پیش بینی ها و اخبار E3 2015

کدام کنفرانس E3 2015 موفق تر خواهد بود؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    185
  • نظرسنجی بسته شده است .

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
خُب از اونجایی که برای تاپیک جداگانه زدن برای هر کنفرانس خیلی زوده، صرفا بخاطر اینکه از نظر هایپیجات (!) از دنیا عقب نباشیم، گفتم یک عدد تاپیک درباره E3 پیش‌رو بزنم تا هرچی هایپ، آرزو و دل‌نوشته دارید، بریزید اینجا! :دی در ضمن تا باز شدن تاپیک‌های جداگانه، می‌تونید اگر خبری، شایعه‌ای، نقل قول از insiderـی چیزی دارید، همین‌جا به اشتراک بگذارید.
پ.ن: از insiderهای وطنی مثل پارسال شدیدا استقبال می‌شه!!

آرزوها:

Quantic_Dream_Logo.png

پروژه جدید Quantic Dream. امیدوارم یک تیزر برای این E3 آماده کرده باشن، انتظار هم حدی داره! :|

logo.png

هیچ رقمه نمی‌شه این خبر ["Sony Bend Dev Says Next Game Will "Push PS4 to Somewhere It's Never Been] رو خوند برای پروژه جدیدشون کنجکاو نشد. این هم یک عدد تیزر داشته باشه کفایت می‌کنه.
پ.ن: جناب shinobi602 راجب این پروژه گفته بازی سبک Open World Horror هست. دیگه راست و دروغش با خودش!

icon-sms.png

یک تیزر حماسی و بازگشت Kratos با God of War IV ... 8->

پیش‌بینی‌ها:

- Uncharted 4 و یک نمایش خانمان‌سوز (!) از بخش‌های برفی بازی و معرفی Uncharted Trilogy بعد از اینکه حضار از تماشای برف نسل بعدی از هم گسیخته شدن!!
- نمایش گیم‌پلی از Rise of the Tomb Raider و اعلام تاریخ عرضه.
- یک عدد تیزر از Gears of War جدید.
- حضور Polyphony Digital و Gran Turismo 7.

مابقی پیش‌ینی‌/بحث/wish list به عهده شما.

Last edited by a moderator:
@Dante Never Cry

به احتمال خیلی زیاد یکی از بازی های جدید یوبیسافت تو E3 امسال یا نسخه جدید SC هست یا POP....

اگر پرنس جدید نباشه هم خیلی بعدیه که یوبیسافت کلا کنار بزارش بالاخره یه روز نسخه جدیدش معرفی میشه.

پرنس فقط در صورتی قابل قبوله که گیم پلی ای مشابه 2 و 3 داشته باشه نه این 2تا مزخرفِ آخری. مخصوصا 4 که کلا سبک بازی رو به پلتفرمر تغییر داده بودن و 5 هم که ...

پرنس فقط در صورتی قابل قبوله که گیم پلی ای مشابه 2 و 3 داشته باشه نه این 2تا مزخرفِ آخری. مخصوصا 4 که کلا سبک بازی رو به پلتفرمر تغییر داده بودن و 5 هم که ...
یه چیزی شبیه همون 4 هم بدن خوبه، حداقل از هیچی بهتره :دی بازی خوبی بود فقط بیش از حد آسون بود :دی

یه چیزی شبیه همون 4 هم بدن خوبه، حداقل از هیچی بهتره :دی بازی خوبی بود فقط بیش از حد آسون بود :دی
4 جدا از آسون بودنش، کلا بازی یه جوری بود:|:biggrin1: 90% بازی رو قشنگ پلتفرمر کار کرده بودن و 10% مبارزات بود که اونم خلاصه میشد توی 4تا باس تکراری که هر 10 دقیقه یه بار باید باهاشون میجنگیدی و 2-3 نمونه دشمن معمولی و نچسب. داستانش هم که کلا Meh بود:|:biggrin1:
من دوست دارم یه چیزی در حد 3گانه ببینم. از اون معماری شهرهای پارس و اون آهنگ های جالب و متناسبش. داستان خارق العاده و از همه مهم تر گیم پلی بی عیب و نقصش که کلی آزادی عمل به بازیکن میداد:biggrin1: اگه بخوان ادامه 4 رو بسازن... من دیگه حرفی برای گفتن ندارم:|:biggrin1: (حالا همچین میگیم فلان و بهمان انگار واقعا دارن بازی رو میسازن:biggrin1:)

هر سال میگیم این سری پرنس معرفی میشه ولی باز E3 میاد و میری و یوبی هیچی در موردش نمیگه :(

کلا به نظرم پرنس رو هم یه IP مُرده فرض کنیم بهتره. حداقل تا زمانی که AC اینقدر محبوبیت داره و مثل چی میفروشه بعید میدونم یوبی دلیلی برای برگردوندن پرنس ببینه.

پ.ن: منشن نشدم.

