پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام
این جدیدترین فایل ترینر و هاست کارو بصورت افلاین مخصوص usb هست که اومده 114.45 MB folder on MEGA و دقت کن این فایل رو بعد از دانلود بدون اینکه تغییر نام بدی رو روت یک فلش با فرمت فت 32 بریز و اصلا داخل فولدر نباشه که جواب نمیده بعد فلش رو به دستگاه وصل میکنی و اینترنت رو فعال,وارد مرورگرت میشی و ادرس Restore PS4Trainer Offline by Karo For 505 & 672 & 702 رو میزنی با ورود به این صفحه فریمور مورد نظرت که میگی 5.05 هست رو تو قسمت with usb رو ایتم 5.05usb انتخاب و صبر میکنی تا مراحل انجام بشه و پیغام موفقیت در اخر گوشه تصویر سمت چپ میاد و تمام.دگمه هوم رو از دسته میزنی و وارد یوزرگاید میشی و با صفحه ترینر روبه رو میشی.

(توجه کن این اموزش و انجام مراحل درسته که داره واسه 7.55 انجام میده ولی فایلی که دانلود میزنی و انجام مراحل کاملا یکسانه و همونطور که گفتم در بالا فقط وقتی ادرس Restore PS4Trainer Offline by Karo For 505 & 672 & 702 رو که میزنی طبق فریمورت انتخاب میکنی که این اموزش چون فریمور طرف 7.55 بوده همون رو انتخاب میکنه و مراحل رو انجام میده.)

سلام ، متشکرم .
می شود در مورد مراحل استفاده از این Trainer هم آموزش دهید . این که Offline است آیا به IP PS4 نیاز دارد .

• Like
Reactions: rezagoli
سلام آقا رضا
میشه یه آموزش هم برای برنامه kws هم بزارید
من نمیدنم چطوری باید سلف هاست رو از گیتهاب دانلود کنم
از هرکی هم میپرسم درست توضیح نمیده.
سلام عزیز
ببین مراحل استفاده از kws درست شبیه به همین روشی هست که دارم استفاده میکنم به نظرم مراحلش بیشترم هست,روشی که بارها گفتم(استفاده از برنامه Payload Sender از طریق pc )فقط کافیه ی بار دقت کنی و مراحل رو که قبلا اینجا راجبش کلی توضیح دادم رو درست انجام بدی و بعدا راحت میتونی استفاده داشته باشی و بدون دردسر با کمترین هنگ و خاموشی,جیل بزنی,الان که دیگه دست هر بنده خدایی ی موبایل هوشمند هست و فقط کافیه دستگاهی که داری استفاده میکنی نزدیک ی دسکتاپ pc باشه و از طریق شیر اینترنت موبایل(hotspot)با pc , و یادداشت ایپی اینترنتی که از موبایل داری با pc و ps4 شیر میشی از طریق pc راحت میتونی هن گلد رو سند بزنی و جیلبریک کنی که اموزشش رو هم چندین بار توضیح دادم قبلا.و شخصا دارم از این روش بدون دردسر دستگاه خودم رو جیلبریک میکنم.

به هر حال اگر فکر میکنی روش kws باهاش میتونی کنار بیای,اینم لینک اموزش kws که تو تاپیک های همین بازی سنتر اموزشش رو گذاشتن که به نظرم مراحلش بیشتر و پر دردسر تر از روشی هست که با برنامه Payload Sender از طریق pc خودم دارم استفاده میکنم.

