یعنی مثل ps3 ????ریجن2 نیازی به اداپتور نداره و مستفیم وصل میشه
پس امروز یه فروشنده گفت همشون اداپتور داره ولی ریجن 1 را باید یه ترانس تبدیل هم واسش بخری؟؟؟؟
من که گیج شدم
یعنی مثل ps3 ????ریجن2 نیازی به اداپتور نداره و مستفیم وصل میشه
اره ریجن 2هم داره ولی داخل خود دستگاه هست و نیازی نیست چیزی جدا بخری ولی ریجن1 باید یه اداپتور خارجی بهش وصل کنییعنی مثل ps3 ????
پس امروز یه فروشنده گفت همشون اداپتور داره ولی ریجن 1 را باید یه ترانس تبدیل هم واسش بخری؟؟؟؟
من که گیج شدم
ریجن2 نیازی به اداپتور نداره و مستفیم وصل میشه
اره ریجن 2هم داره ولی داخل خود دستگاه هست و نیازی نیست چیزی جدا بخری ولی ریجن1 باید یه اداپتور خارجی بهش وصل کنی
عزیز من دارم میگم که ریجن2 برای مناطقی هست که مثل ما برقشون220ولت هست ولی ریجن1 برا مناطقی هست مثل امریکا که برقشون110ولت هست پس اگه ریجن1 بخری باید یه اداپتور هم براش بخری ولی ریجن2 نیازی نداره که چیزی براش بخری اگه بازم متوجه نشدی دیگه من نمیدونم چجوری باید بگمبلاخره داره یا نداره؟؟؟؟؟؟
اگر با پروفایلت وقتی کنسول جی تگ نشده بود آنلاین شدی یک بار که میتونی اگرم نه که نمیشهدوستان من که کنسولم جی تگ هست میتونم پروفایلم رو از 360 به وان انتقال بدم؟!
و اینکه این سایتایی که call of duty ghost رو برای دانلود گذاشتن رو میشه از طریق خوده کنسول بازی رو از سایتشون دانلود کرد و بعد نصبش کرد یا نمیشه و حتما باید از خوده لایو اینکار رو انجام داد؟!
نه ، کد تا موقعی که کانفیرم نشه استفاده نمیشه!با سلام.
اگر یه کد داشته باشیم و با استفاده از کینکت کد شناسایی بشه(مثلا کد مربوط به بازی cod که درون قاب بازی هست یا کد یک ماهه live) و ما confirm نکنیم و کنسلش کنیم اون کد استفاده شده محسوب میشه و دیگه نمیشه ازش استفاده کرد؟؟؟
این سوال منم یه جوابی بدین چون یادمه همچین قابلیتیم بود برای آپدیت:dاگر با پروفایلت وقتی کنسول جی تگ نشده بود آنلاین شدی یک بار که میتونی اگرم نه که نمیشه
بازی رو هم نمیتونی از نت دانلود کنی و بعد فایلاش رو منتقل کنی به کنسول (حداقال الان نمیشه و امیدوارم دوستان یکاریش بکنن) البته از خود کنسول هم دانلود کنی فرقی نداره از و سرعت دانلودت همون سرعت واقعی خودت هست!
دوستان یه سوال این قابیلت Ready to start که مثلا" 30 درصد بازی رو دانلود کرده اجازه میده بازی کنی برای آپدیت ها هم هست؟
چون الان آپدیت تایتنفال 30 درصد دانلود شده ولی پیغامی نداده مبنی بر این موضوع!
ممنون از پاسختون.نه ، کد تا موقعی که کانفیرم نشه استفاده نمیشه!
در حالت عادی کدها تاریخ مصرف ندارن البته باید رو کارتی هم که کد روش هست رو بخونی ببینی تاریخی داره یا خیر ولی برای بازی ها و... تاریخ مصرف در نظر نمیگیرنممنون از پاسختون.
واسه این کد مهلت استفاده در نظر نمیگیرن؟؟؟
(مثلا چون کد وارد شده ولی تایید نشده یک هفته مهلت میده تا کد رو وارد و تایید کرد.در غیر این صورت کد سوخت میشه.)
اینجوری که نیست؟؟؟
مشکل از کانکشن هست اگر دانلودی چیزی داری استوپ کن دوباره امتحان کن برای منم بعضی اوقات اینطوری میشهسلام من دوتا کد یک ماهه گرفتم وقتی وارد میکنم شناسایی میکنه به عنوان کد گلد یکماهه ولی وقتی تایید آخر رو میزنم پیغام میده Something went wrong
Sorry about that. Try your purchase again in a few minutes. مشکل چیه به نظر شما؟
دانلودی چیزی ندارم TEST CONNECTION هم میزنه همه چی اوکی هست ولی 10 بار این کدا رو زدم بازم همین پیغامو میده.موندم چکار کنم . برای شما وقتی پیش اومد بعد چه مدتی رفع شد؟ خود به خود درست شد؟