دوستان یک سوال دیگه هم داشتم برای چی وسط بعضی از بازی ها مثلا در GTA V بازی در حد 2 ثانیه گیر میکنه بعد درست میشه این دلیلش چیه
شاید ایراد از خود بازی یا به اصطلاح اگ باشه
دوستان یک سوال دیگه هم داشتم برای چی وسط بعضی از بازی ها مثلا در GTA V بازی در حد 2 ثانیه گیر میکنه بعد درست میشه این دلیلش چیه
سلام دوستان
من یه ps3 super slim دارم که ریجن 1 هست و روش فقط زده 110 ولت
برای وصل کردنش به برق مستقیم بزنم یا براش ترانس بگیرم؟
تو دفترچه زده حداکثر توان اسمی 190 وات به نظر شما ترانس چند وات بگیرم؟
با تشکر
دوستان ارزش داره ps3 رو بفروشی ps4 بخری؟؟

جزعيات بيشتره ورزولوشن بالاترهدوستان ببخشید یه بازی که هم برای ps3 و هم ps4 منتشر میشه تفاوتشون در حد موتور گرافیکیه؟ یعنی مثلا فیفا15 تو ps4 از موتور نسل جدید استفاده میکنه و تو ps3 از همون موتور نسل قدیم و فقط بازیکنا جابه جا میشن ؟ یا نه موتور هر دو یکیه ولی تو ریزه کاری هال فرق دارن مثلا سایه و نور و رزولوشن و .....
![]()
دوستان ببخشید یه بازی که هم برای ps3 و هم ps4 منتشر میشه تفاوتشون در حد موتور گرافیکیه؟ یعنی مثلا فیفا15 تو ps4 از موتور نسل جدید استفاده میکنه و تو ps3 از همون موتور نسل قدیم و فقط بازیکنا جابه جا میشن ؟ یا نه موتور هر دو یکیه ولی تو ریزه کاری هال فرق دارن مثلا سایه و نور و رزولوشن و .....
![]()
سلام دوستان میشه ی توضیح راجع ب تنظیمات تصویر ps3 بدید؟
مثلا من نتظیمات رو روی 1080p ' گذاشتم وتیک باقی گزینه ها رو بجز 480 برداشتم چون نمیشه تیکشو برداشت ولی بعضی بازی ها مثل لیتل بیگ پلنت به جای اینکه به صورت 1080 اجرا بشه 480 اجرا میشه ولی مثلا گاد اف وار 1080 میشه؟
چطور همه رو 1080 کنم
درود
هیچکدوم از بازی ها یه غیر از 3 یا 2 تا بازی ps3 به صورت 180 اچرا نمیشن و مابقی اکثرا 720 هستن و این بازی ها اول METAL GEAR SOLID 4 و بعد بازی GOD OF WAR 3 و .....هست برای تنظیمات لازم نیست تیکه همه رو برداری کافیه روی اتوماتیک بزنی خودش کفایت میکنه
دوست عزیز اکثرا روی 720 اجرا میشن اگر بزارم اتوماتیک ولی اینجوری مجبوره 1080 بیاره روشی نیست ک بشه تیک 480 رو برداشت؟