پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان من دسگاهم چراغ زرد شد بردم تعمیرگاه بعد از اینکه روش حرارت دادن جواب نداد برای من با ضمانت ریبال کرد بعد از یک هفته دوباره چراغ زرد شد بردم و گفت درست میکنه الان ۶ ماه دسگام دستشه و میگه منتظر یه قطعه(ic hana) هست که کم پیدا میشه امروز رفتم مرکز و تحقیق کردم به من گفتن دستگاه ریبال شه خراب شه امکان درشت شدن وجود نداره حالا ن می خوام شکایت کنم از صنف یا اتحادیه تو گوگل هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم لطفا راهنماییم کنید چطوری اقدام کنم

والا ..... من زیاد در جریان این صنف و اینچیزا نیستم اما ...... واقعا درست میگن این دستگاه ریباگ با هزارتا مکافات و بدیختی وارد ایران میشه و خیلی هم گرون هستن و حداقل دستگاه خوبشون 10 میلیون تومن هستش ..... صبر کن تا درستش کنن و اگر خوستی بعد اقدام کن. ....

وقت تلف کردنه دی سال پیش دستگاهم دستششه چند بار باهاش صحبت کردم هی میگه ایشالا درست میشه پولمم نمی خواد پس بده حتی چه برسه به اینکه بخواد خسارت دستگاه بده چون با ضمانت ۶ ماهه به من داد لطفا شماره ای چیزی از اتحادیه یا صنف یا از هر طریقی بشه برخورد کرد برام مسیج کنید ممنون

وقت تلف کردنه دی سال پیش دستگاهم دستششه چند بار باهاش صحبت کردم هی میگه ایشالا درست میشه پولمم نمی خواد پس بده حتی چه برسه به اینکه بخواد خسارت دستگاه بده چون با ضمانت ۶ ماهه به من داد لطفا شماره ای چیزی از اتحادیه یا صنف یا از هر طریقی بشه برخورد کرد برام مسیج کنید ممنون

چرا عصاب خودتو خورد میکنی برو دستگاهتو بگیر و تیکه تیکه بفروشش و بعد یه دستگاه نو بخر
بخدا این طوری خیلی بهتر نه عصابت خراب میشه نه دیگه کنسول نو خراب میشه

درسته داش حسین واقعا حرف خوبی میزنه .... اینطور خیلی بالاتر از چیزی که میخواستی میتونی بفروشیش ....
دستگاه رو ببر یه جا دیگیه درست کن ... چرا اینجا ...

درود
چرا اینقدر نگران هستی ......!!!!!
شما کافیه دستگاهتون رو یکبار خاموش کنید و دستتون رو روی پاور قرار بدید ..... صدای بیپ اول نه .... صدای بیپ دوم رو شنیدید دستتون رو از روی پاور بردارید ...... حالا شما موفق شدید که تصویر رو تبدیل به AV کنید .....

من این کارو کردم ولی نشد. یعنی صدای بوقی نداد! :( ببینید من همونجوری که گفتید انجام دادم. یعنی دستگاه که خاموش بود و فقط چراغ قرمز کم رنگ بالای دکمه پاور روشن بود، دستم رو روش نگه داشتم ولی هیچ صدای بوقی نداد!

من این کارو کردم ولی نشد. یعنی صدای بوقی نداد! :( ببینید من همونجوری که گفتید انجام دادم. یعنی دستگاه که خاموش بود و فقط چراغ قرمز کم رنگ بالای دکمه پاور روشن بود، دستم رو روش نگه داشتم ولی هیچ صدای بوقی نداد!

چرا عزیزه من ...... دستگاه موقعی که حالت استندبای باشه ... دستتون رو روی پاور قرار بدی ..... صدای بیپ اول که مال روشن شدن هست و صدای بیپ دوم رو شنیدید ور دارید ..... یه بار دیگه امتحان کن ...

چرا عزیزه من ...... دستگاه موقعی که حالت استندبای باشه ... دستتون رو روی پاور قرار بدی ..... صدای بیپ اول که مال روشن شدن هست و صدای بیپ دوم رو شنیدید ور دارید ..... یه بار دیگه امتحان کن ...

یعنی باید با دسته خاموش کنم اول؟ چون وقتی میخوام دستگاه رو روشن کنم باید یه سی دی تا نزدیک دی وی دی رامش ببرم تا روشن شه و برای خاموش شدنش هم باید با دسته خاموشش کنم.

یعنی باید با دسته خاموش کنم اول؟ چون وقتی میخوام دستگاه رو روشن کنم باید یه سی دی تا نزدیک دی وی دی رامش ببرم تا روشن شه و برای خاموش شدنش هم باید با دسته خاموشش کنم.

یعنی چه ؟؟ باید دسیک دستگاه رو روشن کنی ؟؟؟؟ چطور اینطور شده ... دستگاه همینطوری مگه روشن نمیشه ...؟؟
فرقی نمیکنه چه با دسته چه بدون دسته باید به این روش عمل کنه ..... اگر عمل نکرد دیگه مشکل از دستگاه هستش ...

من الان رو دستگام یه اکانت امریکا دارم و یه اکانت دیگه ساختم که وقتی وارد میکنم نمیزاره چطور حل میشه

Love the game. Live the
game
درود
در صورت بودن اگر ارور یا جمله ی مبنی بر ورود ندان میده اونو ذکر کنید ...

ببخشید دوستان من اکانتمو ریجن هنگ کنگ درست کردم و زبانشو انگلیسی زدم اما سوالم اینه بازی های که قراره از psn بخرم از اکانتم انگلیسی میشه یا زبان هنگ کنگی؟

You cannot sign in using another user's sign-in ID (e-mail address)

در واقع به شما میگه که با یه ایمیل کاربر دیگه وارد شدید ....... و نمیتونید برید داخل psn ....
اگر میتونید ایمیلتون رو عوض کنید و یوزر دیگه بسازید و وارد بشید ببینید که دوباره همین ارور رو میده یا نه .....

Last edited by a moderator:
ببخشید دوستان من اکانتمو ریجن هنگ کنگ درست کردم و زبانشو انگلیسی زدم اما سوالم اینه بازی های که قراره از psn بخرم از اکانتم انگلیسی میشه یا زبان هنگ کنگی؟

ببین دوست من انگلیسی یه زبان مللی هست و عیر ممکنه توی بازی انگلیسی نباشه
شما بایدریسک کنی یه بازی ارزون قیمت بخر از اون مینی گیم ها ببین چه طوری
این تنها راهش بود
==============
دوستان خواهشا اینجا سوالهای هک نپرسید برید به بخش هک مرسی
PS3 Jailbreak

دوستان می خوام یه دستۀ PS3 بگیریم ولی خودتون می دونید که بازار پرِ از دستۀ تقلبی کسی میدونه راه تشخیص دستۀ اصلی رو از تقلبی؟ و اینکه قیمت دستۀ اصلی در حال حاضر چنده؟ ممنون

دوستان می خوام یه دستۀ PS3 بگیریم ولی خودتون می دونید که بازار پرِ از دستۀ تقلبی کسی میدونه راه تشخیص دستۀ اصلی رو از تقلبی؟ و اینکه قیمت دستۀ اصلی در حال حاضر چنده؟ ممنون

قیمت دسته در حال حاظر ..... یعنی اورجینالش 140 تا 150 هست ..... از سبکی دسته ...... از رنگ دسته .... از برچسب پشته دسته .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or