big mama jan
کاربر سایت
سلام.
این آچیومنت ها چرا اینجوریه؟در حالت آفلاین اصلا باز نمیشه.کسی میدونه چرا؟(یعنی مشکل از کنسوله؟)
این آچیومنت ها چرا اینجوریه؟در حالت آفلاین اصلا باز نمیشه.کسی میدونه چرا؟(یعنی مشکل از کنسوله؟)
کلا همینجوریه اگه افلاین بازی کنی باز نمیشهسلام.
سلام.
نه ، کد تا موقعی که کانفیرم نشه استفاده نمیشه!
این سوال منم یه جوابی بدین چون یادمه همچین قابلیتیم بود برای آپدیت:d
به جونه خودم اگه شما تا حالا دسته ی وان رو دستت گرفته باشی فقط قصدت از این حرفا ترول کردن بود و تبریک میگم به هدفتون رسیدید:dفیل بزرگ برای اینکه حساب کتاب گیمر ها رو خوب کنه گرفتن آچیومنت و در حالت افلان رو معما کرده و برعهده ی گیمر ها گذاشته .مثلا 50تا هد شات یک آچیومنت داره خودت باید شمارش کنی وبعد که انلاین شدی یک باره بهت میده یک جا .
من یک روز داشتم افلاین بازی میکردم از دست اپدیت های کمه دستگاه شگفت انگیز وان(مگه داریم) بعد که ان شدم یک باره 15 تا آچیومنت به من داد یکل لحظه ترسدم فکر کردم حمله ی سایبری بهم شده.
تایتان فال بازی انلاینی هس باید کامل دان شه تا بازی کنی ولی بقیه بازی ها داستانیشو میتونی بری تا دان شه اپ
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1-ایا میشه باتری قلمی شارژی داخل دسته ایکس یاکس وان بذارم و وصلش کنم به دستگاه و باتری ها رو شارژ کنم؟
2- موقع ست اپ اولیه دستگاه کشورم رو چی بزنم و زمان رو روی چی بذارم؟
3-اگه بخوام فقط با رمز من روشن بشه باید چیکار کنم حالا یا صورتم یا رمز عدی جفتش رو بگید
4- ادرس برای اکانت گلد رو چیکار کنم و چه ادرسی بدم؟از کجا ادرس گیر بیارم؟
زمانی که بازی در حال اپدیت شدنه به جز New Game از قابلیت دیگری نمیشه استفاده کرد و امکان لود شدن سیو ها تا زمانی که اپدیت تموم بشه وجود نداره .
- - -ویرایش - - -
1- بله میتونید از باتری قلمی استفاده کنید و شارژ هم میشه . ( البته یکی از دوستانم گفته و خودم هنوز تست نکردم )
2- برای زمان همون تهران رو انتخاب کنید ولی برای کشور از بین 4 تا 6 کشور امریکای شمالی امریکا رو انتخاب کنید .
3- در این مورد اطلاعی ندارم چک میکنم و بعدا میگم .
4- اکانت رو به پیشنهاد من رجین امریکا انتخاب کنید و از این ادرس انتخاب کنید .
address: 801 Medical Dr
city: Lima
state: Ohio
Country: USAآمریکا
zip: 45804phone: 4192226622
ای کاش که نمیخریدم .ولی درباره ترول باید بگم که چیز اشتباه یا دروغی نگفتم .حقیقتی تلخی هست که با طنز شیرینش کردمبه جونه خودم اگه شما تا حالا دسته ی وان رو دستت گرفته باشی فقط قصدت از این حرفا ترول کردن بود و تبریک میگم به هدفتون رسیدید:d
داش اون آپدیت ماله dead rising 3 بود که چندتا دی ال سی و نمیدونم دیگه چی بود که باید دانلودش میکردی و واسه اینکار باید capcom رو مقصر دونست نه مایکروسافت:dای کاش که نمیخریدم .ولی درباره ترول باید بگم که چیز اشتباه یا دروغی نگفتم .حقیقتی تلخی هست که با طنز شیرینش کردم
افلاین آچیومنت نمیده حقیقت هست .شاید کسی نخواد انلاین باشه.
اپدیت زیاد داره حقیقت هست که اگر میخواهید انلاین باشید باید بگیرید اجباری هست. فکر کنید 13 گیگ برای یک بازی اون هم با این اینترنت ایران . (به قول یکی از سران ماکرو سافت که گفت یا خدا 13 گیگ )(مگه داریم)
دوستان یه سوال:
بازی رو وقتی بصورت افلاین نصب کنیم و برای بازی انلاین بشیم بدون اینکه آپدیتها رو گرفت میشه سینگل بازی کرد؟
ممنونمخیر !!! وسط بازی به محض اینکه انلاین شی ازت میپرسه که آپدیت بشم یانه؟؟ که اگه نه بزنی از بازی میپره بیرون !!
سلام دوستان من يه مشكلي دارم من اپديت اوليه رو انجام دادم بعدش پروفايل 360 ام رو رو وان منتقل كردم ولي نميدونم چرا وقتي افلاين ميام بالا پروفايلم ساين اين نميشه اروور ميده كه بايد به نت وصل شم الانم تام رايدر رو نصب كردم باز هم افلاين همين مشكل رو دارم
پس مقصر اینها کی هست .forza با اپدیت 5 گیگ و ryse با اپدیت 6.5 گیگ.داش اون آپدیت ماله dead rising 3 بود که چندتا دی ال سی و نمیدونم دیگه چی بود که باید دانلودش میکردی و واسه اینکار باید capcom رو مقصر دونست نه مایکروسافت:d