پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170

Tutorial All Karo host Offline from Android device without internet for 755 & 702 & 672 & 505​

اموزش هاست کارو شریفی از طریق گوشی اندروید و کاملا افلاین بوسیله هات اسپات گوشی و ps4(ساپورت از فریمورهای 5 تا 7)

download link file APK for Android:

16.59 MB folder on MEGA

لینک ویدیو اموزش:

تلاش های اسلیرز برای پایداری هر چه بهتر فریمور 7.5X که به جرات میشه گفت تا همین اپدیت قبلش بسیار نسبت به قبل مراحل جیلبریک از ثبات و عملکرد بهتری برخوردار شده.(بزودی تمام هاستها با این اپدیت اخر هماهنگ خواهند شد)تاریخ اپدیت اخر 2021/5/27.

bandicam 2021-05-28 01-12-04-313.jpg
bandicam 2021-05-28 01-11-30-304.jpg

bandicam 2021-05-28 01-12-41-485.jpg
ادرس جدیدترین هاست کارو برای فریمورهای 7.5X,بهمراه ویدیو تست هاست.

http://karo218.ir/755A

bandicam 2021-05-30 14-02-12-981.jpg

آخرین ویرایش:
اپدیت هاست برزیلی برای فریمورهای 7.5X...به نظرم تو اپدیت جدیدش خیلی خوب شده این هاست و با تستی که داشتم با کمترین خاموشی (کرنل پینک)جواب گرفتم,البته هاستها رو هر مدل دستگاه عملکرد متفاوت دارن,اگر با هاستهای دیگه مشکل دارین امتحان این هاست میتونه براتون مفید باشه.

PS4 7.55 JB MACEDO v8 HOST هماهنگ با​

Sleirsgoevy update JB 27/5/2021​

ادرس هاست v8:

ps4macedo.github.io/75x

فیلم تست و عملکرد هاست

bandicam 2021-05-30 03-57-24-063.jpg

هاست hippie68

Latest Kernel Exploit GoldHEN 1.1 PS4 Jailbreak 7.55 SISTR0,برای فریمورهای 7.5X​

ادرس هاست:

Jailbreak

ویدیو تست و اموزش هاست:

bandicam 2021-05-30 14-39-50-036.jpg

آخرین ویرایش:
با تشکر از آقا رضای گل که زحمت سرپا نگه داشتن این تاپیک و گذاشتن آموزش ها رو میکشن
از آموزش هاست آفلاین کارو از طریق اندروید ای که گذاشتن واقعا استفاده بردیم
کنسول بنده (فت سری قدیمی) کماکان به طور عجیب غریبی در برابر تمامی exploit های جدید مقاومت عجیبی نشون میده و از هاست کارو، فقط با old 7.55 و goldhen 1.1.b3 جواب میگیرم برای هک
باقی موارد رو تا حالا هرچی و با هر هاستی امتحان کردم کرنل پنیک بوده نتیجش :-??
یه مورد عجیب دیگه ای که وجود داره اینه که من هیچوقت کنسول رو خاموش نمیکنم کامل و همیشه بعد هک میزارم رو Rest Mode کلا .... حالا نمیدونم چه داستانیه جریانیه چیه، بدون اینکه برق بره یا اختلالات ولتاژی پیش اومده باشه، کنسول خود به خود خاموش میشه رو Rest Mode
یعنی مثلا یک هفته از هک گذشته و کنسول تو کل این یک هفته باهاش بازی میشده و بعد میذاشتمش رو Rest Mode تا دفعه بعدی، حالا بعد یک هفته یه وقت که میام پای کنسول میبینم خاموش شده و با توجه به نحوه ی روشن شدنش بعد این اتفاق، میشه حدس زد که خود به خود kernel panic داده تو Rest Mode
بعد اینکه روشن میکنم هم به بدبختی هک میشه
کلا این هک و نحوه ی انجام شدنش و این unstable بودنش مورد عجیب غریبیه تو دنیای نرم افزار و هک واقعا ... رفتار لایه های امنیتی کرنل سیستم عامل PS4 هم به شدت عجیبه انگار .... جوریه که انگار بعد یه مدت که از هک گذشته، یهو شانسی فعال میشن و متوجه دستکاری کرنل میشن و دستگاهو میبرن تو کرنل پنیک
من هنوز نمیفهمم واقعا به چه دلیل فنی و سیستم عاملی، این جیلبریک اینقدر باید شانسی باشه و از اصول و منطقی پیروی نکنه

