پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
تا زمانی که جواب میده هاست و با مشکل کمتر داری ی جورایی میگذرونی,بله دیگه منطقی همینه که با همون روال پیش بری,,البته هاستی که قبلا کش افلاین زدی رو مرورگرت تو مدت زمان کمی بالاخره باز نمیشه و متاسفانه مجبوری تا با اتصال نت ادرس هاست رو بزنی و خواهی نخواهی به روز میشی,مگر از طریق راهکار و یا داشتن ماژول ESP8266 بتونی با فایل bin که سازنده هاست میده بیرون تا مدت زمانی که دلت میخواد از هاست افلاین استفاده داشته باشی.

اینطور که مشخصه اسلیرز داره تلاش میکنه و بروزرسانی انجام میده و این امید هست که بتونه سبب رفع مشکلات 7.5X بشه که قطعا میشه و تا حالا هم به جرات میتونم بگم در حال حاضر نسبت به چن ماه قبل خیلی بهتر شده و مراحل جیل رو که انجام میدم با خاموشی,درصد هنگ و کرنل پینک کمتری نسبت به قبل به نتیجه میرسم,البته بازم جایه کار داره که امیدوارم بزودی حل بشه.

View attachment 204657

View attachment 204656

6 بار با هاست اسلیرز تست کردم
4 بار پشت سرهم هک شد
2 بار هم خاموشی
نسبت به یک ماه پیش خیلی پیشرفت کرده ، اون زمان 4بار خاموشی میداد اگه شانش میاوردی بار 5 ام هک میشد

شما بعد از پروسه جیلبریک و استفاده از فایل ترینر usb کارو و انجام مراحل کش ترینر تو قسمت یوزرگاید صبر کن تا صفحه ترینر کاملا باز که شد از قسمت پایین صفحه ترینر ایتم کوچیک متناسب با فریمور خودت رو میزنی صبر میکنی تا لود به 100 درصد تکمیل بشه و دو گزینه نیو و اولد اکسپلویت که اومد رو نیو کلیک کن,صبر کن تا صفحه هاست کارو باز بشه و اینبار باکس ایتم WebRTE رو بزن تا پیغام موفقیت و استفاده ترینر بیاد و سپس دگمه هوم دسته رو بزن و مجدد وارد یوزرگاید بشو صبر کن مجدد صفحه ترینر باز بشه و تو باکس اول localhost رو تایپ و تایید میزنی تو باکس دوم اسم بازی مورد نظر که بهتره وقتی بازی باز بود گزینه سرچ رو بزنی و از ترینر استفاده کنی.,بعد از استفاده رست مود هم دیگه نیازی به انجام دوباره و فعالسازی مجدد ترینر نیست و فقط در صورت خاموشی دستگاه هست که باید دوباره مراحل رو تکرار کنید.

نشد متاسفانه

• Like
Reactions: rezagoli
6 بار با هاست اسلیرز تست کردم
4 بار پشت سرهم هک شد
2 بار هم خاموشی
نسبت به یک ماه پیش خیلی پیشرفت کرده ، اون زمان 4بار خاموشی میداد اگه شانش میاوردی بار 5 ام هک میشد
ادرس هاستشو مینویسید؟؟ بعد کدام ورژن هن رو میزنیدد؟golden?1.یا این2 ک جدیده؟

سناریو از تاریخ جیلبریک و شایعات,راهکار و همینطور مدت زمان اکسپلویت هر کدوم از فریمورها از نگاه MODDED WARFARE,ایا باز هم شاهد جیلبریک برای هر کدوم از فریمورهای 8 خواهیم بود!؟یا به گفته ال ازیف فعلا باید بیخیال بود.

آخرین ویرایش:
آموزش فعال کردن اکانت psn و ریختن سیو هاتون داخل فلش
با استفاده از پیلود web activater
وقتی روی یوزرتون زدید یه کد ۱۶رقمی میسازه حتما اون کد رو یاداشت کنید به دلیل اینکه اگه چیزی جز اون کد ۱۶رقمی وارد کنید سیو هاتون برگردونده نمیشه !(در مورد تجربه خودم و استفاده از این روش باید بگم هنوز تست نزدم و ترجیحا از همون PS4 Save Mounter استفاده میکنم)

View attachment video_2021-05-09_04-02-35.mp4

آخرین ویرایش:
اقا رضا سلام
من یه مساله ای روبرو شدم . بیینید تا الان کنسول هک میشد و بلاخره اوکی میشد بعد چند بار تلاش. اخرین بارم که هک بود 3 هفته پیش بود و روی رست مود حالا که خاموش شد دستگاه و روشن کردم اولcLear cach , data رو میزنم و میرم سایت Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X و بعد من هر 4 تا پی لود golden hen 1 , hen 213b, golden hen 1.1b3 و goldenhen1.1رو همشونو امتحان میکنم (به نوبت ) و هر سری Fail میزنه. بالای بیست بار امتحان کردم همشونو.. هک نمیشه اصلا. نمیدونم چکار کنم

