نحوه استفاده از dns کش در یوزرگاید(هاست+جیلبریک+فعالسازی ترینر کارو)برای همه فریمورها 5.05 تا 7.5x
:set this ip on primary dns on wifi config
85.214.245.88
سلام .ببخشید این ترینر کارش چیه و ب چ درد میخوره؟
نحوه استفاده از dns کش در یوزرگاید(هاست+جیلبریک+فعالسازی ترینر کارو)برای همه فریمورها 5.05 تا 7.5x
:set this ip on primary dns on wifi config
85.214.245.88
نحوه استفاده از dns کش در یوزرگاید(هاست+جیلبریک+فعالسازی ترینر کارو)برای همه فریمورها 5.05 تا 7.5xسلام .ببخشید این ترینر کارش چیه و ب چ درد میخوره؟
سلام این Orbis-Toolbox چیست و چه کاری انجام می دهد ؟ می شود توضیح بیشتری بدهید . با تشکر .ظاهرا Orbis-Toolbox برای فریمور 7.55 هم ساخته شده منتهای مراتب برخی از کاربران تست زدن و گویا دچار مشکلاتی هست که فعلا به درستی کار نمیکنه بنابراین به سازنده اطلاع رسانی شده که بزودی فیکس میشه.
View attachment 209783
View attachment 209785
درودسلام این Orbis-Toolbox چیست و چه کاری انجام می دهد ؟ می شود توضیح بیشتری بدهید . با تشکر .
این لینک رو برام با فیل تر ش ک ن میاره ک !اپدیت هاست گیمر هک مطابق با اخرین اپدیت اسلیرز 2021/6/3 برای فریمور 7.5x
حتما قبل از زدن دوباره ادرس هاست در مروگر کاملا delete cache and cookies رو انجام بدین.
PS4 7.50 - 7.55 Host v1.5 by GamerHack
ا
شما اولین نفر هستی که داری میگی با گذر از تحریم میزنی که باز میشه!!!!احتمالا اگر نتت شرکتی باشه مشکلات داره عزیز وگرنه همچنین چیزی محاله.(از هات اسپات و نت سیم کارت استفاده کن)کارو و گیمر هک هر دو خوبن ولی همونطور که تو پست قبل گفتم این dns کارو که ترینر و هاستش باهمدیگس فعلا پیشنهادی و بهترو کم دردسرتره که همه فریمورها رو هم ساپورت میکنه و دوستان میتونن راحت استفاده داشته باشن.البته اگر نتت مشکل داشته باشه با همینم به مشکل میخوری.این لینک رو برام با فیل تر ش ک ن میاره ک !
کارو بهتره یا گیمرهک یا فرقی ندارن !/؟!
دوست عزیز شاید این و که میگم راه کار درست و در مونی نباشه ولی فکر کنم یکی از بچه ها همین مشکل رو داشت با چیزشکن هاست رو زده بود و جواب گرفته بود . بد نیست شما هم تست کنید . ( یعنی اینترنتی که به دستگاه میدید چیلتر نباشه ) .دوستان ببخشید یه مشکلی جدیدا پیدا کردم واسه جیلبریک 7/55 سه دستگاه داریم با دوستان که رو هر 3 تاش تست کردیم انواع هاست رو هم آنلاین و هم با گوشی و آفلاین همه چیز اوکی هستش قبلا مشکل نداشتیم ولی الان هر سه دستگاه جیلبریک ران میشه و همه چیز اجرا میشه ولی نه قفل بازیها باز میشه نه منوی دیباگ میاد رو دستگاه باور کنید هاست نمونده تست نکنم بعضی ها دستگاه رو خاموش میکنه بعضی ها هم کلا تو منوی اول قفل میکنه یه سری هم تو قسمت اینجکت و ران جیلبریک موفق میشه ولی منوی دیباگ و قفل آزاد نمیشه فریمور استوک زدم دستگاههارو کلا فرمت کردم با چند نوع اینترنت تست کردم کسی میدونه چیکار کنم یا کسی این مشکل رو داشته با تشکر
دوستان ببخشید یه مشکلی جدیدا پیدا کردم واسه جیلبریک 7/55 سه دستگاه داریم با دوستان که رو هر 3 تاش تست کردیم انواع هاست رو هم آنلاین و هم با گوشی و آفلاین همه چیز اوکی هستش قبلا مشکل نداشتیم ولی الان هر سه دستگاه جیلبریک ران میشه و همه چیز اجرا میشه ولی نه قفل بازیها باز میشه نه منوی دیباگ میاد رو دستگاه باور کنید هاست نمونده تست نکنم بعضی ها دستگاه رو خاموش میکنه بعضی ها هم کلا تو منوی اول قفل میکنه یه سری هم تو قسمت اینجکت و ران جیلبریک موفق میشه ولی منوی دیباگ و قفل آزاد نمیشه فریمور استوک زدم دستگاههارو کلا فرمت کردم با چند نوع اینترنت تست کردم کسی میدونه چیکار کنم یا کسی این مشکل رو داشته با تشکر
سلام عزیزسلام اقا رضا خوبی
ببینید من یه مشکل عجیب پیدا کردم. تا الان همیشه راحت رو 7.55 هک میکردم وبلاخره بعد از چند بار تلاش و ریست و پنیگ حل میشد امروز هک شد مثل همیشه و بعد بازی گذاشتم رو رست مود (بماند این رست مود هم بیشتر مواقع بازی در میاره و خاموش میشه) خلاصه روشن ک کردم روی صفحه ابی درحال بوت شدن موند ک موند دیگه بعد ده دقیقه که نرفت مجبور شدم محافظ دستکاه رو خاموش روشن کنم. حالا میاد بالا ولی هر هاستی بگید میرم هک نمیشه که نمیشه بالای سه چهار ساعته تلاش میکنم سایت کارو گیمر هک هک نمیشه. همشم مثلا سایت کارو رو میزنم کش که شد و میام گزینه جیلبیرک رو انتخاب میکنم همونجا میمونه نمیره جلو یا فریز میشه گیمر هکم مینطور یا فریز یا پنیک میشه.(clear delete هم حواسم هست). باور کن الان 4 ساعت هرچی تلاش میکنم نمیشه حتی شک کردم نکنه اپدیت شده !! اما همچنان 7.55 تو ستینگ و دانلود اپدیت هم pause . خلاصه راه حلی داری/؟