پیشنهادات و انتقادات در مورد بازی رایانه

• Thread starter Thread starter kinopio
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پيشنهاد:از اين به بعد اگه ميشه در شماره هاي بعديتون يه 2 3 صفحه رو اختصاص بدين به باكس شات هاي رسمي.خيلي خوب ميشه
چیزی که تو نت زیاد هست باکس شات رسمی بازی هست چرا باید 2 3 صفحه از مجله که توش میشه مطلب با ارزش تری نوشت رو به باکس شات اختصاص بدیم؟

يه زمانی نقداتون از بازينما بهتر بود ولی الان داره بر عکس ميشه!
تا حدودی منم موافقم. نقد های بازیرایانه دیگه ان کیفیت سابق رو نداره، دیگه خبری هم از مقالاتی که تو مجله بود نیست. همه بخش های خوب مجله کنسل شده:((

اما در هر صورت بازیرایانه کماکان از بازینما و ... خیلی جلوتره!

من حوصله بحث ندارم ولی خدایی بازیرایانه دارای اعضای تحریریه ای است که اکثرا فن ps3 هستند.
به بازیهای برتر E3 نگاه کنید واقعا من داستم می پکیدم از خنده.
این یک انتقاد بود فقط همین چون بازیهایی انتخاب شدند که بر خلاف دنیا و همه سایتها بودند.
حتی جای ریویو ها هم عوض شده و بازیهایی مولتی ضعیف و قوی به طور ناجوانمردانه تقسیم می شوند.
من بازیرایانه را در گذشته می پرستیدم ولی حالا اون چیزی نیست که باید با توجه به سابقه و پتانسیلش باشد;)

بشینم برات بشمرم؟ خوب میشمرم:

از ضمیمه اولش:

1-بخش خاطرات که قرار بود تو هر شماره به بررسی یک بازی قدیمی بپردازه

2-بخش تاریخچه بازی ها که قرار بود بعد از FF بره سراغ Zelda اما...

3-بیوگرافی بازیسازان که تعطیل شد!!

4- بخش های بعدی دو مقاله "تولد کنسول Xbox" و "120 بازی برتر PS" که واقعا از همه غیر قابل تحمل تر بودن چون مقاله ها نیمه کاره موند!

5- منطقه تحریریه...

6- بازی هایی که کلا این صنعت رو متحول کردن...

7- بخش مینی گیم

8-بازی های Old School ای که آخر مجله بود، مثل Flash و ....

9-مقاله های آموزش ماد سازی

10-آموزش بازی سازی واسه موبایل که قرار بود ادامه پیدا کنه ولی پکید!

11-بازیسازی مجازی

12-مقاله های بخش موج نو و یا هنر هشتم

13-....

البته تموم نشد، بازم هست!!

حالا بازم میگی کدوم بخش ها؟ بازیراینه از این نظر مزخرف ترین مجله هست چون تو هر شماره یک بخش جدید راه میندازه، شماره بعدی حذفش میکنه!!

الان مجله فقط شده نقد و پیش نمایش. متاسفانه یکی از نویسندگان هم علاقه شدیدی به ترجمه مقاله پیدا کرده و ...

بشینم برات بشمرم؟ خوب میشمرم:

از ضمیمه اولش:

1-بخش خاطرات که قرار بود تو هر شماره به بررسی یک بازی قدیمی بپردازه

2-بخش تاریخچه بازی ها که قرار بود بعد از FF بره سراغ Zelda اما...

3-بیوگرافی بازیسازان که تعطیل شد!!

4- بخش های بعدی دو مقاله "تولد کنسول Xbox" و "120 بازی برتر PS" که واقعا از همه غیر قابل تحمل تر بودن چون مقاله ها نیمه کاره موند!

5- منطقه تحریریه...

6- بازی هایی که کلا این صنعت رو متحول کردن...

7- بخش مینی گیم

8-بازی های Old School ای که آخر مجله بود، مثل Flash و ....

9-مقاله های آموزش ماد سازی

10-آموزش بازی سازی واسه موبایل که قرار بود ادامه پیدا کنه ولی پکید!

11-بازیسازی مجازی

12-مقاله های بخش موج نو و یا هنر هشتم

13-....

البته تموم نشد، بازم هست!!

حالا بازم میگی کدوم بخش ها؟ بازیراینه از این نظر مزخرف ترین مجله هست چون تو هر شماره یک بخش جدید راه میندازه، شماره بعدی حذفش میکنه!!

الان مجله فقط شده نقد و پیش نمایش. متاسفانه یکی از نویسندگان هم علاقه شدیدی به ترجمه مقاله پیدا کرده و ...
با همشون موافقم به غیر از گزینه ی 5.
با 12 یا همون مقاله بخش موج نو با هنر هشتم بسیار موافقم.(مزخرف ترین بخش مجله)
البته مجله عالی ای هست.اگر از این موارد صرف نظر کنیم!!!!!!!!!!!!!

یعنی چی موافقی؟:biggrin1:

من دارم میگم این بخش ها از مجله حذف شدن چه شما موافق باشی و چه نباشی!:biggrin1:

من متن شما رو کامل نخواندم. منظورم این بود که بهتر حذف شدن.البته بعضی موارد.
نظر شخصی من اینه!
البته بخش موج نو هنوز هست و هر دفعه راجع به یک موضوع میباشد و به نظرم بخشی کاملا اضافی است.:confused:(تعداد زیادی از صفحات رو بهش اختصاص دادن)

برای خودتون ميگم انقدر پيش نمايش های مجلات خارجيرو ترجمه نکنيد نمونهgow3 که مالgame informer بود!!!!!!!!
فکر نکنيد هيچ کی اين مجلات رو نميخونه!!!!

برای خودتون ميگم انقدر پيش نمايش های مجلات خارجيرو ترجمه نکنيد نمونهgow3 که مالgame informer بود!!!!!!!!
فکر نکنيد هيچ کی اين مجلات رو نميخونه!!!!
فکر کنم خود شما بودید که توی بازی رایانه چنین موضوعی را گفتید اگه مدرکی دارید بهتر نشون بدید وگرنه نیازی نیست انقدر توی حرفتون پا فشاری کنید.

مجله بازی رایانه اشتباه چاپی داره مثلا تو این شماره جدیده نوشته های روی مجله اون پایین نوشته dark viod پس حتما باید خبری یا نقدی چیزی ازش باشه تو مجله ولی اصلا همچین چیزی نیست :confused:و تو مجله های قبلی هم همین طور بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or