اپدیت 29.12.2021 ترینر هاست کارو برای ماژول ESP(ساپورت فریمور 5 تا 9)
لینک دانلود
345.96 MB folder on MEGA
SSID: Karo
Password wifi: 12345678
لینک دانلود
345.96 MB folder on MEGA
SSID: Karo
Password wifi: 12345678
دوست گل قابلیت رست مود از گلدهن هستکارو و لیفول رو من تست کردم هردو اوکیه و احتمال زیاد همه هاستا همین قابلیت رو داشته باشن.چون این از قابلیت هاست نیست و از ویژگی های اکسپلویته
چه چیزهایی وجود داشت و این همه سال نمیدونستم،خواهش میکنم
اگر ورژن بازی تو سایت PS4 Trainer یا ترینر هاست کارو اپدیت نیست باید صبر کنی تا اپدیت اون بازی موردنظرت انجام بشه ولی راه دیگم هست که میتونی از طریق pc با برنامه PS4_Cheater به بازی مورد نظرت به اصطلاح چیت بزنی مثلا مقدار تیر بی نهایت(با این روش دیگه نیاز به صبر کردن و اپدیت ترینرم مطابق با ورژن بازیت نیست)...این اموزشش رو قبلا گذاشتم.
کلا من از PS4_Cheater استفاده میکنم که هر چن نیاز به شیرینگ اینترنت و pc نیازه ولی در عین حال هنگی یا مشکل وقتی که چیت رو به بازی میدی ایجاد نمیکنه.
اینجا جاش نیست به این تاپیک بیاچه چیزهایی وجود داشت و این همه سال نمیدونستم،
در مورد زیرنویس بازی ها هم سرچ کردم،مثلا زیر نویس رد دد ۲ برای پلی استیشن ۴ هست؟
انگار همشون یکی هستن و از یک بیس و ریتم پشتیبانی میکننThis Host Has Everything You Need For PS4 9.00 Jailbreak
هر چی بخواین در این هاست وجود داره(برای فریمور 9)
ادرس هاست:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host
ویدیو اموزش و تست هاست
سلام من قبلا یه کلیپ دیدم توی اینترنت یه برنامه نصب میکردیم توی ps4 جلبریک شده و میتونستیم بازی هارو انلاین اپدیت کنیم به هر ورژنی که میخوایم میشه اسم اون برنامه رو بگین و ایا روی ورژن ۹ هم جواب میده؟This Host Has Everything You Need For PS4 9.00 Jailbreak
هر چی بخواین در این هاست وجود داره(برای فریمور 9)
ادرس هاست:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host
ویدیو اموزش و تست هاست
دوست عزیز مساله راحت بودنهانگار همشون یکی هستن و از یک بیس و ریتم پشتیبانی میکنن
مثلا کارو همین چیزهایی که این هاست داره رو شامل میشه و کار کردن با کارو برای من راحت تر هم بود.
من تا الان چنین چیزی ندیدم (اگر منظورت اپدیت بازی هکی هست بصورت انلاین)سلام من قبلا یه کلیپ دیدم توی اینترنت یه برنامه نصب میکردیم توی ps4 جلبریک شده و میتونستیم بازی هارو انلاین اپدیت کنیم به هر ورژنی که میخوایم میشه اسم اون برنامه رو بگین و ایا روی ورژن ۹ هم جواب میده؟
آقا رضا فک میکنم منظور دوستمون Patch Installer هست که خوب البته آخرین آپدیت رو نصب نمیکنه بلکه میشه هرآپدیتی که واسه ورژن هکی اومده رو نصب کرد.من تا الان چنین چیزی ندیدم (اگر منظورت اپدیت بازی هکی هست بصورت انلاین)