دوستان کمک فوری نیاز دارم.
من چندهفته پیش بصورت قانونی و با گیفت کارت بازی فیفا 21 رو خریدم و از روی اطلاعاتی که درباره هوم کردن اکانتم داشتم روی کنسول های دیگه، خواستم بازی رو برای کنسول دو تا از برادرهام بریزم.یعنی 3 تا کنسول بتونن بازی کنن.
مشکل از اینجا شروع شد که هروقت یک کنسول رو هوم می کردم، دو کنسول دیگه از اکانتم خارج می شدن و نمیشد بازی کرد.
الان که دارم سرچ می کنم در سایت های خارجی و مایکروسافت گفته شده فقط یک کنسول می تونه کنسول هوم باشه و اون رو 5 بار در سال هم میشه عوض کرد. ولی به هرحال موقع وصل شدن به اینترنت فقط یک کنسول هوم می مونه.
الان من تمام سووییچ های هوم کردن اکانتم تموم شده(5+1).
فقط یک دستگاه هوم هست و بدون مشکل بازی رو آفلاین و آنلاین داره
دو تای دیگه سوییچ شدن اما نمیشه همزمان با این دستگاه ها آنلاین شد. چون پیام میاد که اکانت شما جای دیگه آنلاینه و باید یکی تون خارج بشید.
الان سوالی که دارم اینه که این افرادی که اکانت هوم فیفا رو میفروشن مثلا 300 یا 400، چیکار می کنن؟ آیا فقط برای یک نفر اکانت هوم رو میفروشن؟ در اینصورت که نمی صرفه بازی رو بخرن بالای 1 میلیون و با قیمت پایین بدن. یا روش دیگه ای برای هوم کردن دارن که خریدار می تونه بازی رو آفلاین و آنلاین بازی کنه.
یا در اکانت سووییچ هم همینطور. چطوری خریداران یک اکانت بصورت همزمان سوییچ می کنن؟
لطفا کمک کنید اگر تجربه و اطلاعاتی در این زمینه دارید. ممنون