Constantine
کاربر سایت
تست زدین اینو آقا رضا؟اپدیت هاست کارو با قابلیت hen 2.1.3b برای فریمور 7.5x
http://karo218.ir/755
http://karo218.ir/755old
اپدیت هاست گیمر هک با اضافه شدن قابلیت hen 2.1.3b کارو برای فریمور 7.5x
PS4 7.50 - 7.55 Host v1.4 by GamerHack
فیلم تست
View attachment 202631
View attachment 202649
اگر بهت همون خوب جواب داده و اوکی هستی دیگه بیخیال بقیه چون اونجوری اسیر میشی و هی میای که بهترش کنی نمیشه و اخرم برمیگردی سرخونه اولت به همین دلیل پیشنهادم این هست که هر چی منطق بهت میگه رو اونو قبولش کنی.تست زدین اینو آقا رضا؟
برای من goldhen 1.1.b3 از هاست karo خیلی خوب جواب میده بهم فعلا چیز دیگه ای رو تست نکردم
سلامسلام اقا رضا
من تا الان از سایت کارو استفاده میکردم و همیشه هم تقریبا اوکی بود و خوب بود. اما این سری ک دستکاه رو خاموش کردم و روشن کزدم و بصورت افلاین هک انجام دادمو اکی میشه ولی تا میزارم روی رست مود دستگاه خاموش میشه. کش و پاک کردم و دوباره کارورو کش کردم هک رو با ورژن گلد و حتی این ورژن ۲ جدیده امتحان کزدم. اما روی رست ک میزارم چند دقیقه چراغ نارنجی میشه اما یهو خاموش میشه دستگاه
روش استفاده از برنامه Payload Sender از طریق pc رو که قبلا برا خود شما تو پستای قبل توضیح دادم و اموزش و پیش نیاز رو گفتم ولی با این حالاقا رضا اموزش تصویری این روش شما که استفاده میکنی رو میتونید پست کنید دقیق ببینیم چجوریه؟
اقا من تست زدم با اموزشی که گذاشتی فقط اینو بهت میگم خدا خیرت بده,عالی جواب داد واسه من.شما احتیاج به یک مودم یا اینترنت هات اسپات از طریق گوشی و شیر مشترک اون اینترنت با pc و ps4 رو داری و باید از طریق ستینگ دستگاه قسمت نتورک ویو اون ای پی که اینترنت رو باهاش شیر زدی رو یادداشت کنی بعد برنامه Payload Sender رو برای pc دانلود میزنی و قسمت مرورگر دستگاه میای همه چیز رو پاک میکنی و ادرس هاست گیمر هک رو میزاری کش بشه و هاست که باز شد باکس و ایتم binloader هاست رو انتخاب میکنی و صبر میکنی تا قسمت چپ بالایه تصویر پیام بیاد بعد بدون اینکه صفحه هاست رو ببندی و اینترنت رو قطع کنی از طریق pc برنامه Payload Sender رو باز میکنی(دقت کن هنگام استفاده از برنامه Payload Sender تو کامپیوترت حتما از همون اینترنت که به ps4 کانکت شدی از همون اینترنت هم باید تو pc استفاده کنی) تو کادر اول مربوط به ای پی ادرس همون ای پی که تو ستینگ دستگاه رو یادداشت زدی وارد میکنی و تو کادر پورت 9021 رو میزنی و تو قسمت select the file فایل bin که مربوط به جیلبریک هست رو بهش میدی و در اخر send رو میزنی,با انجام اینکار تو صفحه بالایه تصویر قسمت چپ پیام "you are all set"مبنی بر موفقیت امیز بودن میاد و تمام.
خواهشممنونم از توضیحاتتون. این روش دیکه مثل روش های که قبلا میزدم خاموشی. وfail و داستان نداره؟
یه زحمت مبکشید لینک تمام فایلهای مورد نیاز رو برام اتچ کنید اینجا یک بار دیگه؟ سپاس از توضیحاتی که میدید.فقط رضا جان من از همین فایل bin استفاده کردم که گلد هن 1.1 هست کار دیگه نباید انجام بدم و قسمت سیستم اینفورمیشن که میرم زده گلد 1.1...حله دیگه؟
اقا من تست زدم با اموزشی که گذاشتی فقط اینو بهت میگم خدا خیرت بده,عالی جواب داد واسه من.
تشکر بابت زمان و توضیحاتخواهش
تو پستای قبل پیش نیاز هست...ولی بازم میزارم
گلد هن رو send زدی و اگر مشکل دیگه نداره و قسمت رست مود رو هم تست کردی و مشکلی نداره,دیگه تمومه و احتیاج به کار دیگه نداره,فقط واسه اون دوستمون که سوال کرده مثل روش های که قبلا میزدم خاموشی. وfail و داستان نداره؟
اینو بگم که همه روش ها تو فریمور 7.5x با مشکل همراهن,خوبی که این روش داره نسبت به روش معمول...شانس جیلبریک و موفقیت رو بیشتر میکنه و شما هر وقت فایل جدید جیلبریک که بصورت bin معمولا عرضه میشه رو خیلی سریع میتونید دانلود و اعمال کنید و دیگه احتیاجی به صبر کردن و اپدیت هاست واسه هن جدید و اضافه شدنش ندارید.
لینک برنامه Payload.SenderV2 مخصوص pc
Payload.SenderV2
لینک فایل bin گلد هن ورژن 1.00فقط برای فریمور 7.55
GoldHEN v1.00_755
لینک فایل bin گلد هن ورژن 1.1 مخصوص فریمور 5.05 تا 7.55
GoldHEN_v1.1