خوب اسم بازیتون چیه و چه بازی هایی میخواهی Data پاک کنی
بازیهای GTA V , Red Dead و Tlou . دیتااشون اصلا نمایش داده نمیشه. بقیه رو تست نکردم راستش. شاید اگر بازی دیگه ای هم بریزم همین مشکلو پیدا کنه.
خوب اسم بازیتون چیه و چه بازی هایی میخواهی Data پاک کنی
بازیهای GTA V , Red Dead و Tlou . دیتااشون اصلا نمایش داده نمیشه. بقیه رو تست نکردم راستش. شاید اگر بازی دیگه ای هم بریزم همین مشکلو پیدا کنه.
این قدر تا بیخ پر شده که کنسول هنگ کرده و نشون نمیده اگر میتوانی سیوها ور دار و یه فرمت کن
نباید میگذاشتی تا اخر هاردت پر بشه باید یه ده گیگ فضا همیشه بذاری براش
این پیشنهاد منه یه فرمت کن تا ردیف شه
سلام دوستان خسته نباشین من به یه مشکلی برخوردم با ps۳ که با hdmi وصل میکنم کنسول و به تلویزیون کار نمیکنه در صورتی که لپتاپ و به تلویزیون وصل میکنم کار میکنه ps۳ و به یه تلویزیون دیگه میزنم کار میکنه فقط با این تلویزیون کار نمیکنه پشت شهرداری که پرسیدم گفت بعضی دستگاها این اتفاق براشون میافته باید باز شه یه قطعه عوض شه بعد درست میشه دوستان کسی این مشکلو داشته یا میدونه چطوری حل میشه؟
تلویزیونام lg هست
سلام به همگی دوستان ...
دسته PS3 وقتی قاطی میکنه .. یعنی خود به خود دکمه هاش عمل میکنه چطوری درست میشه ؟!
فکر نمیکنم نیاز به تعمیر سخت افزاری باشه .. چون یه بار این مشکل برام پیش اومد .. دادم به تعمیرکار بعد 10 دقیقه نهایت بدون اینکه پیچ ها باز شده باشه تحویلم داد!
باید یه راه نرم افزاری داشته باشه.. ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام به همگی دوستان ...
دسته PS3 وقتی قاطی میکنه .. یعنی خود به خود دکمه هاش عمل میکنه چطوری درست میشه ؟!
فکر نمیکنم نیاز به تعمیر سخت افزاری باشه .. چون یه بار این مشکل برام پیش اومد .. دادم به تعمیرکار بعد 10 دقیقه نهایت بدون اینکه پیچ ها باز شده باشه تحویلم داد!
باید یه راه نرم افزاری داشته باشه.. ممنون میشم راهنماییم کنید.
فکر میکنم مجبور بشم همینکارو بکنم.
اما مشکل اینجاست که روش بازگردوندن سیوها به کنسول رو بلد نیستم. قبلا یکبار سر همین موضوع همه سیوهام رو از دست دادم!
ممنون میشم اگر یه توضیحی در مورد نحوه کپی و بازگردوندن سیوها بدید!
ایا میشه دیسک اوریجنال رو روهارد کپی کرد
Love the game. Live the
game
اگه کنسول کپی خور باشه { که جاش اینجا نیست} میشه ولی با کنسول ارجینال نمیشه .