پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
اپدیت
سلام بر آقا رضای عزیز
ما هنوز رو 7.55 هستیم و هر موقع شما برید رو 9 ما هم می آیم. خلاصه اینطوری^:)^
راستی ترینر هاست چی هست؟
آقا رضا فک میکنم منظور دوستمون Patch Installer هست که خوب البته آخرین آپدیت رو نصب نمیکنه بلکه میشه هرآپدیتی که واسه ورژن هکی اومده رو نصب کرد.
سلام دوست گل
داداش برو اپدیت کن اگر میبینی که مشکلات داری حقیقتا من زیاد بازی نمیکنم در اون حد
ترینر هاستم کارو بزن تو یوزرگاید تا کش بشه PS4Trainer Offline (755) شما که 7.55 هستی و تو مرورگرتم میتونی هر هاستی که دلت خواست بزنی,.ولی بازم چون اذیت داره 7.55 بهتره اپدیت کنی البته این موضوع کاملا اختیاریه.
(ترینر هاست ترکیب ترینر و تقلب در انواع بازی بهمراه قابلیت جیلبریک و اعمال پی لود گلدهن و سایر پی لودهاس)

خب دیگه,چون اون دوستمون میگه به هر ورژنی که میخوایم
که منم گفتم چنین چیزی ندیدم جایی وگرنه Patch Installer که صحبتش جدا با اون موضوعه.

آخرین ویرایش:
آقا رضا فک میکنم منظور دوستمون Patch Installer هست که خوب البته آخرین آپدیت رو نصب نمیکنه بلکه میشه هرآپدیتی که واسه ورژن هکی اومده رو نصب کرد.
اره همین بود الان سرچ کردم دیدم همین برنامست چجوریه نحوه کارش از کجا باید دانلودش کنم واسه ورژن ۹ اخه خیلی از بازیا رو دارم میخوام با ترینر کارو امکانات بیشتری به بازیا اضافه کنم ولی ورژن بازیام همه پایین هست

اره همین بود الان سرچ کردم دیدم همین برنامست چجوریه نحوه کارش از کجا باید دانلودش کنم واسه ورژن ۹ اخه خیلی از بازیا رو دارم میخوام با ترینر کارو امکانات بیشتری به بازیا اضافه کنم ولی ورژن بازیام همه پایین هست
سلام
ORBISPatches.com
لینک
این فیلم رو ببین

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
سلام
ORBISPatches.com
لینک
این فیلم رو ببین
This is for retail games only. Not fpkg games.
این روش برای بازیهای اصلی هست نه fpkg.
bandicam 2022-01-02 00-32-57-643.jpg

همون فایل pkg patch installer رو دانلود و نصب کرد ,بازی که مورد نظر هست رو از داخل همون برنامه به هر ورژنی که اجازه میده تونست اپدیت کنه که طبیعتا اخرین بروزرسانی بازی نمیشه همونطور که تو خود فیلم days gone رو از ورژن 1.00 به ورژن 1.80 تونست اپدیت کنه و باید از dns هم استفاده بشه که احتمالا جلوی اپدیت کنسول که باشه رو بگیره.(اخرین اپدیتها رو واسه نسخه هکی بصورت افلاین از سایتهای داخلی یا خارجی دانلود کن شما).(این روش رو روی بازی نصب شده از cd انجام داده)
اگر میخوای ترینر بزنی و به ورژن بازیت نمیخوره برنامه PS4_Cheater اتفاقا برای فریمور 9 هم اپدیت شده که میتونی pc با ps4 رو از طریق اینترنت شیر کنی و بازی موردنظرت رو بهش چیت بزنی با این روش نیازی به روز رسانی و مطابقت ترینر و ورژن بازی هم نیس در اخر بازم انتخابش با خودته.

لینک دانلود patch installer
https://orbispatches.com/homebrew/download

آخرین ویرایش:
سلام
من از وقتی که کنسول رو کپی خور کردم بازی های بالای 30 گیگ رو از طریق PS4 Package installer نصب میکردم (چون فلش بالاتر از 30 گیگ بیشتر ندارم)
حالا دو روز پیش اومدم Marvel spiderman رو بریزم رو ps4 و خب ارور Can not download داد (یه بار هم حذف کردم و دوباره همین پرسه رو ادامه دادم و همونجایی که بار اول can not download داد بار دوم همونجا این اتفاق افتاد)
رفتم رو فارکرای 6 رو تست کردم دیدم کامل نصب شده با همون روش
میخواستم بدونم مشکل چیه
واینکه سوال دوم
کسی هاردشو پارتیشن بندی کردی چون من هر چی سعی کردم ارور می داد هنگام پارتیشن بندی هارد
ممنون
سلام، مشکل از هارد ، نحوه اتصال و... نیست. مشکل شما برای من هم پیش آمده حتی بازی رو دوباره دانلود کردم تا از سلامت pkg اون مطمئن بشم، ولی باز هم کار نکرد. احتمالا با آپدیت شدن برنامه های pkg sender این مشکل برطرف بشه...

