پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بازیهای GTA V , Red Dead و Tlou . دیتااشون اصلا نمایش داده نمیشه. بقیه رو تست نکردم راستش. شاید اگر بازی دیگه ای هم بریزم همین مشکلو پیدا کنه.

این قدر تا بیخ پر شده که کنسول هنگ کرده و نشون نمیده اگر میتوانی سیوها ور دار و یه فرمت کن
نباید میگذاشتی تا اخر هاردت پر بشه باید یه ده گیگ فضا همیشه بذاری براش
این پیشنهاد منه یه فرمت کن تا ردیف شه

سلام دوستان خسته نباشین من به یه مشکلی‌ برخوردم با ps۳ که با hdmi وصل می‌کنم کنسول و به تلویزیون کار نمی‌کنه در صورتی‌ که لپ‌تاپ و به تلویزیون وصل می‌کنم کار می‌کنه ps۳ و به یه تلویزیون دیگه میزنم کار می‌کنه فقط با این تلویزیون کار نمی‌کنه پشت شهرداری که پرسیدم گفت بعضی‌ دستگاها این اتفاق براشون میافته باید باز شه یه قطعه عوض شه بعد درست می‌شه دوستان کسی‌ این مشکلو داشته یا میدونه چطوری حل می‌شه؟
تلویزیون‌ام lg هست

این قدر تا بیخ پر شده که کنسول هنگ کرده و نشون نمیده اگر میتوانی سیوها ور دار و یه فرمت کن
نباید میگذاشتی تا اخر هاردت پر بشه باید یه ده گیگ فضا همیشه بذاری براش
این پیشنهاد منه یه فرمت کن تا ردیف شه

فکر میکنم مجبور بشم همینکارو بکنم.
اما مشکل اینجاست که روش بازگردوندن سیوها به کنسول رو بلد نیستم. قبلا یکبار سر همین موضوع همه سیوهام رو از دست دادم!
ممنون میشم اگر یه توضیحی در مورد نحوه کپی و بازگردوندن سیوها بدید!

سلام دوستان خسته نباشین من به یه مشکلی‌ برخوردم با ps۳ که با hdmi وصل می‌کنم کنسول و به تلویزیون کار نمی‌کنه در صورتی‌ که لپ‌تاپ و به تلویزیون وصل می‌کنم کار می‌کنه ps۳ و به یه تلویزیون دیگه میزنم کار می‌کنه فقط با این تلویزیون کار نمی‌کنه پشت شهرداری که پرسیدم گفت بعضی‌ دستگاها این اتفاق براشون میافته باید باز شه یه قطعه عوض شه بعد درست می‌شه دوستان کسی‌ این مشکلو داشته یا میدونه چطوری حل می‌شه؟
تلویزیون‌ام lg هست

دوست من شما ببینید چرا اینطوری هستش و بعد دست یه تعمیر بزنید .....
برای اینکار دستتون رو وقتی دستگاه خاموش هست به پاور بزنید تا دستگاه روشن بشه و دستتون رو نگهدارید تا صدای بیپ اول رو بشنوید و همچنان با نگه داشتن دستتون و صدای بیپ دوم دستتون رو بردارید و حالا دستگاه شما متناسب به تلوزیونتون تصویر رو میده

Last edited by a moderator:
سلام به همگی دوستان ...

دسته PS3 وقتی قاطی میکنه .. یعنی خود به خود دکمه هاش عمل میکنه چطوری درست میشه ؟!

فکر نمیکنم نیاز به تعمیر سخت افزاری باشه .. چون یه بار این مشکل برام پیش اومد .. دادم به تعمیرکار بعد 10 دقیقه نهایت بدون اینکه پیچ ها باز شده باشه تحویلم داد!

باید یه راه نرم افزاری داشته باشه.. ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام به همگی دوستان ...

دسته PS3 وقتی قاطی میکنه .. یعنی خود به خود دکمه هاش عمل میکنه چطوری درست میشه ؟!

فکر نمیکنم نیاز به تعمیر سخت افزاری باشه .. چون یه بار این مشکل برام پیش اومد .. دادم به تعمیرکار بعد 10 دقیقه نهایت بدون اینکه پیچ ها باز شده باشه تحویلم داد!

یا پیچاش شل شده یا اینکه بین برد و فلت اون واسط ((ابری مانندش )) ضعیف شده که با یکم برجسته کردنش {مثلا یه چند دور چسب برق بپیچ بزار زیرش}} مشکل حل میشه.البته اگه دسته ارجینال باشه و این مشکل بخاطر خود دسته نباشه.

سلام به همگی دوستان ...

مطمئن باش که دسته رو باز کرده ..... اما شما هم خیلی راحت میتونی دسته رو باز کنی و اون فلت رو تمیز کنی و این تمیز کردن فلت خودش تاثیر بسزای در درست کردنش داره....

فکر میکنم مجبور بشم همینکارو بکنم.
اما مشکل اینجاست که روش بازگردوندن سیوها به کنسول رو بلد نیستم. قبلا یکبار سر همین موضوع همه سیوهام رو از دست دادم!
ممنون میشم اگر یه توضیحی در مورد نحوه کپی و بازگردوندن سیوها بدید!

یه دونه پلاس 14 روزه رایگان میگیری و تمامی سیوهاتو میریزی داخله فضای که سونی بهت داده بعد فرمت میکنی و بعدش سیوهاتو برمیگردونی همین

سلام.
من از کجا می تونم بفهمم که ورژن دستگاهم چند است؟ ورژن 3 رو که مطمئنم ولی اعشار و خرده اش را نمی دانم.

در ضمن باید چند باشه تا بتونم بازی های جدیدی چون assassin black flag و یا god of war 4 رو بازی کنم؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or