پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
فلش فرمت کردم از طریق برنامه sd card formater
فایل ها هم دوباره دانلود کردم بازم درست نشد . فلش جدید قردا امتحان میکنم
.

run as administrator این هم نشد.
فکر کنم شما از sd استفاده می کنید . اگه اینطور هست من خودم هم نتونستم با sd کار کنم ولی با فلش مشکلی ندارم
ببخشید

از کارو استفاده میکنی هنوز؟
بهتر شده؟
حوصله هر بار آنلاین شدن واسه هاست الزیف رو نداشتم گفتم بزار رو کارو بمونم 😁
خدارو شکر از اون موقع تا الان فقط یه بار زمانی که داشتم جلبریک میکردم خاموش شده
البته من آنلاین نشدم که هاستم آپدیت بشه و رو همون حالت اول موندم (من بعد از اومدن جلبریک 2 روز بیشتر نتونستم صبر کنم😊)

تو هاست کارو که استفاده میکنم زده GTA V یا RDR2 که فکر کنم چیت یا تقلبه
اینا چطوری باید استفاده کنم ازشون ؟
از این ویدیو استفاده کن که تو هاست کارو هم طبیعتا باید به همین منوال باشه . این واسه انجام mod menu بازی red dead 2 هست.(به ورژن بازی و اون گزینه مود و ورژنش در هاست حتما دقت کن که یکی باشه)
همچنین میتونی از سایت PS4 Trainer یا ترینر هاست کارو که بصورت کش در یوزرگاید هست استفاده کنی.

آخرین ویرایش:
همونطور که در پستای قبلی گفته شد:
مثل اینکه ی روش جدید اومده واسه کسایی که ماژول ESP8266 دارن میتونن با اضافه کردن 2 تا مقاومت 1k و یه ترانزیستور معمولی به ماژول(قطع و وصل بصورت خودکار)، از دردسر جابجا کردن USB واسه جیلبریک کردن خلاص شن!

Fix USB drive for PS4 v9.00. Step by step. با استفاده از ماژول esp8266
ویدیو کاملش به همراه جزئیات

آخرین ویرایش:
حوصله هر بار آنلاین شدن واسه هاست الزیف رو نداشتم گفتم بزار رو کارو بمونم 😁
خدارو شکر از اون موقع تا الان فقط یه بار زمانی که داشتم جلبریک میکردم خاموش شده
البته من آنلاین نشدم که هاستم آپدیت بشه و رو همون حالت اول موندم (من بعد از اومدن جلبریک 2 روز بیشتر نتونستم صبر کنم😊)
آره آنلاین شدنش دردسره:-w
خوب پس منم برم رو کارو:)):D

قبلا رو رست مود Orbis-Toolbox مشکل داشت و با هنگی یا خاموشی همراه می شد کنسول,طبق گفته سازنده مثل اینکه تو نسخه orbis suite این مشکل برطرف شده.
OSM:
آه و حالت رست مود در حال حاضر کار می کند: D ميدونم که قبلا ً سوال بزرگي بود!
bandicam 2021-12-28 20-51-42-564.jpg

آخرین ویرایش:
آره آنلاین شدنش دردسره:-w
خوب پس منم برم رو کارو:)):D
من بار اول که بعد از جلبریک کردن به نت وصل کردم
یه لحضه یک چیز ابرپشم ریزون دیدم اونم این بود که من یه چندتا بازی اون زمان ریخته بودم بعدش هیچکدوم رو آخرین نسخه نبود ولی کنسول یهو میخواست بره آپدیت بازی هارو با آخرین فریمور کنسول دانلود کنه و بعدش ارور can not download رو داد(با وجود اینکه من توستینگ آپدیت خودکار رو آف کرده بودم)😐
از اون لحضه دیگه واقعا جرئت نکردم به اینترنت وصل بشم و فقط اتصال به صورت لوکال انجام میدادم واسه ریختن بازی 😁
این طبیعیه چون اینو میپرسم به خاطر اینکه فرمت بازی کپی خور fpkg هست و نه pkg که سونی تشخیص بده؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: khasanoor4
من بار اول که بعد از جلبریک کردن به نت وصل کردم
یه لحضه یک چیز ابرپشم ریزون دیدم اونم این بود که من یه چندتا بازی اون زمان ریخته بودم بعدش هیچکدوم رو آخرین نسخه نبود ولی کنسول یهو میخواست بره آپدیت بازی هارو با آخرین فریمور کنسول دانلود کنه و بعدش ارور can not download رو داد(با وجود اینکه من توستینگ آپدیت خودکار رو آف کرده بودم)😐
از اون لحضه دیگه واقعا جرئت نکردم به اینترنت وصل بشم و فقط اتصال به صورت لوکال انجام میدادم واسه ریختن بازی 😁
این طبیعیه چون اینو میپرسم به خاطر اینکه فرمت بازی کپی خور fpkg هست و نه pkg که سونی تشخیص بده؟
ربطی به فرمت فایل نداره.
برای اینکه خیالتون راحت باشه از آپدیت خودکار و آپدیت بازی ها و یا اگه اکانت هکی دارید نمیخواین قفل شه DNS بزنید.
Primary DNS : 192.241.221.79
Secondary DNS : 165.227.83.145

اجرای

Retroach در فریمور 9 با دانلود PACK RETROGAMES PSX​

لینک دانلود Retroach برای ps4

RETROARCH R4 PS4 by Videogames SCZ

لینک دانلود PACK RETROGAMES
Full Roms:
MediaFire

ویدیو اموزش
رضا جان سلام
این شبیه ساز رو من نصب کردم طبق اموزش فقط واسه بازی و اجراش اون فایل ها که تو مدیا فایر زده رو بگیرم که نزدیک به 40 گیگه!!!؟
اونوقت این 40 گیگ چی هستن اطلاع داری!؟از طریق هارد داخلی اجرا میشن یا usb و اکسترنالم میشه اجراشون کرد!؟رمز نمیخواد که,ارزشش رو داره دانلود کنیم!؟
ببخش زیاد سوال کردم.

• Like
Reactions: rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or