پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

کلا سخت پسند هستی و کم حوصله درست گفتم ;)
بازی های آسون رو بیشتر دوست داری >:)
آسون نه اگه جذبم کنه بازی موقع تموم شدنش غصه میخورم ! :-پی
متالگیر فک کنم تو سبک اسپلینترسل باشه ،جنگ سردو اینا...
اسپلینتر واقعی تر بود بنظرم ،بلک لیستو بازی کردم خوب بود
- - -ویرایش - - -

داداش the last of us رو حتما بازی کن.سری infamous نسخه 1 و 2 مال PS3 هستش بازی جذابیه.metal gear 4 هم که شاهکاره.سری Resistance هم قشنگه

والا لست اف آسو میخوام تو نسل بعد بازی کنم
با آنچارتد واقعا حال کردم جزو بهترین بازیایی بودن که تاحالا دیده بودم
ولی گاد آف وارو خدایی اینهمه تعریف شنیده بودم هیچجوره نتونستم بازی کنم!

بازیایی که حال کردم تا الان :
mafia1,l.a noire,gta series,max payne series,far cry3,hitman series...
کلا بیشتر بازیای واقع گرایانه بیشتر البته dead space انتظار نداشتم ولی لذت بردم!

Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta

در هر حال من که قصد فروشش رو دارم. با این اوصاف شاید 450 فروختم چون فک می کنم 550 زیادباشه. این قیمت مناسب هست؟

درسته همین قیمتی که گذاشتی خوب هستش اما اگر کپی خور بود قیمتش بیشتر بود داداش .......
دستگاهت هم که دانگریدی هستش و مشکلی هم نداره..... و به راحتی کپی خور هم میشه ...

دوستان سلام
با توجه به حجم بازيهاي ps3 به نظرتون هارد براش 1 ترا بگيرم يا 2 ترا كه همه يا بيشتر بازيها توش جا بشه ؟؟
در ضمن چه مارك و مدلي بگيرم كه روش جواب بده ؟
ممنون

هارد یه ترا توی خشاب پلی3 جا نمیشه و شما فقط میتوانی یه 720 گیگ بخری و بذاری داخل پلی3
مارک هم توشیبا و سامسونگ و سونی اینا خوبن

دوستان میگم کیفیت ساخت کابل hdmi روی کیفیت بازی ها هم تاثیر داره ؟
من یه کابل hdmi دارم حدودا 20 ، 30 تومن گرفتم ، بعد روی tv 32 lg بازی میکنم ، زیاد کیفیتش به دلم نمیشینه ، ؟
یه جا کابل hdmi دیدم قیمتش 150 بود ، یعنی تاثیری رو کیفیت داره ؟

دوستان میگم کیفیت ساخت کابل hdmi روی کیفیت بازی ها هم تاثیر داره ؟
من یه کابل hdmi دارم حدودا 20 ، 30 تومن گرفتم ، بعد روی tv 32 lg بازی میکنم ، زیاد کیفیتش به دلم نمیشینه ، ؟
یه جا کابل hdmi دیدم قیمتش 150 بود ، یعنی تاثیری رو کیفیت داره ؟

بله تاثیر داره
اون کابل که سرشون طلایی انها خیلی خوبن
و البته تی وی هم خیلی تاثیر داره خیلی زیاد
و اینکه شما چه قدر حساس هم باشی اونم هم تاثیر داره

بله تاثیر داره
اون کابل که سرشون طلایی انها خیلی خوبن
و البته تی وی هم خیلی تاثیر داره خیلی زیاد
و اینکه شما چه قدر حساس هم باشی اونم هم تاثیر داره

tv 32 lg یه هفته پیش گرفتم ، همون حساس بودن رو خوب گفتی ، واسه بعضی بازی ها فقط مثل جی تی ای به نظرم یه خورد تصویر یه جوریه ، بیشتر موقع ای که تو بازی روزه این مشکل رو دارم . .

دوستان سلام با توجه به حجم بازيهاي ps3 به نظرتون هارد براش 1 ترا بگيرم يا 2 ترا كه همه يا بيشتر بازيها توش جا بشه ؟؟ در ضمن چه مارك و مدلي بگيرم كه روش جواب بده ؟ ممنون

هارد یه ترا توی خشاب پلی3 جا نمیشه و شما فقط میتوانی یه 720 گیگ بخری و بذاری داخل پلی3
مارک هم توشیبا و سامسونگ و سونی اینا خوبن

داداش ممنون ولي منظورم اكسترنال بود نه هارد داخلي كنسول
دوستان اگه ميتونن يه پيشنهاد واسه هارد اكسترنال بدن (2ترا)

داداش ممنون ولي منظورم اكسترنال بود نه هارد داخلي كنسول
دوستان اگه ميتونن يه پيشنهاد واسه هارد اكسترنال بدن (2ترا)

بهترین هارد که میخوای بگیری هارد 2 ترای usb 3 و اکس پنشن و اسلیم سیگت بخر ..... حرف نداره یعنی یه چیزی میگم شما هم یه چیزی میشنوی ... بخر ضرر نمیکنی ....
هارد اکسترنال فوق العاده ی خوب هستش.

دوستان سلام,یه چند وقتیه دستگام بعد یه 1-2 ساعت بازی کردن(سر fifa 14 و gta v,بازی های دیگه رو نمیدونم!) هنگ میکنه و نه دسته کار میکنه نه دکمه پاور و اجکت(دستگاه زیاد هم داغ نمیکنه و صدای فنش هم زیاد بالا نمیره),بعد مجبورم با دکمه 1-0 دستگاهو خاموش_روشن کنم,بعدشم دستگاه میره رو safe mode (همون حالتی که یه نوار پر میشه) خاستم ببینم مشکل خاصیه؟احتمال چراغ زرد هست؟
(در ضمن دستگاه fat 80g هست که 5-4 ساله دارمش,کپی خور هم نشده)
ممنون

عزیزان سلام...