• Like
  • Wow
Reactions: ir.boy and rezagoli
سلام
اگر وقت بشه ی فیلم از نحوه عملکرد هاست و جیلبریک و همینطور استفاده از ترینر کارو رو میزارم تا ایشال مشکلت برطرف بشه.
سلام آقا رضا ، اگر امکان دارد لینک فایل USB ترینر کارو برای فریمور v5.05 را همراه آموزش قرار بدهید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
اقا رضا سلام
من یه مساله ای روبرو شدم . بیینید تا الان کنسول هک میشد و بلاخره اوکی میشد بعد چند بار تلاش. اخرین بارم که هک بود 3 هفته پیش بود و روی رست مود حالا که خاموش شد دستگاه و روشن کردم اولcLear cach , data رو میزنم و میرم سایت Karo Host For PS4 505 & 672 & 702 & 75X و بعد من هر 4 تا پی لود golden hen 1 , hen 213b, golden hen 1.1b3 و goldenhen1.1رو همشونو امتحان میکنم (به نوبت ) و هر سری Fail میزنه. بالای بیست بار امتحان کردم همشونو.. هک نمیشه اصلا. نمیدونم چکار کنم
سلام
یعنی میگی دستگاه رو وقتی جیل میزنی به خاطر رست مود تا مدتی(چن روز)خاموش نمیکنی,تا جیلبریک نپره!!!به نظرت اینکار درسته!؟
والا من مشکلی ندارم دیگه و با یک الی دو مرتبه نتیجه میگیرم و دستگاه خودم رو فقط در صورت اینکه تا چن ساعت میدونم که میخوام بازی و استفاده کنم رو رست مود میزارم و در اخر روز خاموش میکنم و دوباره که بخوام استفاده داشته باشم باز مراحل رو انجام میدم و مشکلی هم ندارم,شما تمام هاستها و کوکی,کش رو از مرورگرت پاک کن و دقت کن ادرسی هم از هاست ها تو مرورگرت باقی نمونه و دستگاه رو یک بار کلا خاموش کن و بعد دوباره روشن,مراحل هاست و ادرس کارو یا گیمر هک رو بزن,اگر از کارو به نتیجه نرسیدی دفعه قبل اینبار از ادرس گیمر هک برو و امتحان کن,چون گیمر هک از نظر من هاسته خوب و بهتره واسه فریمورهای 7.5X چون اکسپلویت,پیلود رو پشت سر هم انجام میده البته کارو هم خوبه که خودم فقط از ترینرش بصورت افلاین استفاده میکنم و از هاست گیمر هک هم فقط از طریق پیلود binloader , و با pc و برنامه Payload Sender فایل bin گلد هن مخصوص جیلبریک رو سند میزنم و تمام.

آخرین ویرایش:
سلام

سلام آقا رضا ، اگر امکان دارد لینک فایل USB ترینر کارو برای فریمور v5.05 را همراه آموزش قرار بدهید .
سلام
این جدیدترین فایل ترینر و هاست کارو بصورت افلاین مخصوص usb هست که اومده 114.45 MB folder on MEGA و دقت کن این فایل رو بعد از دانلود بدون اینکه تغییر نام بدی رو روت یک فلش با فرمت فت 32 بریز و اصلا داخل فولدر نباشه که جواب نمیده بعد فلش رو به دستگاه وصل میکنی و اینترنت رو فعال,وارد مرورگرت میشی و ادرس Restore PS4Trainer Offline by Karo For 505 & 672 & 702 رو میزنی با ورود به این صفحه فریمور مورد نظرت که میگی 5.05 هست رو تو قسمت with usb رو ایتم 5.05usb انتخاب و صبر میکنی تا مراحل انجام بشه و پیغام موفقیت در اخر گوشه تصویر سمت چپ میاد و تمام.دگمه هوم رو از دسته میزنی و وارد یوزرگاید میشی و با صفحه ترینر روبه رو میشی.

(توجه کن این اموزش و انجام مراحل درسته که داره واسه 7.55 انجام میده ولی فایلی که دانلود میزنی و انجام مراحل کاملا یکسانه و همونطور که گفتم در بالا فقط وقتی ادرس Restore PS4Trainer Offline by Karo For 505 & 672 & 702 رو که میزنی طبق فریمورت انتخاب میکنی که این اموزش چون فریمور طرف 7.55 بوده همون رو انتخاب میکنه و مراحل رو انجام میده.)

View attachment Install All Host Karo and PS4 Trainer Firmware 7.55 Or Lower With USB (User's Guide) _ PS4 Gol...mp4

آخرین ویرایش:
سلام
یعنی میگی دستگاه رو وقتی جیل میزنی به خاطر رست مود تا مدتی(چن روز)خاموش نمیکنی,تا جیلبریک نپره!!!به نظرت اینکار درسته!؟
والا من مشکلی ندارم دیگه و با یک الی دو مرتبه نتیجه میگیرم و دستگاه خودم رو فقط در صورت اینکه تا چن ساعت میدونم که میخوام بازی و استفاده کنم رو رست مود میزارم و در اخر روز خاموش میکنم و دوباره که بخوام استفاده داشته باشم باز مراحل رو انجام میدم و مشکلی هم ندارم,شما تمام هاستها و کوکی,کش رو از مرورگرت پاک کن و دقت کن ادرسی هم از هاست ها تو مرورگرت باقی نمونه و دستگاه رو یک بار کلا خاموش کن و بعد دوباره روشن,مراحل هاست و ادرس کارو یا گیمر هک رو بزن,اگر از کارو به نتیجه نرسیدی دفعه قبل اینبار از ادرس گیمر هک برو و امتحان کن,چون گیمر هک از نظر من هاسته خوب و بهتره واسه فریمورهای 7.5X چون اکسپلویت,پیلود رو پشت سر هم انجام میده البته کارو هم خوبه که خودم فقط از ترینرش بصورت افلاین استفاده میکنم و از هاست گیمر هک هم فقط از طریق پیلود binloader , و با pc و برنامه Payload Sender فایل bin گلد هن مخصوص جیلبریک رو سند میزنم و تمام.
سلام آقا رضا
میشه یه آموزش هم برای برنامه kws هم بزارید
من نمیدنم چطوری باید سلف هاست رو از گیتهاب دانلود کنم
از هرکی هم میپرسم درست توضیح نمیده.

• Like
Reactions: b.boys and rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or