satellitedvb
کاربر سایت
یه جورایی آره مدل های قدیمی Xbox one مشکی و فت حساب میشن و مدل جدید که مدل S هست اسلیم حساب میشن.اکثرا سفید هستن رنگهای دیگه اسپشیال هستن که سخت گیر میان مثل باندل گیرز یا باندل های دیگه.درود . دوستان ایکس باکس وان مثل ps4 فت یا اسلیم داره ؟
تو مشخصاتش نوشته اسلیم یعنی روی برچسب کنسول؟یه جورایی آره مدل های قدیمی Xbox one مشکی و فت حساب میشن و مدل جدید که مدل S هست اسلیم حساب میشن.اکثرا سفید هستن رنگهای دیگه اسپشیال هستن که سخت گیر میان مثل باندل گیرز یا باندل های دیگه.
سلامسلام من میخوام xbox one s بخرم لطف کنید کامل راهنمایی کنین و سوالامو جواب بدین دوستان
1-مدل آل دیجیتال با مدل درایور دار فقط فرقشون تو همون درایوه یا از نظر کیفیت قطعات هم فرق دارن
2-فروشنده ای که میخوام ازش بخرم میگه دستگاه با دسته اصلی و غیر اصلی هست که مدلی که دسته غیر اصلی هست ارزون تره و دسته رو جا به جا میکنن همچنین ممکنه هارد اصلی رو چا به جا کنن،ایا واقعیت داره یا نه،،اگه داره از کجا بفهمم اصلیه دسته و هارد و یا دستگاه ریفرش و تعمیری نیست
3-بهترین گارانتی و شرکتی که گارانتی ارایه میده کدومه
4-همچنین تو نت خوندم مایکروسافت تو یه توییت تاکیید کرده که دستگاه رو مستقیم به پیریز برق متصل کنید و از محافظ برق استفاده نکنید وگرنه دستگاه نمیتونه با تمام قدرت کار کنه و صدمه میینه و ممکنه دیگه روشن نشه دوستان بگن تو ایران باید مستقیم زد یا از محافظ استفاده کرد
لطف کنین کامل و دقیق جواب بدین ممنون
سلام دوست عزیز.مبارکت باشه.سلام دوستان من چند مدتی از کنسول و این جور چیزا دور بودم .
الان میخوام یه xbox بدون درایو بلوری بگیرم ..
میگن هک شده درسته؟
یا همون اکانتی میزنن مثل ps4 ?
منظور فقط برای اوقات فراغت میخوام اگه هک شده و بازیاش ارزونه برم بگیرم
آها خیلی ممنون پس بازیای جدید rdr2 و این جور چیزا رو میشه زد دیگه مثل ps4 نیس که تا 2018 بشه بازیاشو هکی زدسلام دوست عزیز.مبارکت باشه.
هک نشده کنسول.شما یه اکانت میسازی رو کنسولت و اون فروشنده هم اکانت خودشو روی کنسولت میزنه،میره تو تنظیمات دستگاه با اکانت خودش و کنسولو به عنوان homeبه کنسولت میشناسونه،از اونجاییکه توی اکانت فروشنده ممکنه کلی بازی باشه در نتیجه بازیهاش میاد تو کنسولت و میتونی بازیهارو دانلود کنی،این روش کاملا قانونیه و خود مایکروسافت این کارو کرده برای زمانیکه دو نفر میخوان هزینه زیاد نکنن برای بازی و همچنین برای لایو و گیم پس،ولی این روش فقط ۵بار در سال امکان پذیره،حالا این وسط فروشنده از اکانتش میاد بیرون و بهت میگه به هیچ عنوان نباید به اینترنت وصل بشی.چرا ؟چون همین روشو برای ۱۰۰ نفر دیگه هم انجام میده ،به محض وصل شدن به اینترنت ممکنه دیگه بازیهات کار نکنه،این روش گویا ۱۵۰-۲۰۰ تومن هزینه داره بسته به تعداد بازی و ظرفیت هاردت،حالا یه سری فروشنده دیگه هستند اکانتشون میزنن روی کنسولت مثل روش قبلی ولی با این تفاوت که دیگه میتونی به اینترنت وصل بشی و اگه طرف لایو و گیم پس هم(به عبارتی گیم پس آلتیمیت=لایو گلد +گیم پس) داشته باشه انلاین هم بازی کنی،ولی طرف با این روش نزدیک یک میلیون و خورده ای تومن برای یک سال ازت میگیره و بعد یک سال دوباره باید بری پیشش برای شارژ،
من خودم به شخصه این کارو کردم:
اکانت پسرخالمو زدم رو کنسولم و کردم home,بعدش یه اکانت یک ساله لایو خریدیم با هم (پولشو نصف کردیم)+اکانت یک ماهه گیم پس که جمعا شد ۱۳ماه گیم پس التیمیت(خود مایکروسافت میکنه این کارو)،بعدش هر چی بازی باشه توی گیم پس رو دانلود و بازی میکنم.
بعضی موقع ها هم اگه بازی ای که تو گیم پس نباشه و تخفیف خوب بخوره از استور مایکروسافت میخریم،
پ.ن:
اکانت گیم پس= میتونی به بیش از ۱۰۰ بازی دسترسی داشته باشی از جمله ،gta v,halo,gears,fortza,witcher 3,batman.....
اکانت لایو=میتونی بازیهارو انلاین بازی کنی
اکانت گیم پس آلتیمیت=ترکیب دو مورد بالا....که همونطور گفتم اگه اینو نخواستی میتونی یکی از اولی و یکی از دومی بگیری روی هم میشه این سومی خود به خود،
توجه:
برای خرید بازی از استور مایکروسافت و وارد کردن کد بازی یا هر کد دیگه ای باید فیلترشکن بزنی رو گوشیت و وارد سایتش بشی
برای فعال کردن گیم پس یا لایوی که گرفتی باید با ساپورتهای مایکروسافت چت کنی تا برات اوکی کنن
موفق باشی دوست من امیدوارم توضیحاتم مفید بوده باشه یا اگه نکته ای هست و دوستان میدونن لطفا اضافه کنند
بله میشه به راحتیسلام دوستان این بازیا رو میشه بصروت آفلاین و سینگل وداستانی بازی کرد ؟
Gears 5
resident evil 2
Call of Duty: Modern Warfare 2019
Need for Speed: Heat 2019
Sekiro: Shadows Die Twice
Call of Duty: Modern Warfare 2019 برای pc باید حتما انلاین بود ؟بله میشه به راحتی