با تشکر از آقا رضای گل که زحمت سرپا نگه داشتن این تاپیک و گذاشتن آموزش ها رو میکشن
از آموزش هاست آفلاین کارو از طریق اندروید ای که گذاشتن واقعا استفاده بردیم
کنسول بنده (فت سری قدیمی) کماکان به طور عجیب غریبی در برابر تمامی exploit های جدید مقاومت عجیبی نشون میده و از هاست کارو، فقط با old 7.55 و goldhen 1.1.b3 جواب میگیرم برای هک
باقی موارد رو تا حالا هرچی و با هر هاستی امتحان کردم کرنل پنیک بوده نتیجش :-??
یه مورد عجیب دیگه ای که وجود داره اینه که من هیچوقت کنسول رو خاموش نمیکنم کامل و همیشه بعد هک میزارم رو Rest Mode کلا .... حالا نمیدونم چه داستانیه جریانیه چیه، بدون اینکه برق بره یا اختلالات ولتاژی پیش اومده باشه، کنسول خود به خود خاموش میشه رو Rest Mode
یعنی مثلا یک هفته از هک گذشته و کنسول تو کل این یک هفته باهاش بازی میشده و بعد میذاشتمش رو Rest Mode تا دفعه بعدی، حالا بعد یک هفته یه وقت که میام پای کنسول میبینم خاموش شده و با توجه به نحوه ی روشن شدنش بعد این اتفاق، میشه حدس زد که خود به خود kernel panic داده تو Rest Mode
بعد اینکه روشن میکنم هم به بدبختی هک میشه
کلا این هک و نحوه ی انجام شدنش و این unstable بودنش مورد عجیب غریبیه تو دنیای نرم افزار و هک واقعا ... رفتار لایه های امنیتی کرنل سیستم عامل PS4 هم به شدت عجیبه انگار .... جوریه که انگار بعد یه مدت که از هک گذشته، یهو شانسی فعال میشن و متوجه دستکاری کرنل میشن و دستگاهو میبرن تو کرنل پنیک
من هنوز نمیفهمم واقعا به چه دلیل فنی و سیستم عاملی، این جیلبریک اینقدر باید شانسی باشه و از اصول و منطقی پیروی نکنه
خواهش دوست گرامی
ببین در کل اکسپلویت از 5.05 تا به حالا دچار مشکلات و دردسر بوده البته درسته که الان رو فریمورهای پایین تر مشکلات تا حدود زیادی برطرف شده ولی زمان در رفع اشکال زدایی ها حرف اول رو زده و الانم رو فریمور 7.5x و بعدا هم همین روال ادامه خواهد داشت تا اکسپلویت رو فریمورهای جدید به پایداری نسبتا کامل تری برسن,خصوصا اینکه خود اسلیرز به این نکته اشاره داشته که مشکلات وب کیت در 7.5x زیاده و تا لیک و گزارش باگ جدید ممکنه این مشکلات و عدم پایداری ادامه دار باشه البته که بیخیال نشده و داره با کار و تلاشش سعی بر بهبودی 7.5xرو ادامه میده,در مورد اینکه رو ریست مود دستگاه تا چندین روز و یا هفته بمونه من قبلا دوستی گفته بود و توضیح دادم...که البته روشها برای هر کسی متفاوته ولی منطقیش میگه با این اوضاع حالا که برق دچار نوسان و امکان خاموشی داریم چون دستگاه ی جورایی رو استند بای هست با این شوک ها ممکنه دچار صدمه به برد و منبع تغذیه بشه که این میتونه نسبت به روند و زمانی که جیلبریک از کاربر میگیره بسیار بدتر و جبران ناپذیرتر باشه,قطعا اگر مراحل جیلبریک و گلدهن 1.1 رو از طریق بین لودر هاست و برنامه Payload Sender از طریق pc و شیرینگ اینترنت بتونید انجام بدین درصد خاموشی به میزان زیادی کمتر میشه و دیگه ترس از خاموش کردن دستگاه و پریدن جیلبریک و رو رست مود گذاشتن تا هفته ها رو نداره و میتونید هر بار بعد از استفاده کامل در اخر دستگاه رو با خیال راحت خاموش کنید,استفاده از گلد هن 1.1 تو رست مود مشکل نداره ولی رو goldhen 1.1.b3 رو گزارش باگ دادن کاربرا....

