پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
کارو و لیفول رو من تست کردم هردو اوکیه و احتمال زیاد همه هاستا همین قابلیت رو داشته باشن.چون این از قابلیت هاست نیست و از ویژگی های اکسپلویته
دوست گل قابلیت رست مود از گلدهن هست
یعنی اگر شما الان کنسولت رو بزاری رو رست مود به فرض مثال بعد از 24 یا 48 ساعت بعد بری باز دوباره روشنش کنی و دستگاه دچار کرنل پینک یا هنگ بشه این مشکل از گلدهن هست و باید صبر کنید تا نسخه نهایی این هن منتشر بشه و ایراد از مراحل اکسپلویت یا جیلبریک نیست.

خواهش میکنم
اگر ورژن بازی تو سایت PS4 Trainer یا ترینر هاست کارو اپدیت نیست باید صبر کنی تا اپدیت اون بازی موردنظرت انجام بشه ولی راه دیگم هست که میتونی از طریق pc با برنامه PS4_Cheater به بازی مورد نظرت به اصطلاح چیت بزنی مثلا مقدار تیر بی نهایت(با این روش دیگه نیاز به صبر کردن و اپدیت ترینرم مطابق با ورژن بازیت نیست)...این اموزشش رو قبلا گذاشتم.
کلا من از PS4_Cheater استفاده میکنم که هر چن نیاز به شیرینگ اینترنت و pc نیازه ولی در عین حال هنگی یا مشکل وقتی که چیت رو به بازی میدی ایجاد نمیکنه.
چه چیزهایی وجود داشت و این همه سال نمیدونستم،
در مورد زیرنویس بازی ها هم سرچ کردم،مثلا زیر نویس رد دد ۲ برای پلی استیشن ۴ هست؟

• Like
Reactions: khasanoor4
این مطلب قبلا اطلاع رسانی شده بود
و اما نحوه انجام مراحل کار بر روی ماژول esp برای قطع و وصل شدن خودکار فلش(برای کسانیکه مهارت و اشنایی کامل دارن انجام اینکار تونسته مفید باشه.)

لینک دانلود فایل bin مخصوص این روش
2.24 MB file on MEGA

bandicam 2022-01-01 04-31-21-291.jpg

FH9PF4jWQAY3gvl.jpg

FH9PFhGXMAAkc2L.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
من از وقتی که کنسول رو کپی خور کردم بازی های بالای 30 گیگ رو از طریق PS4 Package installer نصب میکردم (چون فلش بالاتر از 30 گیگ بیشتر ندارم)
حالا دو روز پیش اومدم Marvel spiderman رو بریزم رو ps4 و خب ارور Can not download داد (یه بار هم حذف کردم و دوباره همین پرسه رو ادامه دادم و همونجایی که بار اول can not download داد بار دوم همونجا این اتفاق افتاد)
رفتم رو فارکرای 6 رو تست کردم دیدم کامل نصب شده با همون روش
میخواستم بدونم مشکل چیه
واینکه سوال دوم
کسی هاردشو پارتیشن بندی کردی چون من هر چی سعی کردم ارور می داد هنگام پارتیشن بندی هارد
ممنون

This Host Has Everything You Need For PS4 9.00 Jailbreak​

هر چی بخواین در این هاست وجود داره(برای فریمور 9)

ادرس هاست:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host

ویدیو اموزش و تست هاست
انگار همشون یکی هستن و از یک بیس و ریتم پشتیبانی میکنن
مثلا کارو همین چیزهایی که این هاست داره رو شامل میشه و کار کردن با کارو برای من راحت تر هم بود.

• Like
Reactions: rezagoli

This Host Has Everything You Need For PS4 9.00 Jailbreak​

هر چی بخواین در این هاست وجود داره(برای فریمور 9)

ادرس هاست:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host

ویدیو اموزش و تست هاست
سلام من قبلا یه کلیپ دیدم توی اینترنت یه برنامه نصب میکردیم توی ps4 جلبریک شده و میتونستیم بازی هارو انلاین اپدیت کنیم به هر ورژنی که میخوایم میشه اسم اون برنامه رو بگین و ایا روی ورژن ۹ هم جواب میده؟

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
انگار همشون یکی هستن و از یک بیس و ریتم پشتیبانی میکنن
مثلا کارو همین چیزهایی که این هاست داره رو شامل میشه و کار کردن با کارو برای من راحت تر هم بود.
دوست عزیز مساله راحت بودنه
شما الان چون با کارو جواب گرفتی ممکنه بعضیا تاکید میکنم بعضیا با کارو مشکل داشته باشن و بله در اصل همه هاستها از یک روش و از طریق هاست اصلی ساخته شدن و با اپشن های متفاوت سعی بر سهولت کار دارن بنابراین معرفی هاست ها و تستشون به خاطر همینه که هر کاربر بسته به فریمور و نوع دستگاهش باید تست کنه هاستهای مختلف رو تا به قول خودتم که شده به اون راحتی و میزان دلخواه که میخواد برسه در نتیجه تست هاست ضرری نمیتونه داشته باشه و در بعضی اوقات میتونه خیلی ام کمک کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and ir.boy
سلام من قبلا یه کلیپ دیدم توی اینترنت یه برنامه نصب میکردیم توی ps4 جلبریک شده و میتونستیم بازی هارو انلاین اپدیت کنیم به هر ورژنی که میخوایم میشه اسم اون برنامه رو بگین و ایا روی ورژن ۹ هم جواب میده؟
من تا الان چنین چیزی ندیدم (اگر منظورت اپدیت بازی هکی هست بصورت انلاین)