البته فقط spiderman نیست بعضی pkg بازیها و آپدیت های دیگه هم این مشکل رو دارند. بنظر من بازیهایی که این مشکل رو دارند نگه دار و صبر کن تا آپدیت برنامه‌های انتقال pkg برای هک ۹ منتشر بشه ⁦;-)⁩

سلام، مشکل از هارد ، نحوه اتصال و... نیست. مشکل شما برای من هم پیش آمده حتی بازی رو دوباره دانلود کردم تا از سلامت pkg اون مطمئن بشم، ولی باز هم کار نکرد. احتمالا با آپدیت شدن برنامه های pkg sender این مشکل برطرف بشه...

البته فقط spiderman نیست بعضی pkg بازیها و آپدیت های دیگه هم این مشکل رو دارند. بنظر من بازیهایی که این مشکل رو دارند نگه دار و صبر کن تا آپدیت برنامه‌های انتقال pkg برای هک ۹ منتشر بشه ⁦;-)⁩
ممنون 😁

معرفی وبسایت PS2PKG که میتونید بازیهای ps2 رو بصورت pkg دانلود و در کنسول هک شده خودتون نصب کنید اگر بازی دانلود و نصب کردید و با مشکلاتی همراهه و یا مقدار بازیها در اون کمه,باید صبر کنید تا بلکه با استقبال بیشتر,فعالیتش هم زیاد بشه و اگر باگی هم هست برطرف بشه.

| PS2PKG by SCORPION |

alireza-2022-01-03 02-04-58-296.jpg

آخرین ویرایش:
مپ و راه اندازی ماژول esp برای قطع و اتصال خودکار usb برای جیلبریک فریمور 9 برای اون دسته از دوستانی که مهارت و علاقه انجامش رو دارن.

موارد مورد نیاز:

ماژول Nodemcu Amica یا مدل Nodemcu Lolin هر دو رو دیجی داره اون برد مدل​

Lolin ورژن 3 خوبه و نیاز به هزینه بیشترم نیست.​

لینک خرید برد مدل Nodemcu Lolin
برد وای فای esp8622 مدل Nodemcu Lolin
لینک خرید برد مدل Nodemcu Amica
برد وای فای esp8266 مدل Nodemcu Amica

مقاومت 1 کیلو اهم
لینک خرید
مقاومت 1کیلو اهم کد 1001 بسته 50 عددی

کابل افزایش طول USB 2.0 دیتالایف به طول 1 متر​

لینک خرید
https://www.digikala.com/product/dkp-448413/کابل-افزایش-طول-usb-20-دیتالایف-به-طول-1-متر

یا

فیش نری USB مدل Type A​

فیش نری USB مدل Type A

کانکتور USB A مادگی مدل SMD​

کانکتور USB A مادگی مدل SMD

ترانزیستور BC548B​

لینک خرید
ترانزیستور مدل BC548B بسته 20 عددی

در اخر مهارت و اشنایی کامل و مونتاژ
همونطور که گفته شده انجام این روش واسه افرادی که به هر طریق مهارت و اشنایی یا زمان اینکار رو ندارن اصلا توصیه نمیشه و باید منتظر موند تا بلکه راهکاری کم دردسرتر اگر بتونن جایگزین کنن.

reza.2022-01-03 02-00-28-329.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان تو هاست karo من از هر پنج بار به دو یا سه بار خاموشی دارم
وقتی اعلان not supported میاد بعد از رفتنش ok میزنم خاموش میشه یا حین نمایش نوتیفیشن میزنم خاموش میشه کنسول یک ترا هستش اسلیم سری ۲۲۱۶

• Like
Reactions: rezagoli
وقتی اعلان not supported میاد بعد از رفتنش ok میزنم خاموش میشه یا حین نمایش نوتیفیشن میزنم خاموش میشه کنسول یک ترا هستش اسلیم سری ۲۲۱۶
برای من این مشکل با فرمت فلش مموری و رایت مجدد، حل شد. شما هم امتحان کنید...

