با تشکر از آقا رضای گل که زحمت سرپا نگه داشتن این تاپیک و گذاشتن آموزش ها رو میکشن
از آموزش هاست آفلاین کارو از طریق اندروید ای که گذاشتن واقعا استفاده بردیم
کنسول بنده (فت سری قدیمی) کماکان به طور عجیب غریبی در برابر تمامی exploit های جدید مقاومت عجیبی نشون میده و از هاست کارو، فقط با old 7.55 و goldhen 1.1.b3 جواب میگیرم برای هک
باقی موارد رو تا حالا هرچی و با هر هاستی امتحان کردم کرنل پنیک بوده نتیجش
یه مورد عجیب دیگه ای که وجود داره اینه که من هیچوقت کنسول رو خاموش نمیکنم کامل و همیشه بعد هک میزارم رو Rest Mode کلا .... حالا نمیدونم چه داستانیه جریانیه چیه، بدون اینکه برق بره یا اختلالات ولتاژی پیش اومده باشه، کنسول خود به خود خاموش میشه رو Rest Mode
یعنی مثلا یک هفته از هک گذشته و کنسول تو کل این یک هفته باهاش بازی میشده و بعد میذاشتمش رو Rest Mode تا دفعه بعدی، حالا بعد یک هفته یه وقت که میام پای کنسول میبینم خاموش شده و با توجه به نحوه ی روشن شدنش بعد این اتفاق، میشه حدس زد که خود به خود kernel panic داده تو Rest Mode
بعد اینکه روشن میکنم هم به بدبختی هک میشه
کلا این هک و نحوه ی انجام شدنش و این unstable بودنش مورد عجیب غریبیه تو دنیای نرم افزار و هک واقعا ... رفتار لایه های امنیتی کرنل سیستم عامل PS4 هم به شدت عجیبه انگار .... جوریه که انگار بعد یه مدت که از هک گذشته، یهو شانسی فعال میشن و متوجه دستکاری کرنل میشن و دستگاهو میبرن تو کرنل پنیک
من هنوز نمیفهمم واقعا به چه دلیل فنی و سیستم عاملی، این جیلبریک اینقدر باید شانسی باشه و از اصول و منطقی پیروی نکنه