Amir nyny
کاربر سایت
با هاست کارو نیاز نداره
اجرا کنی خودت میبینیچی میگی داداش !!!مگه داریم که اگر اینطور بود مثل بمب صدا میکرد.
با هاست کارو نیاز نداره
اجرا کنی خودت میبینیچی میگی داداش !!!مگه داریم که اگر اینطور بود مثل بمب صدا میکرد.
اجرا کردم مگه میشه اگه راس میگی فیلم بزار تا بقیه هم ببینن.اجرا کنی خودت میبینی
احتمالا داره چیزه دیگرو میگه چون همشون تا الان منظورم هاستهاس استفاده از usb رو برای اکسپلویت فریمور 9 میخواد و به قول شما اگر اینطور باشه مثل بمب صدا میکنه الان تو توییتر دارن دنبال ترفندی میگردن که این قضیه رو ی جورایی حل کنناجرا کردم مگه میشه اگه راس میگی فیلم بزار تا بقیه هم ببینن.
فیفا رو من اطلاع ندارم ببینم میشه با لن شبکه بازی کرد یا خیر ولی کال اف میشه مشکلی ندارهشما میدونی چطور میشه چندتا پی اس ۴ رو شبکه کرد برا فیفا ۲۲ ؟
سلاممثل اینکه ی روش جدید اومده واسه کسایی که ماژول ESP8266 دارن میتونن با اضافه کردن 2 تا مقاومت 1k و یه ترانزیستور معمولی به ماژول(قطع و وصل بصورت خودکار)، از دردسر جابجا کردن USB واسه جیلبریک کردن خلاص شن!(یا خداا این خودش شد ماجرا که)
View attachment 237867
سلام لطفا دوست گرامی این آموزش ویدیو را به زبان فارسی برگردونید همه بتونند استفاده کنند یا بصورت قدم به قدم توضیح فارسی بزارید افراد کم اطلاع مثل من هم بتونند استفاده کنند قبلا از زحمات شما بابت ویدیوها و اطلاعات مفیدتون سپاسگذارماجرای
Retroach در فریمور 9 با دانلود PACK RETROGAMES PSX
لینک دانلود Retroach برای ps4
RETROARCH R4 PS4 by Videogames SCZ
لینک دانلود PACK RETROGAMES
Full Roms:
MediaFire
ویدیو اموزش
خب چجوری باید اینکارو کرد ؟فیفا رو من اطلاع ندارم ببینم میشه با لن شبکه بازی کرد یا خیر ولی کال اف میشه مشکلی نداره
من زیاد اکسپلوییت نمیکنم هر وقتم بکنم میزارم کنسول رو رو اسلیپ بجای خاموش کردناحتمالا داره چیزه دیگرو میگه چون همشون تا الان منظورم هاستهاس استفاده از usb رو برای اکسپلویت فریمور 9 میخواد و به قول شما اگر اینطور باشه مثل بمب صدا میکنه الان تو توییتر دارن دنبال ترفندی میگردن که این قضیه رو ی جورایی حل کنن
حالا اصلا مشکلی ام نیست به کارو اطلاع بدین و ازش بپرسین که ایا این موضوع صحت داره یا خیر.(یا همون فیلم بزاره بقیه هم ببینن و استفاده کنن)
از کارو بپرس یا یه بار دیگه امتحان کن.من زیاد اکسپلوییت نمیکنم هر وقتم بکنم میزارم کنسول رو رو اسلیپ بجای خاموش کردن
ولی اخرین بار که انجام دادم بدون usb گلد هن ران شد خودمم تعجب کردم
بنظر این بحث جیلبریک با usb خیلی هم دست و پا گیر نیست من از وقتیکه جیلبریک 9.00 رو زدممثل اینکه ی روش جدید اومده واسه کسایی که ماژول ESP8266 دارن میتونن با اضافه کردن 2 تا مقاومت 1k و یه ترانزیستور معمولی به ماژول(قطع و وصل بصورت خودکار)، از دردسر جابجا کردن USB واسه جیلبریک کردن خلاص شن!(یا خداا این خودش شد ماجرا که)
View attachment 237867
درسته,باید برای انجام بازیهای جدید از گلدهن اخرین ورژنش استفاده بشه چون اسپوف داره به اخرین فریمور مخصوصا برای کسانیکه رو فریمورهای پایین ترن تا بتونن بازیای جدیدو اجرا کننرضا جان من روی 6.72 هستم همه چی اوکی بود با اومدن بازی های جدید مثل FIFA 22 و نیاز به اسپوف فریمور بالاتر، رفتم روی Golden Hen ... حالا وقتی کنسول رست مود میزارم و دوباره روشن میکنم صفحه کاملا مشکی هست و مجبورم با دکمه کنسول خاموشش کنم!
الان که همه چی بک پورت داره، باید برگردم روی همون HEN های قدیمی؟
اگر تو حین بازی هستی و بیای دگمه هوم رو بزنی و دستگاه رو رست مود خاموش کنی طبیعتا واسه روشن کردن مجدد دیگه انجام مراحل جیلبریک رو نمیخواد که اون خب رو فریمورهای پایین ترم بوده...البته اگر منظورت این بوده باشه این موضوع چیز جدیدی نیست عزیز.بنظر این بحث جیلبریک با usb خیلی هم دست و پا گیر نیست من از وقتیکه جیلبریک 9.00 رو زدم
فقط یکی دو بار usb و جیلبریک رو انجام دادم
راحت ترین کار وقتیکه میخاد کنسول رو خاموش کنید یه بازی را در حالت پلی بگذارید دکمه ps رو نگهدارید و روش معمول روی رست مود خاموش کنید تا الان فقط یکبار کنسول رو روشن کردم که تصویر بالا نیومد
ولی دیگر این مشکل نبود و اصلا نیاز به راه اندازی مجدد جیلبریک و usb نیست!!!
امتحان کنید.