آموزش هک PS4 4.05 با گوشی اندروید

آخرین ویرایش:
سلام ، متشکرم .
می شود در مورد مراحل استفاده از این Trainer هم آموزش دهید . این که Offline است آیا به IP PS4 نیاز دارد .
سلام
تمام مراحل استفاده ترینر هنگام اجرای بازی مورد نظرت کاملا افلاینه و بعد از کش ترینر کارو دیگه به اتصال اینترنت نیازی نیس تو پستای قبل کاملا توضیح داده شده و گفتم چندین بار اگر ببنید و دقت کنید هست ولی باز با این حال شما بعد از پروسه جیلبریک و استفاده از فایل ترینر usb کارو و انجام مراحل کش ترینر تو قسمت یوزرگاید صبر کن تا صفحه ترینر کاملا باز که شد برای فعالسازی و استفاده از قسمت پایین صفحه ترینر ایتم کوچیک متناسب با فریمور خودت رو میزنی صبر میکنی تا لود به 100 درصد تکمیل بشه تا صفحه هاست کارو باز بشه و اینبار باکس ایتم WebRTE رو بزن تا پیغام موفقیت و استفاده ترینر بیاد و سپس دگمه هوم دسته رو بزن و مجدد وارد یوزرگاید بشو صبر کن مجدد صفحه ترینر باز بشه و تو باکس اول localhost رو تایپ و تایید میزنی تو باکس دوم اسم بازی مورد نظر که بهتره وقتی بازی باز بود گزینه سرچ رو بزنی و از ترینر استفاده کنی.,بعد از استفاده رست مود هم دیگه نیازی به انجام دوباره و فعالسازی مجدد ترینر نیست و فقط در صورت خاموشی دستگاه هست که باید دوباره مراحل رو تکرار کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: airblue and b.boys
سلام عزیز
ببین مراحل استفاده از kws درست شبیه به همین روشی هست که دارم استفاده میکنم به نظرم مراحلش بیشترم هست,روشی که بارها گفتم(استفاده از برنامه Payload Sender از طریق pc )فقط کافیه ی بار دقت کنی و مراحل رو که قبلا اینجا راجبش کلی توضیح دادم رو درست انجام بدی و بعدا راحت میتونی استفاده داشته باشی و بدون دردسر با کمترین هنگ و خاموشی,جیل بزنی,الان که دیگه دست هر بنده خدایی ی موبایل هوشمند هست و فقط کافیه دستگاهی که داری استفاده میکنی نزدیک ی دسکتاپ pc باشه و از طریق شیر اینترنت موبایل(hotspot)با pc , و یادداشت ایپی اینترنتی که از موبایل داری با pc و ps4 شیر میشی از طریق pc راحت میتونی هن گلد رو سند بزنی و جیلبریک کنی که اموزشش رو هم چندین بار توضیح دادم قبلا.و شخصا دارم از این روش بدون دردسر دستگاه خودم رو جیلبریک میکنم.

به هر حال اگر فکر میکنی روش kws باهاش میتونی کنار بیای,اینم لینک اموزش kws که تو تاپیک های همین بازی سنتر اموزشش رو گذاشتن که به نظرم مراحلش بیشتر و پر دردسر تر از روشی هست که با برنامه Payload Sender از طریق pc خودم دارم استفاده میکنم.

آموزش هک PS4 4.05 با گوشی اندروید
ممنونم بابت توضیحاتون

فقط چطوری باید فایل سلف هاست توی گیتهاب دانلود کنم ؟؟
کل سایتشو گشتم ولی روش رو پیدا نکردم.

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli
سلام
یعنی میگی دستگاه رو وقتی جیل میزنی به خاطر رست مود تا مدتی(چن روز)خاموش نمیکنی,تا جیلبریک نپره!!!به نظرت اینکار درسته!؟
والا من مشکلی ندارم دیگه و با یک الی دو مرتبه نتیجه میگیرم و دستگاه خودم رو فقط در صورت اینکه تا چن ساعت میدونم که میخوام بازی و استفاده کنم رو رست مود میزارم و در اخر روز خاموش میکنم و دوباره که بخوام استفاده داشته باشم باز مراحل رو انجام میدم و مشکلی هم ندارم,شما تمام هاستها و کوکی,کش رو از مرورگرت پاک کن و دقت کن ادرسی هم از هاست ها تو مرورگرت باقی نمونه و دستگاه رو یک بار کلا خاموش کن و بعد دوباره روشن,مراحل هاست و ادرس کارو یا گیمر هک رو بزن,اگر از کارو به نتیجه نرسیدی دفعه قبل اینبار از ادرس گیمر هک برو و امتحان کن,چون گیمر هک از نظر من هاسته خوب و بهتره واسه فریمورهای 7.5X چون اکسپلویت,پیلود رو پشت سر هم انجام میده البته کارو هم خوبه که خودم فقط از ترینرش بصورت افلاین استفاده میکنم و از هاست گیمر هک هم فقط از طریق پیلود binloader , و با pc و برنامه Payload Sender فایل bin گلد هن مخصوص جیلبریک رو سند میزنم و تمام.

