توضیحش رو گفتم برات!!!یا با برنامه Payload Sender از طریق pc و شیر اینترنت موبایل با pc و ps4 بصورت یکسان و همزمان بدون اینکه اتصال اینترنت رو قطع کنی باید بری تو قسمت نتورک تو دستگاهت,قسمت اخر View نتورک ای پی نتی که مشترک وصلی رو یادداشت میکنی و بعد از طریق binloader هاستی که گفتم رو فعال میکنی و فایل bin جیلبریک مخصوص فریمورتو دانلود و اون ای پی که یادداشت کردی رو,رو پورت 9021 به برنامه Payload Sender تو pc میزنی و فایل bin جیلبریک مخصوص فریمورتو send میکنی و تمام...اتصال اینترنت رو هم تا اخر کار نباید قطع کنی,فایل bin جیلبریک 7.55 و برنامه Payload Sender برای pc هم با اموزش و توضیحات در پستای قبلم هست که با یه مقدار حوصله میتونی پیداشون کنیمدل نامبر دستگاه منم ۱۲۱۶A هستش، لطف کن روش استفاده از هاست macedo رو بهم توضیح بده چون بعد از کش شدن فقط یه نوشته چندکلمه ای به زبان اسپانیول میاد برام
اگرم حس طی کردن این مراحل رو نداری همین ادرس هاست Macedo رو که بهت گفتم کش کن در اخر که به درستی صد در صد کامل شد ی پیغام میاد((همونی که میگی بعد از کش شدن فقط یه نوشته چندکلمه ای به زبان اسپانیول میاد))معنیش این هست که کش افلاین انجام شده و با باز کردن The Playroom میتونی جیل کنی,اونوقت دگمه هوم دسته رو میزنی و The Playroom رو باز و بدون اینکه ببندیش با دگمه هوم خارج میشی و دوباره به مرورگرت برمیگردی صفحه هاستو باز میکنی و ممکنه تو دفعات ارور مموری بگیری که با حوصله دگمه ضربدر رو میزنی تا لود بشه هاست و تا صد در صد مجدد میره و صفحه هاست اصلی باز میشه که از اونجا پی لود ها رو میتونی اجراشون کنی که شامل میرا و گلدهن و....هست,گلد هن رو بزن و تمام.