@Safety & Peace
علی من باز به همون PoP 2008 هم راضیم :دی باز خیلی بهتر از اینه که کلا پرنس نداشته باشیم.

4 جدا از آسون بودنش، کلا بازی یه جوری بود:|:biggrin1: 90% بازی رو قشنگ پلتفرمر کار کرده بودن و 10% مبارزات بود که اونم خلاصه میشد توی 4تا باس تکراری که هر 10 دقیقه یه بار باید باهاشون میجنگیدی و 2-3 نمونه دشمن معمولی و نچسب. داستانش هم که کلا Meh بود:|:biggrin1:
من دوست دارم یه چیزی در حد 3گانه ببینم. از اون معماری شهرهای پارس و اون آهنگ های جالب و متناسبش. داستان خارق العاده و از همه مهم تر گیم پلی بی عیب و نقصش که کلی آزادی عمل به بازیکن میداد:biggrin1: اگه بخوان ادامه 4 رو بسازن... من دیگه حرفی برای گفتن ندارم:|:biggrin1: (حالا همچین میگیم فلان و بهمان انگار واقعا دارن بازی رو میسازن:biggrin1:)
میدونم چی میگی، منم دلم میخواد بازی برگرده به روزهای اوجش و همون سبک کلاسیک ولی منظورم اینه باز اینو بسازن از هیچی بهتر هست و میشه امیدوار بود یه روزی برگردن به گذشته :دی

هر سال میگیم این سری پرنس معرفی میشه ولی باز E3 میاد و میری و یوبی هیچی در موردش نمیگه :(

کلا به نظرم پرنس رو هم یه IP مُرده فرض کنیم بهتره. حداقل تا زمانی که AC اینقدر محبوبیت داره و مثل چی میفروشه بعید میدونم یوبی دلیلی برای برگردوندن پرنس ببینه.
پرنس معرفی بشه یدونه تلفات در این فروم خواهیم داد :-":دی

ولی کلا امسال یه تریلر از AC: Victory میخوان بدن و Division و گرنه حدسم اینه که اتفاق خاصی نمیوفته :|

پس Sands of Time چی؟ /:) مثل اون باشه قبول نیست؟ /:)
---
این بخش نظر شخصی خودمه:دی :
Sands of Time با اینکه داستان ساده تری داشت ولی از نظر روایت داستان از همه نسخه ها بهتر بود. بخش پلتفرمرش هم با فاصله از بقیه بهتر بود. طراحی مراحلش هم به نظرم باز هم بهتر از بقیه بود.:دی
حتی یه سری ایده جالب توی SoT بود که تو نسخه های بعدی حذف شد! مثل وقتی که به چکپوینت می رسیدیم و به صورت سریع آینده را نشون می داد.
پ.ن: حالا زیاد مهم نیست ولی حتی Jordan Mechner هم از جهت و روند نسخه های بعد از SoT مقداری ناراحت و ناراضی بود.

Mechner was unhappy with the direction taken by the latest two Prince of Persia games. In the December 2005 issue of Wired Magazine he said: "I'm not a fan of the artistic direction, or the violence that earned it an M rating. The story, character, dialog, voice acting, and visual style were not to my taste."

پ.ن 2: PoP را یکی مثل اینی که آواتارم هست باید کارگردانی کنه :( :((

پ.ن3 : Prince of Persia سه تا نسخه قدیمی هم داره واسه زمان قلقلک میرزا!:دی اگه اونها را هم حساب کنیم باید به Warrior Within بگیم پرنس 5! :دی

پ.ن: منشن نشدم.

@Safety & Peace
علی من باز به همون PoP 2008 هم راضیم :دی باز خیلی بهتر از اینه که کلا پرنس نداشته باشیم.

میدونم چی میگی، منم دلم میخواد بازی برگرده به روزهای اوجش و همون سبک کلاسیک ولی منظورم اینه باز اینو بسازن از هیچی بهتر هست و میشه امیدوار بود یه روزی برگردن به گذشته :دی
منم مثل شماها دلم برای بازی تنگ شده و دوست دارم یه شماره ازش ببینم ولی وقتی منطقی به قضیه نگاه میکنم، اگه پرنس بعدی کیفیت خوبی نداشته باشه، وضعیتش از الان هم بدتر میشه و کل نیست و نابودش میکنن:|:biggrin1:
پس Sands of Time چی؟ /:) مثل اون باشه قبول نیست؟ /:)
---
این بخش نظر شخصی خودمه:دی :
Sands of Time با اینکه داستان ساده تری داشت ولی از نظر روایت داستان از همه نسخه ها بهتر بود. بخش پلتفرمرش هم با فاصله از بقیه بهتر بود. طراحی مراحلش هم به نظرم باز هم بهتر از بقیه بود.:دی
حتی یه سری ایده جالب توی SoT بود که تو نسخه های بعدی حذف شد! مثل وقتی که به چکپوینت می رسیدیم و به صورت سریع آینده را نشون می داد.
پ.ن: حالا زیاد مهم نیست ولی حتی Jordan Mechner هم از جهت و روند نسخه های بعد از SoT مقداری ناراحت و ناراضی بود.