فشاری که اکانت فروشا میخورن دیدنیه :D

‼️‼️⚠️‼️‼️
⛔️کپی خور ممنوع⛔

⚠️اطلاعیه مهم
شاید در برنامه دیوار و یا سایر برنامه های تبلیغاتی دیده باشید که دلال های کنسول به دنبال خرید 💥کنسول های خراب شده ی کپی خور💥 هستند

ترجمه شده از زبان مهندس آی تی و کارمند یکی از شرکت های تولید تراشه در خارج از کشور:

❌کلا هر گونه ران کردن اکسپلویت(کپی خور کردن) کنسول باعث میشود تعدادی از دستور های اجرای کرنل سیستم عامل کنسول شما همانند حالت عادی که خود کارخانه پلی استیشن (سونی) برای آن برنامه نویسی کرده است عمل نکرده و همین تفاوت در تعدادی از پکت های ارسالی بین پردازنده و رابط کاربری شما باعث خاموشی های بی دلیل و نامنظم و هنگ کردن های متعدد در کنسول شما میشود.
حال با این کار در کنار اصرار بعضی همکاران مبنی بر انجام کپی خور به دلیل سود 100 درصدی برای آن ها این خاموشی ها و هنگ کردن های مکرر باعث ایجاد خرابی در سخت افزار هر نوع وسیله الکترونیکی میشود و در برخی موارد عمر آن را به چند ماه کاهش میدهد.
به حدی این نوع اکسپلویت ها ناپایدار هستند که در دستگاه های مختلف نتایج تخریبی متفاوتی را رقم میزنند و در کشور هایی که سونی نمایندگی در آن ها دارد به دلیل آسیب های فراوان این عمل کنسول از گارانتی خارج شده و کارت گارانتی آن بلافاصله ابطال میشود.

✅نکته:
از طرفی دیگر استفاده از اکانت های هکی به دلیل عدم تغییر در سیستم عامل و دستور ها و برنامه نویسی و تراشه کنسول و استفاده کاملا فابریک از کنسول با تمامی دیتا های مورد تایید و بار گذاری شده توسط خود شرکت سونی به هیچ عنوان ذره ای آسیب به دستگاه شما نخواهد زد و تمامی موارد از جمله نرم افزار و دستور های سخت افزاری و دیتا در چهارچوب و موازین خود شرکت سازنده دستگاه شما انجام خواهد شد و با خیال راحت از بازی در کنسول مثبت ده ملیون تومانی خود لذت خواهید برد.

تعدادی از موارد مشاهده شده ی اکسپلویت کپی خور اخیر که توسط کاربران در شبکه های اجتماعی ارسال شده اند:
⛔️آسیب به پردازند (CPU) و لاک شدن آن به دلیل هنگ های متعدد.
⛔️آسیب و ایجاد بدسکتور در هارد درایو کنسول به دلیل خاموشی خارج از کنترل کنسول حین انجام اکسپلویت یا حین انجام بازی
⛔️خاموشی و چراغ آبی شدن کنسول به دلیل نوسان جریان برق به و آسیب قطعات مختلف از جمله رم ٫ پل شمالی و پردازنده
⛔️ سوختن منبع تغذیه و به طبع آن آسیب ثانویه جدی به برد اصلی
⛔️آسیب به دسته و سوزاندن برد دسته(طبق گفته خود منتشر کننده اکسپلویت)

راه حل✅:
1.هنگام بازی ریختن 100% تاکید داشته باشید از این روش استفاده نکنند
2.قبل از بردن دستگاه به فروشگاه برای نصب بازی حتما دستگاه را به اخرین اپدیت بروزرسانی کنید
با همین حرکت ساده از خطر هر گونه آسیب سخت افزاری و نرم افزاری در امان بمانید.

ما راه حلتون رو نخواستیم من آخرین باری که اکانت هکی خریدم بیشتر از یه سال پیش بود اکانته هم کمتر از یه هفته قفل شد ودیگه جرئت خرید این اکانتارو نداشتم

من تا الان چنین چیزی ندیدم (اگر منظورت اپدیت بازی هکی هست بصورت انلاین)
آقا رضا فک میکنم منظور دوستمون Patch Installer هست که خوب البته آخرین آپدیت رو نصب نمیکنه بلکه میشه هرآپدیتی که واسه ورژن هکی اومده رو نصب کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or