از مغازه سوال کردم واسه ریختن بازی گفت فعلا بازی هکی(آفلاین) امکانش نیست باید گیم پس بگیری بازی کنی
ازش پرسیدم بعد اتمام اشتراک میشه بازی کرد گفت امکانش نیست ?. شما گفتین امکانش هست حالا واسه اینکه دوباره واس خرید پیشش برم اینو گفته باشه.?
الان تو سایتا سرچ زدم 3 جور گیم پس ۳ماهه بود ظرفیت عادی(۵۰ تومان) ،کامل(۱۰۰) ،هوم(۶۰)
کدوم بگیرم با هم فرق دارن.
البته دوتا کنسول دارم میشه با یه گیم پس تو هردو بازی ریخت یا جداگانه واس هر کدوم بخرم.
هر دو دستگاه دست دو خریدم از قبل روش اکانت هست باید ریست کنم، کانت بشم اکانت جدید درس کنم واس این کار مراحل خاص یا دردسر خاصی داره یا به راحتی انجام میشه
یعنی خداییش گیج شدم دارم پشیمون میشم از خریدش
همون بازی های گیم پس برات میریزن به اسم هکی و آفلاین
فرقش اینه دیگه زحمت دانلود کردن نداری و فقط انتخاب میکنی اونا برات میریزن
هوم میتونی هم آفلاین بازی کنی هم آنلاین
اگر هم قبل تموم شدن گیم پس کنسول آفلاین کنی تا هر زمان که دوباره آنلاین بشی بازیهارو میتونی استفاده کنی
عادی فقط میتونی آنلاین استفاده کنی و اگه نت نداشته باشی بازیا اجزا نمیشن در نتیجه بعد ۳ ماه باید دوباره اکانت بگیری حتی اگه نخوای آنلاین باشی
ظرفیت کامل هم یعنی هر ۲ تا ظرفیت هوم و عادی در اختیار خودته و میتونی هر جوری میخوای استفاده کنی
میتونی کنسول کلا ریست home کنی که با خیال راحت اکانت های خودتو فعال کنی و مطمئن باشی هیچ اکانتی روی کنسول از قبل فعال نمونده
میری ستینگ-قسمت سیستم-کنسول info
بعد چهار تا کلید LB-RB-LT-RT میگیری یه گزینه میاد Developer و اونجا هست
ببین میشه با یه اکانت ظرفیت هوم روی ۲ تا کنسول بازی ریخت ولی باید یکیش حتما آفلاین بشه و البته با اون جایی که اکانت میخری هم هماهنگ کنی که مشکلی پیش نیاد
یا میتونی یه اکانت کامل بخری
هر اکانت میشه سالی ۵ بار هوم کرد
حالا شما میتونی روی کنسول اول اکانت هوم کنی بازیارو نصب کنی بعد کنسول آفلاین کنی بری سراغ کنسول دوم و با کنسول دوم هم آنلاین استفاده کنی هم آفلاین
ولی اگه بخوای هر ۲ تا کنسول آنلاین و آفلاین کار کنن باید ۲ تا اکانت هوم بگیری
اکانت ساختن هم اصلا پیچیده نیست و نهایت میتونی سرچ کنی آموزش هاش توی نت احتمالا هست