پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام عزیز
برای فرستادن انواع پی لود از برنامه هایی از قبیل Payload Sender یا PS4 Payloads و ... از pc باید انجام بدین که بارها اموزشش رو تو پست ها گفتیم.
راجب nodjs هم تو پست بالا 👆راجبش توضیح دادم که باید تست کنی و ببینی اوکی هست یا خیر.
هاست ها رو خب باید تست کنی تا بسته به دستگاهت بهتر متوجه میشی که کدوم بهت جوابه.
اون روش تقسیم یا split در ps3 فقط بود و میشد اینکارو انجام داد و فعلا برای ps4 نمیشه و باید بسته به حجم بازی هر کدوم رو بصورت تک فایل و کامل نصب کنی.
اون سوال اخرتم,متوجه نمیشم که میگی بازی از قبل کرکی نصب داشتی و بازی هک شده جدید ریختی!!!
سلام ممنون از پاسخگویی تان دوست عزیز در رابطه با سوال آخر قبلا از پلی استور دمو یک بازی را بازی کرده بودم و پاکش نکردم روی آن بازی هک شده همان بازی را ریختم الان توی بازی موقع سیو ارور میده و سیو جدید نمیکنه چظوری اون سیو بازی را پاک کنم که بشه سیو کرد

سلام ممنون از پاسخگویی تان دوست عزیز در رابطه با سوال آخر قبلا از پلی استور دمو یک بازی را بازی کرده بودم و پاکش نکردم روی آن بازی هک شده همان بازی را ریختم الان توی بازی موقع سیو ارور میده و سیو جدید نمیکنه چظوری اون سیو بازی را پاک کنم که بشه سیو کرد
سلام,خواهش میکنم
اگر به اینصورته,بازی رو کاملا پاک کن و نسخه هکی رو مجدد نصب کن.

How to PSN Activate your PS4 Accounts on the 9.00 Jailbreak​

با انجام این روش قادر خواهید بود تا از سیو بازیاتون براحتی بکاپ در usb بگیرید و نگه دارین تا در مواقع ضروری بتونید دوباره ازش استفاده کنید(این روش از برنامه save mounter بهتره)

ویدیو اموزشی از MODDED WARFARE کاملا تست شده و جوابه,مشروط بر اینکه تمام مراحل رو عین ویدیو اموزش انجام بدین.

توییتی از Lazarus
I was able to do it again. I wonder if they can make it permanent so we don’t need to use usb
Smiling face with sunglasses

من توانستم دوباره آن را انجام دهم. من تعجب می کنم که آیا آنها می توانند آن را دائمی کنند، بنابراین ما نیازی به استفاده از USB نداریم(باید بازم منتظر موند تا ببینیم ایا در اخر usb از جیلبریک فریمور 9 کنار میره یا میمونه)

آخرین ویرایش:
سلام درصد خاموشی در ۹ چقدر هست من رو ۷.۵۵ هستم برم به ۹ یا نه
سلام
فریمور 9 استیبله
بطور کلی اکثرا کسانی که در 7.5x بودن از اپدیت به 9 راضی هستن.
ولی در اخر بازم به خودت بستگی داره که بخوای اپدیت کنی.

سلام
چطور میتونم اخرین فایل مخصوص esp رو برای هاست کارو پیدا کنم؟
باید برم تو سایت خودش یا چیز دیگه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
من میخوام برد esp رو خریداری کنم ایا مدل خاصی واسه ps4 داره یا همه مدل هایی که پورت usb داره جواب میده؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام
چطور میتونم اخرین فایل مخصوص esp رو برای هاست کارو پیدا کنم؟
باید برم تو سایت خودش یا چیز دیگه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
از لینک زیر بسته به نیازت(فریمورت) فایل bin به تاریخ 20.12.2021 رو دانلود کن.

SSID: Karo
Password wifi: 12345678

لینک دانلود:
345.96 MB folder on MEGA

bandicam 2021-12-25 06-08-01-089.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unkn0w and airblue

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن