پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
هاست ciss84 با اضافه شدن سیلور هن(نکته:این سیلور هن تو مرحله بتا هست و این امکان که با مشکلاتی همراه باشه رو داره بعد از استفاده تو قسمت ستینگ و مشخصات فریمور که برین اونجا فریمورتون رو به 8.53 اسپوف میکنه که مشکلی نداره و اگر با گلد هن 1 یا 1.1 مشکلی ندارین دیگه احتیاجی به امتحان سیلور هن نیست)

ادرس هاست با کش
Host By MugiWara
View attachment 203336
سلام آقا رضا
میگم دیگه خبری از لایو های اسپکتر نیست؟
توی دیسکورد نمیگن داره روی ۷.۵۵ کار میکنه یا این باگ جدیده؟؟

ببخشید بابت اسپم?

• Like
Reactions: rezagoli
سلام آقا رضا
میگم دیگه خبری از لایو های اسپکتر نیست؟
توی دیسکورد نمیگن داره روی ۷.۵۵ کار میکنه یا این باگ جدیده؟؟

ببخشید بابت اسپم?
سلام,سلامت باشی
متاسفانه فعلا که خبری نشده و از استریم هاش هم تو توییتر هیچ زمانی رو فعلا مشخص نکرده اخرین خبر مربوط به 7.55 و وضعیت فعلی,مربوط میشد به همون کاربری که اومده بود از خود اسلیرز سوال کرده بود که ممکنه این اشکالاتی که تو وبکیت و نحوه اکسپلویت 7.55 هست برطرف بشه!؟که اسلیرز هم تو جواب گفته بود فعلا تا همین حد هست و کاری نمیشه انجام داد مگر لیک و گزارش باگ جدید بشه.

• Like
Reactions: Jikkkkhgth
اپدیت ترینر کارو برای 7.5X

link download karo.usb: https://mega.nz/folder/BSwXRQRS#Xl-JLFmrZJzEEVghuBzQgQ…

link restore: http://karo218.ir/restore

View attachment 203476
یه راهنمایی می کنی لطفا.من بعد گلد هن و اجرای ps4 trainer تا زمانی که نرم تو رست مود مشکل ندارم. بعد اون چه مدلی از کارو218 مجدد ترینر روفعال کنم؟چون کار نمی کنه

• Like
سلام دوستان
من چند روزی میشه جیلبریک کردم و با کش آفلاین هاست karo به نتیجه بهتری نسبت به بقیه ی هاست ها رسیدم و از goldhen 1.1 استفاده میکنم. ولی بازم خاموشی دارم.
میخاستم ببینم تا حالا به موردی بر خوردید که کنسول به خاطر این خاموشی ها صدمه ببینه؟ با اینکه شنیدم بعضیا از 5.05 کنسولشونو جیلبریک کردن تا الآن ولی بازم ذهن منو درگیر کرده که نکنه یه وقت کنسول آسیب ببینه.
ممنون میشم جواب بدید

• Like
یه راهنمایی می کنی لطفا.من بعد گلد هن و اجرای ps4 trainer تا زمانی که نرم تو رست مود مشکل ندارم. بعد اون چه مدلی از کارو218 مجدد ترینر روفعال کنم؟چون کار نمی کنه
شما بعد از پروسه جیلبریک و استفاده از فایل ترینر usb کارو و انجام مراحل کش ترینر تو قسمت یوزرگاید صبر کن تا صفحه ترینر کاملا باز که شد از قسمت پایین صفحه ترینر ایتم کوچیک متناسب با فریمور خودت رو میزنی صبر میکنی تا لود به 100 درصد تکمیل بشه و دو گزینه نیو و اولد اکسپلویت که اومد رو نیو کلیک کن,صبر کن تا صفحه هاست کارو باز بشه و اینبار باکس ایتم WebRTE رو بزن تا پیغام موفقیت و استفاده ترینر بیاد و سپس دگمه هوم دسته رو بزن و مجدد وارد یوزرگاید بشو صبر کن مجدد صفحه ترینر باز بشه و تو باکس اول localhost رو تایپ و تایید میزنی تو باکس دوم اسم بازی مورد نظر که بهتره وقتی بازی باز بود گزینه سرچ رو بزنی و از ترینر استفاده کنی.,بعد از استفاده رست مود هم دیگه نیازی به انجام دوباره و فعالسازی مجدد ترینر نیست و فقط در صورت خاموشی دستگاه هست که باید دوباره مراحل رو تکرار کنید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من چند روزی میشه جیلبریک کردم و با کش آفلاین هاست karo به نتیجه بهتری نسبت به بقیه ی هاست ها رسیدم و از goldhen 1.1 استفاده میکنم. ولی بازم خاموشی دارم.
میخاستم ببینم تا حالا به موردی بر خوردید که کنسول به خاطر این خاموشی ها صدمه ببینه؟ با اینکه شنیدم بعضیا از 5.05 کنسولشونو جیلبریک کردن تا الآن ولی بازم ذهن منو درگیر کرده که نکنه یه وقت کنسول آسیب ببینه.
ممنون میشم جواب بدید
سلام
کنسول دچار اسیب نمیشه اگر شما اون استریم ها و هنگ و کرنل پینک بالای اسپکتر رو می دیدین خب میترسیدین ولی اینکه به خود کنسول اسیب سخت افزاری وارد بشه خیلی بعیده و فقط این احتمالش بالا هست که تو این مقدار خاموشی و هنگ(کرنل پینک)دچار پرش ایکون بازی ها و یا اسیب به خود هارد داخلی دستگاه بشه,همونطور که اغلب اوقات بعد از این خاموشی و هنگ ها بعد از روشن شدن دستگاه گاهی با اخطار و زدن سه بوق این پیام رو بهتون میگه که ممکنه اطلاعات شما با این خاموشی ها دچار خطر و اسیب بشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ir.boy and **R3ZA**
سلام
کنسول دچار اسیب نمیشه اگر شما اون استریم ها و هنگ و کرنل پینک بالای اسپکتر رو می دیدین خب میترسیدین ولی اینکه به خود کنسول اسیب سخت افزاری وارد بشه خیلی بعیده و فقط این احتمالش بالا هست که تو این مقدار خاموشی و هنگ(کرنل پینک)دچار پرش ایکون بازی ها و یا اسیب به خود هارد داخلی دستگاه بشه,همونطور که اغلب اوقات بعد از این خاموشی و هنگ ها بعد از روشن شدن دستگاه گاهی با اخطار و زدن سه بوق این پیام رو بهتون میگه که ممکنه اطلاعات شما با این خاموشی ها دچار خطر بشه.
پس یعنی فقط احتمال این وجود داره که اطلاعات دستگاه دچار مشکل بشه؟ که این هم مشکل خاصی نیست و به راحتی رفع میشه درسته؟
یه سوال دیگه هم اینکه گاهی اوقات وقتی که میخاستم کنسول رو روی rest mode قرار بدم یا کنسول رو خاموش کنم با مشکل خاموشی مشابه با خاموشی هنگام جیلبریک مواجه میشدم. این مساله طبیعیه؟ البته اینو زمانی بهش بر خوردم که از hen213b استفاده میکردم و از وقتی که از goldhen استفاده میکنم بهش بر نخوردم

• Like
پس یعنی فقط احتمال این وجود داره که اطلاعات دستگاه دچار مشکل بشه؟ که این هم مشکل خاصی نیست و به راحتی رفع میشه درسته؟
یه سوال دیگه هم اینکه گاهی اوقات وقتی که میخاستم کنسول رو روی rest mode قرار بدم یا کنسول رو خاموش کنم با مشکل خاموشی مشابه با خاموشی هنگام جیلبریک مواجه میشدم. این مساله طبیعیه؟ البته اینو زمانی بهش بر خوردم که از hen213b استفاده میکردم و از وقتی که از goldhen استفاده میکنم بهش بر نخوردم
بله احتمال زیاد تو خاموشی و به اصطلاح شوکی که وارد میشه خیلی تو قسمت هارد کنسول تاثیرگذاره و دیگه برمیگرده به اینکه اگر بد شانسی بیاری ممکن دچار پرش بازی یا همون ایکون بازی بشی که اونم مشکلی نیس و قابل حله و تو بدترین حالت مشکل این احتمال وجود داره,فریمورت اسیب ببینه,همه اطلاعاتتم پاک بشه و مجبور به نصب دوباره فریمور بشی.
استفاده از hen213b و همینطور goldhen طبیعی هست که گاهی اوقات تو هنگام رست مود یا بعد از اینکه رست مود میزاری و دستگاه رو روشن میکنی یا بعد بخوای خاموشش کنی دچار کرنل پینک و هنگ بشه بله پیش میاد تو فریمور 7.5x و عادی هست.حالا که گلدهن با هر ورژنش که داری استفاده میکنی اگر مشکلی نداری از همون استفاده کن و دیگه عوضش نکن.

آخرین ویرایش:

بله احتمال زیاد تو خاموشی و به اصطلاح شوکی که وارد میشه خیلی تو قسمت هارد کنسول تاثیرگذاره و دیگه برمیگرده به اینکه اگر بد شانسی بیاری ممکن دچار پرش بازی یا همون ایکون بازی بشی که اونم مشکلی نیس و قابل حله و تو بدترین حالت مشکل این احتمال وجود داره,فریمورت اسیب ببینه,همه اطلاعاتتم پاک بشه و مجبور به نصب دوباره فریمور بشی.
استفاده از hen213b و همینطور goldhen طبیعی هست که گاهی اوقات تو هنگام رست مود یا بعد از اینکه رست مود میزاری و دستگاه رو روشن میکنی یا بعد بخوای خاموشش کنی دچار کرنل پینک و هنگ بشه بله پیش میاد تو فریمور 7.5x و عادی هست.حالا که گلدهن با هر ورژنش که داری استفاده میکنی اگر مشکلی نداری از همون استفاده کن و دیگه عوضش نکن.
خیلی ممنون بابت توضیحاتتون ، ابهاماتم برطرف شد ?

آخرین ویرایش:
منکه از آخرین باری که با هاست karo و hen 1.1.b3 کنسول رو جیلبریک کردم دو هفته ای میشه رو rest mode هست و تا حد امکان سعی میکنم خاموشش نکنم
حالا دفعه بعدی که خواستم دوباره جیلبریک کنم حتما جدیده رو تست میکنم ببینم چطوریاست ولی تجربه ثابت کرده هرکدوم یکی دو بار خوب جواب داده رو کنسول رو نباید عوض کرد

منکه از آخرین باری که با هاست karo و hen 1.1.b3 کنسول رو جیلبریک کردم دو هفته ای میشه رو rest mode هست و تا حد امکان سعی میکنم خاموشش نکنم
حالا دفعه بعدی که خواستم دوباره جیلبریک کنم حتما جدیده رو تست میکنم ببینم چطوریاست ولی تجربه ثابت کرده هرکدوم یکی دو بار خوب جواب داده رو کنسول رو نباید عوض کرد
تا زمانی که جواب میده هاست و با مشکل کمتر داری ی جورایی میگذرونی,بله دیگه منطقی همینه که با همون روال پیش بری,,البته هاستی که قبلا کش افلاین زدی رو مرورگرت تو مدت زمان کمی بالاخره باز نمیشه و متاسفانه مجبوری تا با اتصال نت ادرس هاست رو بزنی و خواهی نخواهی به روز میشی,مگر از طریق راهکار و یا داشتن ماژول ESP8266 بتونی با فایل bin که سازنده هاست میده بیرون تا مدت زمانی که دلت میخواد از هاست افلاین استفاده داشته باشی.

اینطور که مشخصه اسلیرز داره تلاش میکنه و بروزرسانی انجام میده و این امید هست که بتونه سبب رفع مشکلات 7.5X بشه که قطعا میشه و تا حالا هم به جرات میتونم بگم در حال حاضر نسبت به چن ماه قبل خیلی بهتر شده و مراحل جیل رو که انجام میدم با خاموشی,درصد هنگ و کرنل پینک کمتری نسبت به قبل به نتیجه میرسم,البته بازم جایه کار داره که امیدوارم بزودی حل بشه.

bandicam 2021-05-04 03-03-07-975.jpg

bandicam 2021-05-04 03-02-43-019.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or