یعنی اینکه بازی میکنم و میزارم روی رست مود تا فرداش و هر روز اینروندو میرم برای مثلا ده روز خوب نیست؟4خب اگر هر روز برای چند ساعت بازی هک کنیم وهی اررو ر وخاموشی بدتر نیست به نظرتون؟
بهترین روش همون از طریف وای فای ؟؟؟ اون نتیجش بهتره؟

• Like
یعنی اینکه بازی میکنم و میزارم روی رست مود تا فرداش و هر روز اینروندو میرم برای مثلا ده روز خوب نیست؟4خب اگر هر روز برای چند ساعت بازی هک کنیم وهی اررو ر وخاموشی بدتر نیست به نظرتون؟
بهترین روش همون از طریف وای فای ؟؟؟ اون نتیجش بهتره؟
دوست گل هیچکس نگفته و الزاما اجبار رو به کسی تحمیل نمیکنه,من منطقی استفاده از دستگاه و روش خودم رو گفتم که صحیح و درستش اینه,سونی استفاده از رست مود رو توصیه داشته و گفته تو مدت زمانی که میخواد کاربر استفاده داشته باشه درست نیست که هی بیاد دستگاه خودش رو خاموش و روشن کنه و رست مود رو توصیه کرده که خیلی میتونه کارامد باشه ولی نه در خصوص دستگاه های جیلبریکی و اینطور که کاربر بیاد از ترس پریدن جیلبریک و مراحل اون روزها و هفته ها دستگاه خودش رو تو حالت رست مود بزاره!!!اگر مراحل جیلبریک بصورت درست انجام بشه اصلا نیاز به ترس از خاموشی کنسول نیست و عرض کردم خودم وقتی جیلبریک میکنم بعد از دو بار به نتیجه میرسم و تا مثلا اخر اون روز که میدونم میخوام استفاده داشته باشم از کنسول اونموقع از رست مود استفاده میکنم و در اخر دستگاه رو حتما خاموش میکنم.

اقا رضا یه مساله دیگه که هست من صد بار کلیر کش و دیتا و هیستوری براوزر رو میزنم پشت هم و پنجره های بازم میبندم. باز تا مرورگرو باز میکنم نمیدونم چرا میره هاست al azif. جالب اینجاست من همیشه از سایت کارو استفاده میکنم و کش میکنمو اون سایت شاید ماه پیش اولین بار al azif امتحان کردم وصد بار کش پاک کردم بعد اون، ولی همچنان هنوز باز میره تو اون هاست تا مرورگر باز میکنم. نمیدونم چکارش کنم دیگه

• Like
اقا رضا یه مساله دیگه که هست من صد بار کلیر کش و دیتا و هیستوری براوزر رو میزنم پشت هم و پنجره های بازم میبندم. باز تا مرورگرو باز میکنم نمیدونم چرا میره هاست al azif. جالب اینجاست من همیشه از سایت کارو استفاده میکنم و کش میکنمو اون سایت شاید ماه پیش اولین بار al azif امتحان کردم وصد بار کش پاک کردم بعد اون، ولی همچنان هنوز باز میره تو اون هاست تا مرورگر باز میکنم. نمیدونم چکارش کنم دیگه
با استفاده از فایل منیجر PS4-Xplorer اشنایی داری؟اگر تا حدی اشنا باشی و وارد هستی بگم تا چیکار کنی...

ممنونم بابت توضیحاتون

فقط چطوری باید فایل سلف هاست توی گیتهاب دانلود کنم ؟؟
کل سایتشو گشتم ولی روش رو پیدا نکردم.
دوست خوبم من از روش kws استفاده نمیکنم به خاطر همین مراحل بیشترش البته نمیگم بده و هر روشی واسه خودش اگر جواب بده بسته به نوع و مدل کنسول کاربر همون میشه راه درستش,ولی من استفاده نداشتم و تجربه ندارم,اگر زمان و نت مناسب داشته باشم حتما از روشی که خودم جیل میزنم و استفاده ترینر فیلم میزارم البته به میزان کافی اینجا توضیحات دادم ولی اگر بشه اینکارو انجام میدم تا دوستان بلکه به کارشون بیاد و مشکلاتشون مرتفع بشه.

با استفاده از فایل منیجر PS4-Xplorer اشنایی داری؟اگر تا حدی اشنا باشی و وارد هستی بگم تا چیکار کنی...
اگر یکم اماتور توضیح بدید ممنون میشم. همچنین بگید چجور اپدیت رو بلاک کنم. ایا بلاک کردن اپدیت هم با خاموش روشن میپره؟

