Download off
کاربر سایت
هارد داخلی پلی 3 باید چه فرمتی باشه؟ fat32 یا ntfs ؟؟؟
هارد اینترنالم سوخت هارد خریدم. چه فرمتی بزنم؟
هارد داخلی پلی 3 باید چه فرمتی باشه؟ fat32 یا ntfs ؟؟؟
سلام
دو عدد پلی استیشن 3گرفتم از دبی
یارو بهم گفت کپی خوره اما اوردم ایران گفتن کپی خور نیست
من چجوری میتونم کپی خورش بکنم
تجربه تعمیرکاری در تلفزیون موبایل و ریسور دارم
ایا نرم افزاری هست یا سخت افزاریه؟
درود برشما
اول از همه دستگاه شما سوپر اسلیم هستش یا نه اسلیم؟؟
دوم باید ببینی که دستگاه شما چه فرموری هستش ؟؟؟
برای اینکه دستگاه شما چه ورژنی هستش حتما
یکبار برای همیشه از قابلیت دانگرد خود متوجه بشید؟؟ باید استفاده کنید و اگر فرم ور شما بالای 3.56 به پایین یود باید کپی خور نرم افزاری و هستش و اگر به بالا بود شما باید از کپی خور سخت افزاری استفاده کنید .....
نه کار شما نیست و باید به تعمییر کار متخصص بدید
سلام دوستان همچنان منتظرم ایا قابلیت دانگرید داره یا نه.؟چکار کنم برای کپی خور کردن اینها رو دستم باد کرده کسی شماره موبال متخصص نداره راهنمایم بکنه
من توی چند سایت ایرانی و خارجی یه گشتی زدم و اکثرا گفته بودن که در FPS ها و racing و همچنین بازی هایی مث فوتبال دسته Xbox 360 از ps3 خیلی بهتر است .
کسانی که تجربه کار به هر دو دسته xbox360 و ps3 می کنند ؟
من خودم قبلا 360 داشتم خیلی ازش راضی بودم . حالا نمی دونم دسته ps3 به اندازه 360 بهم میسازه یا نه :d
اگر لینک یه مقاله فارسی مفصل در مورد مقایسه این دو دسته هم بدید خیلی ممنون .
جفتشمن توی چند سایت ایرانی و خارجی یه گشتی زدم و اکثرا گفته بودن که در FPS ها و racing و همچنین بازی هایی مث فوتبال دسته Xbox 360 از ps3 خیلی بهتر است .
کسانی که تجربه کار به هر دو دسته xbox360 و ps3 می کنند ؟
من خودم قبلا 360 داشتم خیلی ازش راضی بودم . حالا نمی دونم دسته ps3 به اندازه 360 بهم میسازه یا نه :d
اگر لینک یه مقاله فارسی مفصل در مورد مقایسه این دو دسته هم بدید خیلی ممنون .
خوب اسم بازیتون چیه و چه بازی هایی میخواهی Data پاک کنیسلام به دوستان گرانقدر...
راستش به مشکل عجیبی برخوردم. من یه PS3 فت 40 gb دارم.به دلیل ظرفیت کم هارد داخلی مجبورم مرتبا دیتای بازیهای مختلف رو نصب و حذف کنم. امروز وقتی میخواستم دیتای چند تا از بازیهامو حذف کنم در کمال تعجب دیدم در قسمت Game Data Utiliy دیتای این بازیها نشون داده نمیشه!(بازیهای دیگه چنین مشکلی ندارن.) با وجود اینکه بر روی هاد فضا اشغال کردن!!
بنظر شما چیکار باید بکنم؟چطور میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون....
والله قبلا میشد ولی اینکاری با ابدیت های جدید نمیشهنمیشه از کنترلر 360 برای استفاده از ps3 استفاده کرد ؟
ببخشین چطوری میتونم ریجن سیو بازی هامو عوض کنم؟