آخرین ویرایش:
اپدیت هاست کارو مطابق با اخرین اپدیت اسلیرز 2021/6/3

فیلم اموزشی استفاده از ماژول ESP8266,کش هاست نایت کینگ در یوزرگاید(استفاده کاملا افلاین)

اپدیت هاست کارو بصورت کالکشن
bandicam 2021-06-05 02-54-25-313.jpg

http://karo218.ir

ویدیو اموزشی استفاده از ماژول ESP8266​

آخرین ویرایش:
درود دوستان عزیز برای 7.02 چطوری باید از گلدن هن استفاده کنیم ؟ و ایا بعد از هر بار خاموش روشن کردن - مجدد باید گلدن هن رو بزنیم ؟ یعنی هاستی نیست مثل 7.55 گلدن هن روش باشه ؟

• Like
Reactions: ir.boy and rezagoli
درود دوستان عزیز برای 7.02 چطوری باید از گلدن هن استفاده کنیم ؟ و ایا بعد از هر بار خاموش روشن کردن - مجدد باید گلدن هن رو بزنیم ؟ یعنی هاستی نیست مثل 7.55 گلدن هن روش باشه ؟
از طریق کالکشن هاست ها و مخصوص 7.02 راحت میتونی از گلد هن 1.1 استفاده داشته باشی,بطور مثال هاست کاروhttp://karo218.irیا هاست گیمر هک مخصوص 7.02 PS4 7.02 Host v1.4 by GamerHack
که فیلم اموزشی هاست کارو برای 7.02 رو واست میزارم,طبق مراحل برو و جیلبریک کن.در مورد خاموش شدن...بله هر بار بعد از خاموش و روشن شدن دستگاه و یا ریستارت هم باید دوباره مراحل جیلبریک رو مجدد تکرار کنی ولی میتونی از رست مود هم استفاده کنی که دیگه مجبور به دوباره کاری نشه و بعد از استفاده در اخر دستگاه خودت رو خاموش کنی.

یا از روش هات اسپات و شیرینگ اینترنت گوشی با pc و ps4 و از طریق برنامه Payload Sender از طریق کامپیوتر و فعال سازی قسمت binloader یکی از هاستها راحت میتونی فایل bin گلد هن جیلبریک برای 7.02 رو دانلود و send کنی.

آخرین ویرایش:
ظاهرا Orbis-Toolbox برای فریمور 7.55 هم ساخته شده منتهای مراتب برخی از کاربران تست زدن و گویا دچار مشکلاتی هست که فعلا به درستی کار نمیکنه بنابراین به سازنده اطلاع رسانی شده که بزودی فیکس میشه.

bandicam 2021-06-06 22-25-45-773.jpg
bandicam 2021-06-06 22-25-02-736.jpg

اپدیت هاست گیمر هک مطابق با اخرین اپدیت اسلیرز 2021/6/3 برای فریمور 7.5x
حتما قبل از زدن دوباره ادرس هاست در مروگر کاملا delete cache and cookies رو انجام بدین.

PS4 7.50 - 7.55 Host v1.5 by GamerHack

bandicam 2021-06-06 22-36-52-338.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ir.boy and NHM
نحوه استفاده از dns کش در یوزرگاید(هاست+جیلبریک+فعالسازی ترینر کارو)برای همه فریمورها 5.05 تا 7.5x
:set this ip on primary dns on wifi config
85.214.245.88

ممنون
این هم باید توجه کرد که اکثر ispها مثل اسیاتک اومدن DNS ها رو ترکوندن. حتما باید با هات اسپات گوشی و اینترنت سیم کارت رفت.

• Like
Reactions: rezagoli
ممنون
این هم باید توجه کرد که اکثر ispها مثل اسیاتک اومدن DNS ها رو ترکوندن. حتما باید با هات اسپات گوشی و اینترنت سیم کارت رفت.
قربانت
خب من چون از اینترنت شرکتا استفاده نمی کنم دقیق اطلاعی ندارم ولی مخابراتم مشکلی نداره و اگر داشته باشی انجام میده و همونطور که گفتی سیم کارت فعلا شرایط بهتری داره که امیدوارم اونم خراب نشه.در هر حال پیشنهاد خودم به دوستان استفاده از همین روشه که به نظر مشکلاتش کمتره و کم دردسرم هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: select88 and ir.boy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or