پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان ميبخشيد چطور ميتونم دماي كنسول فتم رو بفهمم ؟ چقدر بايد باشه خوبه ؟

با استفاده از مولتیمن 4.50 به بالا شما میتونید دمای کنسولت رو بفهمی ...... کافیه وارد مولتیمن شده و داخل تنظیمات بشوید و 10 گزینه مونده به آخر دقیقا یادم نیست کلماتی هم چون RSX یا CPU داخل اون جمله پیدا میکنی که بعد از اینیبل کردن دما رو میتونی متوجه بشی ...

یکی جواب بده

معمولا اگر نتت محدود باشه پینگت بهتر هستش ........ تا جایی که خودم امتحان کردم ........ البته بستگی به شرکتی که داری استفاده میکنی هم داره که چطور میخواد بهت سرعت بده ...
شما اگر یک ماه بخوای استفاده کنی ........ حداقل اگر اشتباه نکنم 9 یا 10 گیگی کفایت میکنه ....

دوستان کنسولم دیسک نمیخونه چکارش کنم کنسولم اسلیم320گیگ با کیت کبرا وقتی خاموشه دکمه خروج دیسک رو میزنم دوتا بوق میزنه روشن نمیشه یعنی هر موقع دکمه رو بزنم دوتا بوق میزنه که قبلا اینجوری نبود

Love the game. Live the
game

دوستان کنسولم دیسک نمیخونه چکارش کنم کنسولم اسلیم320گیگ با کیت کبرا وقتی خاموشه دکمه خروج دیسک رو میزنم دوتا بوق میزنه روشن نمیشه یعنی هر موقع دکمه رو بزنم دوتا بوق میزنه که قبلا اینجوری نبود

Love the game. Live the
game

درود
فقط دیسک نمیخونه یا اصلا روشن نمیشه؟؟؟

روشن میشه ولی دیسک بازیو نمیخونه

Love the game. Live the
game

خوب اگر نمیخونه و بازی های دیگه هم امتحان کردید به احتمال زیاد درایوتون خراب شده و باید عوضش کنید تا دوباره دیسک رو. بخونه فقط بگم این درایو رو که عوض میکنید حتما تستش کنید بعد ببریدش خونه

با 3.5 هس به احتمال زیاد
نمیدونم به کدوم بوصلم :)

همین خوبیه ....... اما اونقدر انتظار کیفیت مثل گولد رو نداشته باش ...... تلوزیونت LED هستش ؟؟؟ به خود تلوزیون وصلش کن ....

سلام. من یه پی اس 3 گرفتم که خروجی AVاش کار نمی کنه (در حالی که از داخل هم بهش نگاه کردم و سالم بود) و فقط HDMIاش کار می کنه. تلیوزیون ما هم فقط AV می خوره. حالا چیکار باید کرد؟ آیا تبدیل خوبی براش هست که به AV تبدیل کنه HDMI رو؟

نه ال سی دی ه جک ۳.۵ هم میخوره. راستی مطمئنی هدست سیمی میخوره به پی اس؟ ممنون ...:d

اره اگر هدسته USB باشه به احتمال خیلی قوی بخوره ........ خوب اگر جک 3.5 داره که عالی به تلوزیون وصلش کن و صدا رو از خود تلوزیون بگیر ..... تمام;)

سلام. من یه پی اس 3 گرفتم که خروجی AVاش کار نمی کنه (در حالی که از داخل هم بهش نگاه کردم و سالم بود) و فقط HDMIاش کار می کنه. تلیوزیون ما هم فقط AV می خوره. حالا چیکار باید کرد؟ آیا تبدیل خوبی براش هست که به AV تبدیل کنه HDMI رو؟

درود
چرا اینقدر نگران هستی ......!!!!!
شما کافیه دستگاهتون رو یکبار خاموش کنید و دستتون رو روی پاور قرار بدید ..... صدای بیپ اول نه .... صدای بیپ دوم رو شنیدید دستتون رو از روی پاور بردارید ...... حالا شما موفق شدید که تصویر رو تبدیل به AV کنید .....

سلام دوستان من دسگاهم چراغ زرد شد بردم تعمیرگاه بعد از اینکه روش حرارت دادن جواب نداد برای من با ضمانت ریبال کرد بعد از یک هفته دوباره چراغ زرد شد بردم و گفت درست میکنه الان ۶ ماه دسگام دستشه و میگه منتظر یه قطعه(ic hana) هست که کم پیدا میشه امروز رفتم مرکز و تحقیق کردم به من گفتن دستگاه ریبال شه خراب شه امکان درشت شدن وجود نداره حالا ن می خوام شکایت کنم از صنف یا اتحادیه تو گوگل هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنید چطوری اقدام کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or