من سوال مهمی دارم و مسافر هستم...ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

من می خوام ps3 کپی شده رو ببرم کانادا و برق اوجا 110 است اما پشت ps3 من نوشته 220-240....اما تو اینترنت سرچ کردم میگن این برچسب رو بر حسب منطقه الکی می زنند و در اصل ps3 دوآل است و همه نوع برقی رو ساپورت می کنه...توپ خونه هم همینو گفتن.

حالا من چیکار کنم؟ کسی چنین تجربه ای داشته؟؟

با تشکر

عزیزان سلام...

من سوال مهمی دارم و مسافر هستم...ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

من می خوام ps3 کپی شده رو ببرم کانادا و برق اوجا 110 است اما پشت ps3 من نوشته 220-240....اما تو اینترنت سرچ کردم میگن این برچسب رو بر حسب منطقه الکی می زنند و در اصل ps3 دوآل است و همه نوع برقی رو ساپورت می کنه...توپ خونه هم همینو گفتن.

حالا من چیکار کنم؟ کسی چنین تجربه ای داشته؟؟

با تشکر

سلام مشکلی نداره من خودم یکی گرفتیم رجین یک هست که روش 110 ولت نوشته اما با همین 220 ولت داره کار میکنه ..
اگه بری عکس باز شده دستگاه رو ببینی برد تغذیه دستگاه 110 ولت تا 240 ولت هست همشون اینجورین...
اما داری دستگاه کپی میبری خارج مواظب باش که نفهمن کپی هست وگرنه جرمیه میشی ها

دوستان سلام,یه چند وقتیه دستگام بعد یه 1-2 ساعت بازی کردن(سر fifa 14 و gta v,بازی های دیگه رو نمیدونم!) هنگ میکنه و نه دسته کار میکنه نه دکمه پاور و اجکت(دستگاه زیاد هم داغ نمیکنه و صدای فنش هم زیاد بالا نمیره),بعد مجبورم با دکمه 1-0 دستگاهو خاموش_روشن کنم,بعدشم دستگاه میره رو safe mode (همون حالتی که یه نوار پر میشه) خاستم ببینم مشکل خاصیه؟احتمال چراغ زرد هست؟
(در ضمن دستگاه fat 80g هست که 5-4 ساله دارمش,کپی خور هم نشده)
ممنون

ببین از روی ترجبه بهت میگم دستگاهت داره کم کم و یواش یواش به سوی چراغ زرد میره و باید حتما حتما ببریش تعمییر کار یه قطعه ی هست عوضش میکنن و درست میشه
ماله منم همین طور بود بازی های سنگین تند هنگ میکرد تا اخر چراغ زرد داد متاسفانه

با سلام.
3تا سوال داشتم خدمت دوستان.
یکی اینکه هارد داخلی ps3 من کاملا پر شده دیگه (2گیگ از 80گیگ) می خواستم بدونم چطوری می تونم هارد داخلیمو خالی کنم(هیچی هم توش نیست که بتونم دستی پاک کنم)؟
و
دوم اینکه اگه بخوام cfwم رو آپدیت کنم آیا ذخیره بازی هام حذف میشن؟
و
آخریشم اینه که من تا حالا دو بازی جدید (south park-worldcup2014) رو دانلود کردم و هرکار می کنم نمی تونم رو 4.21م فیکسش کنم,می خواستم ببینم روند کاریش به غیر از اینه که فایل فیکس eboot رو با pc جایگزین فایل اصلی کرد؟

ممنون میشم اگه جواب بدین.

درود بر شما

یعنی شما هیچ بازیی psn داخل دستگاهتون ندارید ؟؟؟؟
برای اینکه بتونید حجمی از هاردتون کم کنید برید داخل منوی ps3 و تمام سیو date های بازی هاتون رو پاک کنید که این سیو دیتا ها از 21 کیلو بایت شروع میشن تا 4 گیگ به بالا ...... و مولتیمن تون اگر خیلی وقت هم دارینش اونم به مرور زمان داخل هر بازیی که میرید فایلی رو از بازی داخل خودش کپی میکنه و طوری بود که حجم مولتیمن برای من 12 گیگ شد!!!!!
و ممکنه که شما یازی رو خوب از هاردتون پاک نکردید و فایل های ناقص هم داخل هاردتون مونده باشه .......... میتونید وارد مولتیمن بشید.... و وارد قسمت تنظمات مولتیمن برید .... قسمت hdd>0 و وارد پوشه ی game بشید و ببینید چه بازی هایی رو داخل هارد دارین که بطور فایل ناقص پاک شدن .....

یه کار دیگه هم اینکه به تنضیمات ریکاوری رفته و گزینه ی 5 رو انجام بدید

و جواب سوالتون این هستش که نه کاری به سیو هاتون نداره و فقط مواظب باشید اینجا تایپک اورجینال هستش و فرموریرو از اینجا دانلود نکنید که کپی خورتون میپره ...

شما به cfw 4.55 آپدیت کنید ببینید مشکلتون حل میشه یانه ..... تازه تیک های مربوط به بازی رو داخل مولتیمن باید انجام بدید ...... و فیکس کردن هم اصلا کاری به eboot نداره و اون برای مواقع ایی هستش که eboot بازی خراب باشه ..

سلام به نظرتون دالبی 5.1 روی LG LCD 32CS4600 برای battlefield 4 جواب میده ؟ البته بدون هدست

به نظرم هدست یه چیزه دیگه ایی ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or