پرسش و پاسخ Xbox One

دوستان من یه سوالی که برام پیش اومده اینه که در دراز مدت این ترانس ها روی عمر واقعی کنسول تاثیر ندارن و باعث خرابی زودتر بشن ارزش نداره ریجن 2 بگیرم خیلی تفاوت قیمتشون هست اخه؟؟:D

- - -ویرایش - - -​

مدل یا برند خاصی نداره که معروف باشه؟برم بگم ترانس 300 وات هرچی بود مهم نیس
:d:)
قیمت حدودیش چقدره؟باتری خوده دسته داخل کنسول شارژی یا قلمی؟
حتما برا کنسول مشکلی ندارن که همه استفاده میکنن دیگه!
نمیدونم کدوم بهتره ولی شما 750 وات بگیری خیلی بهتره.قیمتاش هم بستگی داره یکی 50 تومن میده به بالا یکی از 80 تومن قیمتاش شروع میشه
قلمی هستش ولی تو جعبه شارژر هست که میتونید باتری ها رو شارژ کنید

آخرین ویرایش:
حتما برا کنسول مشکلی ندارن که خوده مایکرو ترانس تبدیل تولید میکنه دیگه!
نمیدونم کدوم بهتره ولی شما 750 وات بگیری خیلی بهتره.قیمتاش هم بستگی داره یکی 50 تومن میده به بالا یکی از 80 تومن قیمتاش شروع میشه
باطری معمولی که شارژ نمی شه!
باید باطری شارژی باشه

حتما برا کنسول مشکلی ندارن که خوده مایکرو ترانس تبدیل تولید میکنه دیگه!
ترانس تبدیل فک کنم ساخت ایران باشه:d

دوستان به نظر میرسه که منم دارم دوماد میشم(:d) بعد سوالم این بود که یکی ترانس مارک خاصی هست؟ یکی هم اینکه پروفایل قبلی رو سینک کنیم به وان بن و اینا که نمیشیم؟

دوستان به نظر میرسه که منم دارم دوماد میشم(:d) بعد سوالم این بود که یکی ترانس مارک خاصی هست؟ یکی هم اینکه پروفایل قبلی رو سینک کنیم به وان بن و اینا که نمیشیم؟
چی شده؟
نه ترانس مارک خاصی نداره موجودی زشت و سیاه هستش که ویز و ویزش بعضی وقتا میره رو اعصابت
براحتی میتونی پروفایلی که رو 360 داشتی رو به X1 انتقال بدی نگران بن شدن هم نباش اون با من:d
فقط باید مایکروسافت اکانت و Pass رو بزنی دیگه همه چی حله
در ضمن پیشاپیش مبارکت باشه وبه پای هم پیر شید
;)

آخرین ویرایش:
ترانس تبدیل 110v به 220v به دستگاه اسیبی نمیزه تو دراز مدت ؟
رجیون 2 و 1 فرق خاصی باهم ندارن ؟
نه داداش اسیبی نمیرسونه
رجیون 1 با 2 هم سرهمین پاوربریک باهم فرق میکنن یعنی رجیون 1 ترانس میخوادامارجیون 2 احتیاجی به ترانس نداره همین

آخرین ویرایش:
داشبورد x1 هم مثل 360 ورژن داره و موقع آپدیت تغییر میکنه؟؟؟
در کل از کجا میشه فهمید که کنسول به آخرین ورژن آپدیت شده؟؟؟

بله با هر آپدیت ورژن کنسول بالاتر میره میتونی بری قسمت Setting بعد برو به System بعد از اون به Console Info اونجا ورژن OS کنسولت رو میبینی!

برای چک کردن آپدیتم دوستان همین مسیر رو برن و به جای رفتن به Console Info گزینه ی آخر رو انتخاب کنن که اگر آپدیت جدید اومده باشه کنسول خودش میگیره آپدیت رو!

آخرین ویرایش:
سلام
من یدونه بازی fifa 14روی دستگاه دانلود کردم ولی هر کار میکنم بازی اجرا نمیشه باید چکار کنم به لایو هم وصل میشم بازم بازی اجرا نمیشه خیلی برام عجیب هست

سلام
من یدونه بازی fifa 14روی دستگاه دانلود کردم ولی هر کار میکنم بازی اجرا نمیشه باید چکار کنم به لایو هم وصل میشم بازم بازی اجرا نمیشه خیلی برام عجیب هست
ارور خاصی چیزی دریافت نمیکنید؟بازی رو خردید خودتون دیگه؟معمولا" این مشکلا به خاطر باگ های اولیه ی سیستم عامله (مواردی مثل وصل نشدن به اکانت و...).دستتون رو برای ده ثانیه روی علامت Xbox روی کنسول (دکمه ی پاور) نگه دارید تا کنسول به صورت کامل خاموش شه دوباره دستگاه رو روشن کنید احتمالا" باید مشکل از بین بره!

پ.ن:برای اجرای بازی های دانلودیبل باید حتما" به لایو وصل بشید که تشخیص داده بشه بازی رو خریدید!

ارور خاصی چیزی دریافت نمیکنید؟بازی رو خردید خودتون دیگه؟معمولا" این مشکلا به خاطر باگ های اولیه ی سیستم عامله (مواردی مثل وصل نشدن به اکانت و...).دستتون رو برای ده ثانیه روی علامت Xbox روی کنسول (دکمه ی پاور) نگه دارید تا کنسول به صورت کامل خاموش شه دوباره دستگاه رو روشن کنید احتمالا" باید مشکل از بین بره!

پ.ن:برای اجرای بازی های دانلودیبل باید حتما" به لایو وصل بشید که تشخیص داده بشه بازی رو خریدید!

من دستگاه رو از یکی از دوستان خریدم و این بازی هم روش هست به لایو هم وصل شدم ولی بازم این مشکل وجود داره

من دستگاه رو از یکی از دوستان خریدم و این بازی هم روش هست به لایو هم وصل شدم ولی بازم این مشکل وجود داره
خوب شاید بازی اصلا" دانلودیبل نباشه و از روی نسخه ی فیزیکی نصب شده باشه که در این حالت حتما" باید دیسک بازی رو داشته باشید یا بازی رو از Xbox Live به صورت دیجیتالی خریداری بکنید!

خوب شاید بازی اصلا" دانلودیبل نباشه و از روی نسخه ی فیزیکی نصب شده باشه که در این حالت حتما" باید دیسک بازی رو داشته باشید یا بازی رو از Xbox Live به صورت دیجیتالی خریداری بکنید!

من خودم بازی رو دانلود کردم و حجم دانلود که انجام دادم 8900 مگ بود 2 بار هم دانلود کردم و بعد از دانلود هم یه اپدیت 290 مگی انجام داد ولی باز هم بازی رو نمیشه اجرا کرد اصلا گزینه استارت بازی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or