پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
دوستان من کلا رست مود هیچ وقت کنسولم رو نمیزاشتم تا حالا.ولی من یه سرچی کردم انگار کنسول رو خیلیا رو رست مود همیشه میزارن و فقط وقتی برق رفتگی زیاده خاموش میکنن.الان چون میخوام بازی ها قفل نشه با هربار روشن کردن رو رست مود میخوام بزارم.شما تجربه استفاده طولانی مدت از این حالتو داشتین؟کلا ضرری نداره واسه کنسول و مصرف برقش زیاد نمیشه؟

دوستان من کلا رست مود هیچ وقت کنسولم رو نمیزاشتم تا حالا.ولی من یه سرچی کردم انگار کنسول رو خیلیا رو رست مود همیشه میزارن و فقط وقتی برق رفتگی زیاده خاموش میکنن.الان چون میخوام بازی ها قفل نشه با هربار روشن کردن رو رست مود میخوام بزارم.شما تجربه استفاده طولانی مدت از این حالتو داشتین؟کلا ضرری نداره واسه کنسول و مصرف برقش زیاد نمیشه؟
درسته که سونی اومده خودش ی جورایی سیستم رست مود رو پیشنهاد داده و گفته ضررم نداره اما گفتن شما مثلا 24 الی 48 ساعت اینکارو انجام بده نه اینکه واسه ترس از مراحل جیلبریک هفته ها کنسولت رو بزار رو رست مود.
اونایی که اینکارو انجام میدن و میگن هیچ مشکلی پیش نمیاد بعدا بهتر متوجه میشن که اینکار منطقی نیست.

اگه کنسولتون زیاد استفاده می کنید (یعنی هر یکی دو روز یکبار حداقل روشنش می کنید ) بهتره کنسول رو بزارید روی رست مود ولی اگه کنسول رو کم استفاده می کنید و مثلا قصد دارید هفته ای یکبار برید سراغش کلا خاموشش کنید بهتره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: saeedonly
درسته که سونی اومده خودش ی جورایی سیستم رست مود رو پیشنهاد داده و گفته ضررم نداره اما گفتن شما مثلا 24 الی 48 ساعت اینکارو انجام بده نه اینکه واسه ترس از مراحل جیلبریک هفته ها کنسولت رو بزار رو رست مود.
اونایی که اینکارو انجام میدن و میگن هیچ مشکلی پیش نمیاد بعدا بهتر متوجه میشن که اینکار منطقی نیست.
موافقم
منم واقعا متوجه نمیشم بعضیا میان میگن 1 ماه کنسول رو خاموش نکردیم که جیلبریک نپره!!!
به نظرم هر بار بعد از استفاده کامل کنسول خاموش بشه بهتره دیگه الانم که فریمور 9 هکش خاموشی نداره که کسی بخواد ترسی از این موضوع داشته باشه.

اگه کنسولتون زیاد استفاده می کنید (یعنی هر یکی دو روز یکبار حداقل روشنش می کنید ) بهتره کنسول رو بزارید روی رست مود ولی اگه کنسول رو کم استفاده می کنید و مثلا قصد دارید هفته ای یکبار برید سراغش کلا خاموشش کنید بهتره
من طولانی ترین زمانی که کنسول رو توحالت رست مود گذاشتم 11 ساعت بیشتر نبود اونم به خاطر جلبریک نبود زمانی که خودم بازی از طریق کنسول دانلود میکردم 😁
به غیر از اون به خاطر کاری که شاید داشته باشم تو بدترن حالت 2 ساعت بیشتر نبوده چه برسه به دو روز😆

• Like
Reactions: TinTEn and rezagoli
سلام
واسه اضافه کردن فایل اکسپلویت روی فلش از طریق برنامه win32 این ارور واسم میاد .
an error occurred when attempting to lock the volume
error 5 . access is denied .
مشکل از کجاست؟؟ . فایل از حالت فشرده خارج کردم و ادرس قلش مموری هم درست وارد کردم

• Like
Reactions: khasanoor4
سلام
واسه اضافه کردن فایل اکسپلویت روی فلش از طریق برنامه win32 این ارور واسم میاد .
an error occurred when attempting to lock the volume
error 5 . access is denied .
مشکل از کجاست؟؟ . فایل از حالت فشرده خارج کردم و ادرس قلش مموری هم درست وارد کردم
سلام
با run as administrator بزن
اگه تونستی یه فلش دیگه رو چک کن ببین همطوره؟
اگه فلش نداشتی ، ببین میتونی فلش فرمت کنی؟
{می تونی از نرم افزار rufus هم برا فرمت استفاده کنی.}
اگه فرمت ارور نداد ولی بازم نتونستی فایل ایمیج رو بریزی ، دوباره فایل دانلود کن شاید از فایلت باشه
run as administrator

آخرین ویرایش:
ویدیو اموزشی استفاده از ترینر و چیت در فریمور 9 از MODDED WARFARE در چند بخش از طریق مرورگر و ادرسPS4 Trainer بدون انجام کش ترینر هاست کارو در یوزرگاید و بهمراه کش ترینر هاست کارو در یوزرگاید در بخش بعد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or