پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
بچه ها من یه ps3 slim cech-3001A 160GB دارم که کلا 1 هفته هم باهاش بازی نکردم
کنسول اورجیناله 12 دیسک بازی داره مثل انچارد 1و2و3و ....
الان میخوام بفروشمش ی کپی خور بخرم به نظر شما چ قدر می ارزه
ظاهزش هم که همش تو کارتن بوده نو مونده
با کبری کپی خور میشه ولی نمیخوام باز بشه پلمش
خواهشا جواب بدیدی
مرسی:)

سلام
بچه ها من یه ps3 slim cech-3001A 160GB دارم که کلا 1 هفته هم باهاش بازی نکردم
کنسول اورجیناله 12 دیسک بازی داره مثل انچارد 1و2و3و ....
الان میخوام بفروشمش ی کپی خور بخرم به نظر شما چ قدر می ارزه
ظاهزش هم که همش تو کارتن بوده نو مونده
با کبری کپی خور میشه ولی نمیخوام باز بشه پلمش
خواهشا جواب بدیدی
مرسی:)

شما بخوای کنسول نو اسلیم بگیری بازم باید بازش کن و سخت افزاری کپی خورش کنی .

کنسول بدون کپی خور دست دوم تقریبا400تا450 و دربهترین حالت 500 معامله میشه اما کپی خور بالای600.کپی خور 150تا 200 به قیمت دستگاه اضافه میشه

اقا شرمنده اینقدر سوال میکنم
یعنی با کبری کپی خور کنم به نفعمه؟ تابفروشمش؟
کپیخور باکبری بعدا چون دستگاه باز شده برا فروشش مشکل نداره ؟
الان 4.60 میتونم با کبری کپی خور کنم تو بازار؟

به نظرم هدست یه چیزه دیگه ایی ....

نه منظورم اینه که برای این که دالبی 5.1 بگیری فقط خود TV لازم هست یا باید باند جدا گونه ختما بگیری
یه چیز دیگه من داخل دفترچه TV که نگاه کردم دالبی 5.1 ننوشته بود فقط نوشته بود dolby decoder میخوام بدونم می ارزه اگه بخوام خرج کنم باند بخرم یا کلا دالبی رو بیخیال بشم ؟؟

آخرین ویرایش:
نه منظورم اینه که برای این که دالبی 5.1 بگیری فقط خود TV لازم هست یا باید باند جدا گونه ختما بگیری
یه چیز دیگه من داخل دفترچه TV که نگاه کردم دالبی 5.1 ننوشته بود فقط نوشته بود dolby decoder میخوام بدونم می ارزه اگه بخوام خرج کنم باند بخرم یا کلا دالبی رو بیخیال بشم ؟؟

به نظرم به جای اینکه اینقدر خرج کنی یه هدست گلد ps4 بخر هم کیفیتش در حد آسمون هاست هم 7.1 هستش

Last edited by a moderator:
دوستان من یه مشکل دارم ps3 وقتی باز میکنم صدا میده خودش خاموش میکنه هر چه قدر کردم این کار میکنه چراغشم زرد میشه خاموش میشه مشکلش چیه اگه راهنمایی کنید مرسی

دوستان من یه مشکل دارم ps3 وقتی باز میکنم صدا میده خودش خاموش میکنه هر چه قدر کردم این کار میکنه چراغشم زرد میشه خاموش میشه مشکلش چیه اگه راهنمایی کنید مرسی

اخ اخ .................... دستگاهت چراغ زرد شده و مواظب باش این اخطار که دستگاهت داره over heat میشه بر اثر گرم کردن زیاد که باید ببریش تعمیر کار که درستش کنن ....... قبل از اینکه به اون حد چراغ زردیش برسه اگر که تا الان اینطور نشده باشه ........

نمی دونستم کجا بگم بنا بر این لطفا پاک نکنین

بچه ها چه جوری میشه هارد با فرمت ntfs رو به دستگاه ps3 شناختوند
آخه هارد fat 32 نمی تونه بیش از 4 گیگ رو بریزه رو خودش

PS3

این تاپیک رو باز کردم تا هر کسی هر سوال یا اطلاعاتی در مورد ps3 داره اینجا بنویسه تا تاپیک های اضافی باز نشود امیدوارم این تاپیک رو افراد منحرف نکنند:thumbup:

ویرایش مدیریت: این تاپیک محل پرسش و پاسخ به هر سوال و مطلبی در مورد PS3 است به غیر از مسائل مربوط به هک، Jailbreak و کپی خور کردن دستگاه. برای مطرح کردن این گونه مسائل می توانید از تالار مخصوص Jailbreak استفاده می کنید.

هرگونه پست در مورد مسائل ذکر بدون اخطار قبلی پاک خواهند شد و کاربران خاطی اخطار دریافت می کنند و همچنین به کسانی که به سوالات از این قبیل پاسخ بدهند نیز تذکر داده می شود.
سلام خدمت دوستان یک سوال داشتم من وقتی دارم با PS3 (مدل اسلیم)بازی میکنم بعضی موقع یک صدایی میده انگار قلنج کنسول رو میشکنن دلیلش چیه میتونه بخاطر گرم و سرد شدن کنسول باشه.

سلام خدمت دوستان یک سوال داشتم من وقتی دارم با PS3 (مدل اسلیم)بازی میکنم بعضی موقع یک صدایی میده انگار قلنج کنسول رو میشکنن دلیلش چیه میتونه بخاطر گرم و سرد شدن کنسول باشه.
کنسول منم همین طوره...کنسول دیگران هم همین طوره!!!
مشکلی نیست و عادیه نگران نباش اصلا...

چیز طبیعی هستش و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه خیالت راحت باشه .....
اره به خاطر همین گرم و سرد شدن هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or