سلام به همه دوستان , یه سوالی داشتم برای اجرای بازی های کپی PS3 از روی هارد اکسترنال باید حتما بازی اورجینال داخل دستگاه باشه ؟
نه داداش لازم نیست فقط برای چند تا بازی اونم gow : as و اسپلینتر و بئوند باید دستگاه دارای دیسک بلوری باشه عزیز
سلام به همه دوستان , یه سوالی داشتم برای اجرای بازی های کپی PS3 از روی هارد اکسترنال باید حتما بازی اورجینال داخل دستگاه باشه ؟
سلام دستگام کلا کند شده سر کشتی کج صحنه آهسته میشه یا دیر لود میکنه هم بازیو هم خودشو چطوری اسکن دیسک میشه کردش یه همچین چیزایی
1- بله اخرین مدل سوپر اسلیم هست .سلام
دوستان من قصد خرید ps3 رو دارم . هیچ اطلاعاتی هم در مورد این کنسول ندارم . یه سری سوالات دارم که یه کمی هم زیاد هست .
خواهشا کسانی که اطلاعات کامل دارن راهنمایی کنن که برای خرید و استفاده گیج نشیم .
1.آخرین مدل از ps3 ها super slim هست دیگه درسته ؟ (و مدل جدیدتری هم قرار نیست منتشر بشه دیگه ؟)
2.این مدل ها کپی خور میشن ؟
3.تا اونجایی که میدونم باندل های مختلفی از لحاظ گیگابایت وجود داره . مثلا 80 گیگی یا 320 گیگی . در ps3 فضا (یعنی همون مقدار گیگابایت) بیشتر فقط بدرد نصب کردن بازی در هارد میخوره دیگه درسته ؟
4.کلا کمترین مقدار باندل های ps3 super slim چند گیگ هست ؟ من یه جا شنیدم مدل ها اینان : 12 گیگ - 160 گیگ - 320 گیگ و 500 گیگ هست . (80 گیگی نداره ؟)
5.من نه اهل مولتی پلیر هستم نه چیزی جز بازی مایلم رو هارد کنسول بریزم . با یه 160 گیگی کارم راه میفته ؟
6.باندل 160 گیگ super slim الان چند هست ؟
7.الان دیگه سونی هیچ آپدیتی که باعث دردسر کنسول های کپی خور شده بشه , منتشر نمیکنه دیگه ؟ یعنی من میتونم برم کنسول رو بدم به آخرین فریمور آپدیت کنن و دیگه هیچ نیازی به آپدیت یا فریمور جدید نباشه ؟
8.با آپدیت کردن به آخرین فریمور , میتونم تمام بازی ها رو اجرا کنم ؟
9.دیسک هایی که روی کنسول های کپی خور شده اجرا میشن مدلشون چین ؟ بلو-ری هستن ؟
10.من خودم میتونم به راحتی بازی مورد نظرم برای ps3 از اینترنت دانلود و رایت و روی کنسول اجرا کنم ؟
11.بازی های ps2 و ps1 روی ps3 اجرا میشن ؟ اگر آره چه جوری ؟
12.ریجن های کنسول های super slim چیا هستن و بهتره که کدوم ریجن رو بگیرم ؟
13.وقتی مثلا کنسولی رو با ریجن 2 میگیرم باید بازیشم ریجن 2 باشه ؟ (حتی در صورتی که بازی کپی باشه ؟)
من واقعا خیلی عذر میخوام اگر سوالام زیاد بود . فقط میخوام با اطلاعات کامل کنسول رو خریداری کنم
از دوستان خواهش دارم راهنمایی کنید (در صورتی که از اطلاعات خودتون مطمئنید)
مدیران خواهشا پست منو پاک نکنید . سوالات من در مورد ps3 کلی بود و صرفا نمیخواستم در مورد کپی خور شدنش سوال کنم .
بازم میگم خواهشا پاک نکنید
1- اون دو مورد اموزشش هست تو jaibreak تو تایپکش بری توضیح دادن هم Ftp و هم تیکه تیکه ریختنخیلی ممنون از جوابتون
فقط سه مورد دیگه
1.من هنوز نفهمیدم روی دستگاه های کپی خور شده بازیا چه جوری اجرا میشن . تا اونجاشو متوجه شدم که گفتی بریزم تو کامپیوتر و اکسترکت کردن ... FTp نفهمیدم چی بود . اسپلیت کردن روی کنسول هم متوجه نشدم . کلا چقدر زمان میبره که یه بازی کپی رو رو ps3 اجرا کرد ؟
و در مورد ریجن
2.شما گفتی که لازم نیست که ریجن کنسول و بازی یکی باشه . اینو متوجه شدم . ولی دیدم اکثرا اونایی که میخوان بازی هاشونو بفروشن ریجنش هم میگن . چراشو نمی دونم ؟
3.برای خرید کنسول حتما باید کنسول رو کپی خور شده بخرم ؟ یا میتونم اورجینال بگیرم بدم کپی خورش کنن ؟ یعنی منظورم از نظر هزینه کدومش میصرفه چون شنیدم قیمت دستگاه آکبند کپی خور از اورجینال یکم بیشتره
1- اره هیچ فرق دیگه ای نداره الانم بعضی بازی ها کد انلاین برداشتن یا نیاز ندارن مثل Uncharted 3بازم ممنون جواب دادید .
اگه پرویی نباشه بازم سوال کنم :d
الان تو بازارسنتر بودم قیمت یه سری از بازیا اورجینال رو دیدم . قیمتای دسته دومشون نسبتا معقول بود .
1.بازی اوریج آک با دسته دوم فرق خاصی جز اون کد آنلاین استفاده شدش که نداره دیگه درسته ؟
2.من اگه کنسول اوریج بخرم و همه بازی رو هم اوریج بگیرم دیگه نیاز به آپدیتی برای کنسول نیست ؟
3.شما خودتون اوریج باز هستین ؟ تا حالا شده از یه نفر یه بازی دسته دوم بگیرین و بزارین تو دستگاه و اجرا نشه ؟ (به دلیل خراب بودن دیسک و خش داشتن و اینا) ... راحت میشه اعتماد کرد برای خرید بازی دسته دوم ؟
4.تمام بازی هایی که برای ps3 منتشر شدن تولید میشن یا فقط بخشی از بازی های پرطرفدار ؟ چون خودمم فک میکنم اگه بخوام اوریج بازی کنم انتخاب هام محدود به همون بازی هایی میشن که در ایران وجود دارن
5.بازی ps2 و ps1 رو میشه روی کنسول اوریج اجرا کرد یا حتما باید کنسول کپی خور شده باشه ؟
از پاسخ به سوالات واقعا ممنون
دیگه سعی می کنم سوال نپرسم:d
یعنی کسی جواب سوال بنده رو نمیدونه؟؟؟...............
سلام،چند تا بازی درجه یک هواپیما واسه ps3 معرفی کنید،این دوتا ace combat اخری حالمو بهم زدن