PEDRAMGOLCHIN
کاربر سایت
اصلا خبری از کاستوم فریمور هست مگه ؟این عقیده شخصی هست و نظرات دیگران هم قابل احترامه,تا اونجایی که خاطرم هست وقتی دستگاه قبلم رو 5.05 بود تا حالا که فعلا 7.02 قابل جیل هست متاسفانه با وجود این همه هاست بازم مشکلات هنگ کرنل پنیک یا همون خاموشی گزارش میشه و اینکه واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره یا بدتره چون بنا به تجربه هر شخص رو هر فریمور با هر مدل دستگاه ممکنه یه مدل خاص نتیجه حاصل بشه,بازم اگر تجربه من تو مدت 5.05 رو بخوام بگم به نظرم نسبتا تو پایداری بد نیست و تنها نکته عذاب اورش واسه خودم تو دفعات کم قفل شدن هنگام بازی و پریدن سیو بوده وگرنه زیاد اذیتی نداشت واسم,رو 6.72 نبودم ولی خیلی گزارش خاموشی و اذیت شدن کاربرا رو دیدم که گفتن,در عین حال چون من دستگاه خودم رو که از قبل داشتم به دلایلی فروختم و الان کنسول جدیدم رو 7.51 هست ولی کسانی که رو 7.02 هستن رو میدونم و دیدم که خیلی به نسبت پایداری راضی هستن و مهم ترین بخشش همون خاموش نشدن و هنگ بوده و تنها مشکلش ارور مموری که اونم با چند تا هاست میتونی نتیجه بگیری فقط پروسه جیلبریک زمان دار تر هست نسبت به قبلیا,در اخر اینم توجه کن با همه اینها 5.05 این امکان رو هم داره که اگر قرار بر کاستوم فریمور باشه شاید بعدها رو همین 5.05 انجام بشه بازم انتخاب با شماس,موفق باشی رفیق گرامی.
روی ۵.۰۵ میشه بازیهای جدید رو تجربه کرد؟