دار هم خسته شدم بازی جدید میخوام فقط همین.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or