• Like
اگر یکم اماتور توضیح بدید ممنون میشم. همچنین بگید چجور اپدیت رو بلاک کنم. ایا بلاک کردن اپدیت هم با خاموش روشن میپره؟
اگر نوب هستی و تجربه کافی نداری بیخیال بشو البته با کلیر کش و کوکی و زدن دگمه اپشن رو دسته و پاک کردن browser history تمامی اون ادرس هایی که قبلا زدی باید پاک بشن و نباید مشکلی باشه و حالا داری میگی دارم درست انجامش میدم و پاک نمیشه و هاست ال ازیف هنوز هست!باز مرورگرت رو باز کن کلیر کش و کوکی و دیتا بزن دگمه اپشن رو دسته بزن و تو قسمت browser history تمامی اون ادرس هایی که قبلا زدی رو delete کن دقت کن مرورگرت رو باز کن و اونجا هم نباید تو قسمت باکس اسمی از هر هاستی که قبلا زدی باشه اگر هست اونم delete کن و اینبار فایل منیجر PS4-Xplorer رو اگر نداری دانلود و نصبش کن و با ورود به این قسمت که میگم برو که با زدن ادرس هر هاست تمامی کش ها تو این قسمت میرن(تو مرحله قبل اگر مراحل کلیر کش رو به درستی انجام داده باشی دیگه تو فولدر appcach نباید چیزی باشه ولی اگر درست مراحل کلیر کش رو انجام دادی و مطمعن هستی,,,و با ورود به فولدر appcach با سه ایتم که تو عکس مشخصه روبه رو شدی!)
user/system/webkit/webbrowser/appcach
داخل فولدر appcach سه فایل هست و همون کش هایی هست که تا حالا هاست زدی و با پاک کردنشون دیگه مشکلی از اینکه میگی نباید باشه و کلا همه چیز از هاست و هر ادرس که دادی پاک خواهد شد.
2_IMG_20210213_195628.jpg

دقت کن فقط و فقط این سه فایل رو پاک کن و به فولدر یا جای دیگه کار نداشته باش و بعد خارج بشو دستگاه رو ریستارت کن و وارد مرورگرت بشو و میبینی که تمام ادرس ها پاک شدن تمام.
روش بلوک شدن اپدیت خودکارم قبلا تو پستای قبل توضیح دادم با کمی حوصله و دقت و استفاده از همین فایل منیجر میتونی پیداش کنی و انجام بدی هر چن تمامی مواقع این بلوک اپدیت درست عمل نمیکنه و در مواقعی هم درست کار میکنه به هر حال باید بازم مراقب اپدیت خودکار تو قسمت نوتیفکشن باشی که به محض اومدن و متوقف نشدن استپش کنی.

آخرین ویرایش:
تجربه ای که من از بلوک کردن آپدیت دارم به این شکل بود که آپدیت جدید در قسمت نوتیفیکیشن میاد و به طور کامل دانلود میشه و زمان نصب هم تا 99 درصد هم میرسه و دقیقا زمانی که باید با پیام آپدیت با موفقیت انجام شد روبرو بشید می بینید که ارور میزنه که آپدیت نمی تونه نصب بشه و این در زمان نصب با USB هم دیده میشه. ( که البته با فعال کردن و از بلوک در آوردن آپدیت درست میشه )

• Like
Reactions: ghtania and residen
اموزش پاک کردن اپدیت و دی ال سی بازی ها و برگشت به ورژن بیس,اولیه بازی,بدون پاک شدن اون بازی و نصب دوباره.

View attachment video_2021-05-10_09-42-34.mp4

اپدیت هاست گیمر هک به ورژن 1.5...همونطور که تو پست های قبل گفته شد این هاست برای فریمورهای 7.5X خوب عمل کرده,چون اکسپلویت,پیلود رو پشت سر هم انجام میده که قبلا هم بهش اشاره داشتم.

ادرس هاست به همراه فیلم اموزشی از اخرین ورژن و جیلبریک برای فریمورهای 7.5X

PS4 7.50 - 7.55 Host v1.5 by GamerHack

bandicam 2021-05-12 01-06-18-055.jpg

آخرین ویرایش:
اپدیت هاست کارو با قابلیت hen 2.1.3b برای فریمور 7.5x

http://karo218.ir/755

http://karo218.ir/755old

اپدیت هاست گیمر هک با اضافه شدن قابلیت hen 2.1.3b کارو برای فریمور 7.5x

PS4 7.50 - 7.55 Host v1.4 by GamerHack

فیلم تست

View attachment 202631

View attachment 202649
سلام دوستان امکانش هست اموزش بدید چطوری اپدیت انجام بدیم ادرس من 755old هست و از ۱۰ بار ۱ بار هک میشه
اگه میشه یه توضیح بدید چون من خیلی مبتدی هستم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or