شما طبق اموزش تا اعلان not supported میاد ، پیغام ok رو میزنین سریع فلش رو جدا میکنی از دستگاه؟
از فلش دیگه استفاده کنین
از هاست دیگه

مپ و راه اندازی ماژول esp برای قطع و اتصال خودکار usb برای جیلبریک فریمور 9 برای اون دسته از دوستانی که مهارت و علاقه انجامش رو دارن.

موارد مورد نیاز:

ماژول Nodemcu Amica یا مدل Nodemcu Lolin هر دو رو دیجی داره اون برد مدل​

Lolin ورژن 3 خوبه و نیاز به هزینه بیشترم نیست.​

لینک خرید برد مدل Nodemcu Lolin
برد وای فای esp8622 مدل Nodemcu Lolin
لینک خرید برد مدل Nodemcu Amica
برد وای فای esp8266 مدل Nodemcu Amica

مقاومت 1 کیلو اهم
لینک خرید
مقاومت 1کیلو اهم کد 1001 بسته 50 عددی

کابل افزایش طول USB 2.0 دیتالایف به طول 1 متر​

لینک خرید
https://www.digikala.com/product/dkp-448413/کابل-افزایش-طول-usb-20-دیتالایف-به-طول-1-متر

یا

فیش نری USB مدل Type A​

فیش نری USB مدل Type A

کانکتور USB A مادگی مدل SMD​

کانکتور USB A مادگی مدل SMD

ترانزیستور BC548B​

لینک خرید
ترانزیستور مدل BC548B بسته 20 عددی

در اخر مهارت و اشنایی کامل و مونتاژ
همونطور که گفته شده انجام این روش واسه افرادی که به هر طریق مهارت و اشنایی یا زمان اینکار رو ندارن اصلا توصیه نمیشه و باید منتظر موند تا بلکه راهکاری کم دردسرتر اگر بتونن جایگزین کنن.

View attachment 238617
رضا جان سلام
ممنون از اطلاع رسانی و پست های خوبت
فقط سوال داشتم ازت,اولا هاست واسه این روش چی هست دقیقا و ثانیا ایا با این کار usb حذف میشه یا بازم هست!؟
ممنون میشم اگر توضیح بدی.

رضا جان سلام
ممنون از اطلاع رسانی و پست های خوبت
فقط سوال داشتم ازت,اولا هاست واسه این روش چی هست دقیقا و ثانیا ایا با این کار usb حذف میشه یا بازم هست!؟
ممنون میشم اگر توضیح بدی.
سلام عزیز,خواهش میکنم
ببین بزار من ی چیز رو راحت بهت بگم این روش یا هر روش دیگه تو انجام مراحل جیلبریک اگر اون مواردی که گفته شده رعایت نشه هیچکس گارانتی نخواهد کرد و سهل انگاری و عدم اشنایی برای هر کاری هر چن بعضیا فکر میکنن که خیلی راحته ولی درست انجام نشه ممکنه باعث خرابی یا اسیب بشه و مسولیتش با خود اون فرد هست بنابراین توجه کن این روش اگر به درستی با ابزار(اهم تر و اتصالات دقیق)همراه باشه چیزه بدی نیست و خیلی ام خوبه.
اون سیم usb مادگی در اصل واسه همین کاره که شما اون فلش رو باز باید وصل کنی و اون سر نری رو به هاب یا خود درگاه کنسول میزنی در اصل این وسط اون ماژول esp میاد ی جورایی نقش ریموت خودکار رو انجام میده و از طریق همون فایل fix usb اطلاعات هاست که بصورت فایل bin هست رو قبلش با برنامه NodeMCU-PyFlasher از pc رو ماژول میزنید و تمام.

لینک دانلود فایل bin مخصوص این روش usb fix v2
2.24 MB file on MEGA

این ویدیو رو قبلا گذاشتم که اگر با دقتم ببینی کاملا متوجه میشی

آخرین ویرایش:
برای من این مشکل با فرمت فلش مموری و رایت مجدد، حل شد. شما هم امتحان کنید...

وقتی پیام not supported میاد اول فلش در بیار بعد اوکی بزن . با این کار خاموشی بوجود نمیاد . ( اینو توی یک تاپیک گفته بودند و با انجامش واسه من خاموشی پیش نیومده )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or