پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
دو عدد پلی استیشن 3گرفتم از دبی
یارو بهم گفت کپی خوره اما اوردم ایران گفتن کپی خور نیست
من چجوری میتونم کپی خورش بکنم
تجربه تعمیرکاری در تلفزیون موبایل و ریسور دارم
ایا نرم افزاری هست یا سخت افزاریه؟

سلام
دو عدد پلی استیشن 3گرفتم از دبی
یارو بهم گفت کپی خوره اما اوردم ایران گفتن کپی خور نیست
من چجوری میتونم کپی خورش بکنم
تجربه تعمیرکاری در تلفزیون موبایل و ریسور دارم
ایا نرم افزاری هست یا سخت افزاریه؟

درود برشما
اول از همه دستگاه شما سوپر اسلیم هستش یا نه اسلیم؟؟
دوم باید ببینی که دستگاه شما چه فرموری هستش ؟؟؟
برای اینکه دستگاه شما چه ورژنی هستش حتما
یکبار برای همیشه از قابلیت دانگرد خود متوجه بشید؟؟ باید استفاده کنید و اگر فرم ور شما بالای 3.56 به پایین یود باید کپی خور نرم افزاری و هستش و اگر به بالا بود شما باید از کپی خور سخت افزاری استفاده کنید .....
نه کار شما نیست و باید به تعمییر کار متخصص بدید

[h=2][/h][h=2][/h]

درود برشما
اول از همه دستگاه شما سوپر اسلیم هستش یا نه اسلیم؟؟
دوم باید ببینی که دستگاه شما چه فرموری هستش ؟؟؟
برای اینکه دستگاه شما چه ورژنی هستش حتما
یکبار برای همیشه از قابلیت دانگرد خود متوجه بشید؟؟ باید استفاده کنید و اگر فرم ور شما بالای 3.56 به پایین یود باید کپی خور نرم افزاری و هستش و اگر به بالا بود شما باید از کپی خور سخت افزاری استفاده کنید .....
نه کار شما نیست و باید به تعمییر کار متخصص بدید

سلام با تشکر فراوان.از کجا بدونم اسلیم یا سوپر اسلیم تو اینفرمیشن یا رو کارتن پلی استیشن نوشته؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

سلام مجدد رفتم تو اینفرمیشن زده4.55

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Last edited by a moderator:
سلام دوستان همچنان منتظرم ایا قابلیت دانگرید داره یا نه.؟چکار کنم برای کپی خور کردن اینها رو دستم باد کرده کسی شماره موبال متخصص نداره راهنمایم بکنه

سلام دوستان همچنان منتظرم ایا قابلیت دانگرید داره یا نه.؟چکار کنم برای کپی خور کردن اینها رو دستم باد کرده کسی شماره موبال متخصص نداره راهنمایم بکنه

سلام
شما برو توی این تاپیک سوالتو بکن اینجا فقط درباره اروجینال هست مرسی
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

سلام به دوستان گرانقدر...
راستش به مشکل عجیبی برخوردم. من یه PS3 فت 40 gb دارم.به دلیل ظرفیت کم هارد داخلی مجبورم مرتبا دیتای بازیهای مختلف رو نصب و حذف کنم. امروز وقتی میخواستم دیتای چند تا از بازیهامو حذف کنم در کمال تعجب دیدم در قسمت Game Data Utiliy دیتای این بازیها نشون داده نمیشه!(بازیهای دیگه چنین مشکلی ندارن.) با وجود اینکه بر روی هاد فضا اشغال کردن!!
بنظر شما چیکار باید بکنم؟چطور میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون....

من توی چند سایت ایرانی و خارجی یه گشتی زدم و اکثرا گفته بودن که در FPS ها و racing و همچنین بازی هایی مث فوتبال دسته Xbox 360 از ps3 خیلی بهتر است .
کسانی که تجربه کار به هر دو دسته xbox360 و ps3 می کنند ؟
من خودم قبلا 360 داشتم خیلی ازش راضی بودم . حالا نمی دونم دسته ps3 به اندازه 360 بهم میسازه یا نه :d

اگر لینک یه مقاله فارسی مفصل در مورد مقایسه این دو دسته هم بدید خیلی ممنون .