پ.ن 2: PoP را یکی مثل اینی که آواتارم هست باید کارگردانی کنه :( :((

پ.ن3 : Prince of Persia سه تا نسخه قدیمی هم داره واسه زمان قلقلک میرزا!:دی اگه اونها را هم حساب کنیم باید به Warrior Within بگیم پرنس 5! :دی
SoT که از نظر اتمسفر و طراحی محیطی حرف اول رو میزد:biggrin1: من از خدامه مثل Sot باشه. من فقط میگم گیم پلیش مثل 2 و 3 باشه:biggrin1:
بخش پلتفرمر رو موافق نیستم باهات:biggrin1: پلتفرمر توی 3 توی کامل ترین حالت خودش قرار داشت و به اندازه کافی و متناسب با بازی بود. یعنی 3 اومده بود 1 و 2 رو تکامل داده بود:biggrin1:
اون ایده هم خوب بود و هم بد:biggrin1: خوب از این نظر که آدم رو به خاطر اتفاقات پیش رو به هیجان مینداخت و بد از این نظر که شاید برای یکی اسپویل میکرد جلوتر رو:biggrin1:

به نظر میاد jordan Mechner بیشتر از گیم پلی و عنصر خون شماره 2 ناراضی بوده:biggrin1: وگرنه شماره دوم از نظر پیچیدگی داستانی عالی بود و شماره سوم هم خیلی عالی بازی رو به شماره اول لینک میکرد:biggrin1:

@sajadkh
هر سه تاي اينا جز آرزوهاي منم حساب ميشن، خصوصا اون آخري :x ولي متاسفانه فكر كنم هميشه در حد آرزو باقي بمونند، مخصوصا همون آخري =((:crying1::((

پ.ن: #منشن_نشدني :d
علی پرنس اگه قراره ساخته بشه برگرده به سه گانه اصلی و گیم پلی و اتمسفر بازی بشه عین نسخه 3 اون مخفی کاری و اون اهنگ لامصب هنوز یادمه
GH رو هم که با همون گیم پلی قبلی و اون حالت فانش بسازن عالی میشه...(ارزو که چی بگم واسه ساخت این بازی اما تقریبا محاله):d
این Clover Studio رفت قاطی باقالیا؟اعضای استودیو چی شدن؟
پ.ن:علی منشن نمیشی با این یوزرت مجبورم نقل قول کنم:d

[MENTION=67643]Safety & Peace[/MENTION]
آخه علی نیست و نابود شدن که دیگه شاخ و دم نداره! همین الانش هم پرنس برای یوبی یه IP مُرده حساب میشه :( اونجوری باز حداقل یه چیزی گیرمون میاد :-" :دی

علی پرنس اگه قراره ساخته بشه برگرده به سه گانه اصلی و گیم پلی و اتمسفر بازی بشه عین نسخه 3 اون مخفی کاری و اون اهنگ لامصب هنوز یادمه
GH رو هم که با همون گیم پلی قبلی و اون حالت فانش بسازن عالی میشه...(ارزو که چی بگم واسه ساخت این بازی اما تقریبا محاله):d
این Clover Studio رفت قاطی باقالیا؟اعضای استودیو چی شدن؟
پ.ن:علی منشن نمیشی با این یوزرت مجبورم نقل قول کنم:d
اگه یه نسخه مثل سه گانه بسازن که عالی میشه ولی خیلی بعیده، خصوصا که تمام توجه شون رو هم گذاشتن روی AC که یه جورایی سبکش الهام گرفته از همون سه گانه POPـه، و خب مثل چی هم داره میفروشه! بخاطر همین هم هست که میگم من به یه نسخه مثل PoP2008 هم راضیم :دی
God Hand فوق العاده بود، خداییش من به یه پورت ساده از بازی برای PS4( به سبک FF VII :دی) هم قانعم! لامصب گیم پلیش خیلی رویایی بود :x

بعد از بسته شدن Clover اکثر اعضاش از کپکام جدا شدن و یه استدیوی فوق خفن و مستقل رو درست کردن به اسم Platinum Games :دی اگه کپکام زمانی بخواد دنبال GH رو بسازه مطمئنم PG خیلی خوشحال میشه سر این پروژه باهاشون همکاری کنه.

KILLZONE 4
یک ثانیه کله کریتوس :دی
MAFIA III
DOOM 4
IP جدید دیوید قفس
Silent Hills کنسل نشده و دست کوجیما است و انحصارا برای PS4 عرضه میشه
THE LAST OF US 2
HALF LIFE 4
PRINCE OF PERSIA
GT 7
DMC 5
INFAMOUS 3 :دی :دی بجان خودم کول زندس :دی