نه نمیشه:dدوستان این دی ال سی ها و سیزن پَس ها رو میشه مجانی دانلود کرد؟!
تو YB چن تا ویدیو گذاشته بودن نمیدونم حالا میشه با اون روشی که اونا میگن انجامش داد یا نه!!!
نه نمیشه:dدوستان این دی ال سی ها و سیزن پَس ها رو میشه مجانی دانلود کرد؟!
تو YB چن تا ویدیو گذاشته بودن نمیدونم حالا میشه با اون روشی که اونا میگن انجامش داد یا نه!!!
نمیدونم این سوال رو کسی پرسیده یا نه
دستگاه رو حالت Insist on باشه وقتی کنسول رو خاموش کنیم بازم به دانلود بازی ها و... ادامه میده یا نه؟
رو حالت Energy Saving کنسول به صورت کامل خاموش میشه؟
بعد شما گوشتون رو تقریبا" 5 متری بالای فنه کنسول میگیرید صدای فن کنسول رو میشنوید به صورت محو یا نه؟(:d)
بعد جه کنم مستقیم Sign In کنه تو پروفایلم؟هرچی گشتم ستینگ رو نبود تو 360 تو قیمت Display بود تنظیماتش!
باو منظورم 25 سانتی بوددر حالت Instant On به دانلود بازی ها و ... ادامه می ده
در حالت Energy Saving دستگاه به طور کامل خاموش می شه ولی برق USB ها تامین می شه (بر خلاف PS4)
WTF سقف خونه شما چند متره
باو منظورم 25 سانتی بود
یعنی تو حالت Energy Saving فن به صورت کامل خاموش و اسلیپه دیگه؟
و
بعد جه کنم مستقیم Sign In کنه تو پروفایلم؟هرچی گشتم ستینگ رو نبود تو 360 تو قیمت Display بود تنظیماتش!
بی خیال این فن کنسول شو ، کارش رو می کنه حساس نشو روش
فن به طور کامل خاموشه
همچین امکانی فعلا وجود نداره مگر به وسیله کینکت ، شما باید خودت رو به کینکت بشناسونی تا هر وقت می بینتت پروفایلت رو بیاره ، اما حالت Auto Sign In مثل 360 که تا کنسول روشن می شه پروفایل انتخابی رو بیاره بالا وجود نداره
سلام
دوستان من اکانتم رو از 360 به ONE انتقال دادم ولی یه مسئله ای برام سواله که چرا وقتی با PC تو سایت XBOX میرم تو ACTIVITY هام فقط بازیهای 360 هست؟ یه چیز دیگه هم اینکه اون بالا کنار اسم کاربری یه سری عکسای نا مربوط میاد که من تا حالا ندیده بودم. اگه ممکنه راهنمایی کنید.
تایپک بحث در مورد کپی خور شدن جداست ولی نه هنوز نشده و بعید به نظر میرسه که تا چند سال اینده بشهآغا کپی خور شده کنسول ؟
اره دیگه ماله همه همینجوریهممنون من فکر کردم اکانتم هک شده پسورد و.... عوض کردم . اون عکسای بالا هم برای شما همینجوریه ؟ عکس یه کسایی میاد که من تا حالا بر نخورده بودم.منظورم عکس اون نره غولیه که کنار اسم کاربریم هست
ریجن2 نیازی به اداپتور نداره و مستفیم وصل میشهسلام خدمت همه دوستان
یه سوال
میخواستم بدونم تمام ایکس وان ها نیاز به آداپتور داره
و یا اینکه ریجن 2 مستقیم با یک کابل به برق وصل میشه و نیازی به آداپتور بیرونی نداره (مثل ps3 و ps)