من توی چند سایت ایرانی و خارجی یه گشتی زدم و اکثرا گفته بودن که در FPS ها و racing و همچنین بازی هایی مث فوتبال دسته Xbox 360 از ps3 خیلی بهتر است .
من خودم قبلا 360 داشتم خیلی ازش راضی بودم . حالا نمی دونم دسته ps3 به اندازه 360 بهم میسازه یا نه :d

دوست عزیزم من به عنوان کسی که مدتهای مدید با هردو گیم پد کار کار کردم نظر خودم رو میگم...
هردو گیم پد بسیار ارگونومیک و بقولی خوشدست هستند. هرکدوم هم ویژگی های خاص خودشون رو دارن!
گیم پد Xbox به علت فرو رفتن بودن آنالوگها پایداری بیشتری رو زیر انگشتان ایجاد میکنه، در صورتیکه گیم پد ps3 با توجه به برجسته بودنش زیر انگشتان زیاد لیز خواهد خورد!(بخصوص بعد از استفاده طولانی مدت و عرق کردن!)
پس طبیعتا گیم پد Xbox برای اعمالی که نیاز به حرکات ظریف و با دقت، توام با سرعت عمل دارند مناسبتر خواهد بود.(مثل بازیهای ریسینگ، FPS، حتی بنظر من فوتبال و ...)
اما شاید این اولین و آخرین برتری گیم پد Xbox نسبت به گیم پد PS3 باشه. وزن زیاد، استفاده از باتری قلمی!!، عدم وجود سنسور حرکتی در دسته و ... معایب گیم پد Xbox 360 نسبت به DualShock3 هستند.
من بشخصه DualShock3 رو ترجیح میدم. (هرچند FPS و فوتبال زیاد بازی میکنم!)

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم...

جفتش
ن مزایایی دارن ولی شما ی مدت با dualshock3 کار کنی اداپته میشی البته اگه قبلش با،دسته ps2 کار کرده باشی راحد ترم کنار میای
مشکلی نیست

اول از همه سلاامم

دوم من تازه وارد هستم و اگر اشتباهی در زدن پست در جای نا مناسب ازم سر زد لطفا به دل نگیرید
_________
دوستان من قصد خرید ps3 دارم اونم از نوع کپی خور شده و آکبند
ظاهر دستگاهی نو تحت عنوان کپی خور شدن نرم افزاری تو بازار نیست پس در موردیش صحبت نمی کنیم

در حــــــــــــــــــال حاضر بهترین و جدیدترین مدل کنسول ps3 کدومه و قیمتش چنده ؟؟

و اینکه اشکالات فنی که کپی خورد کردن کبرا می تونه داشته باشه چی هستند ؟؟

و به نظر شما دستگاه خام بگیرم یا یا کپی خور شده آماده ؟؟؟ کدوم یکی هزینه کمتری پام می افته ؟؟

و مهم ترین چیز از کجا مطمئن بشم دستگاه استوک نیست و تمام تست هاش توسط کارخونه سازندش اوکی بودن ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید وقته زیادی ندارم لطفا این پس رو اشتراک بذارید دوستانوارد کمکم کنند

سلام به دوستان گرانقدر...
راستش به مشکل عجیبی برخوردم. من یه PS3 فت 40 gb دارم.به دلیل ظرفیت کم هارد داخلی مجبورم مرتبا دیتای بازیهای مختلف رو نصب و حذف کنم. امروز وقتی میخواستم دیتای چند تا از بازیهامو حذف کنم در کمال تعجب دیدم در قسمت Game Data Utiliy دیتای این بازیها نشون داده نمیشه!(بازیهای دیگه چنین مشکلی ندارن.) با وجود اینکه بر روی هاد فضا اشغال کردن!!
بنظر شما چیکار باید بکنم؟چطور میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟

پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون....
خوب اسم بازیتون چیه و چه بازی هایی میخواهی Data پاک کنی

نمیشه از کنترلر 360 برای استفاده از ps3 استفاده کرد ؟
والله قبلا میشد ولی اینکاری با ابدیت های جدید نمیشه

ببخشین چطوری میتونم ریجن سیو بازی هامو عوض کنم؟

برای اروجینال نمیشه دوست من همچنین کاری نمیشه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or