نه نمیشه .سلام من دسته اصلی کنسولم باطریش زود تموم میشه حدود دو ساعته تموم میشه باطریش گیر میاد؟ نمیشه باطری دیگه روش جاساز کنم مثل باطری گوشی؟
نه نمیشه .سلام من دسته اصلی کنسولم باطریش زود تموم میشه حدود دو ساعته تموم میشه باطریش گیر میاد؟ نمیشه باطری دیگه روش جاساز کنم مثل باطری گوشی؟
باتری جداگانه میتونید تهیه کنید با یکی خودتون عوض کنید فکر کنم پیدا بشه حداقلش از روی یه دسته خراب میشه خرید از تعمیرگاهاسلام من دسته اصلی کنسولم باطریش زود تموم میشه حدود دو ساعته تموم میشه باطریش گیر میاد؟ نمیشه باطری دیگه روش جاساز کنم مثل باطری گوشی؟
اگه تمیز باشه اره ریفیر نباشه . همین قیمتش کپی خور البته باید باشه . ولی هاردش به کارت نمیاد و چیز زیادی هم نمیتونی نصب کنی بهتره به فکر خرید هارد باشیسلام دوستان به نظرتون مدل فت 40 گیگ ارزش داره بخرم؟با مبلغ 500 تومن
کلا از دل های اسلیم ضعیف تر نیست؟ مشکلی ندارن؟قابلیت هاشون کمتر نیست؟
و اینکه 40 گیگ هاردش هست تو نصب بازی ها مشکل نمیخورم؟
کابلش هست که اسمش HDMi to vga هست که کابل صدا هم داره ولی گرونه و تصویرم نمیده اون انالوگ این دیجیتال .بچه هاممنون میشم جواب بدید..
خواستم بدونم پلی3رومیشه وصل کربه مانیتور کامپیوتر؟یه نفرگفت میشه بایدکابل مخصوص بگیری...
ولی خب اگه به مانیتور وصل بشه پس صدای بازی ازکجامیاد؟؟
یه راهنمایی کلی بکنین ممنون
بچه هاممنون میشم جواب بدید..
خواستم بدونم پلی3رومیشه وصل کربه مانیتور کامپیوتر؟یه نفرگفت میشه بایدکابل مخصوص بگیری...
ولی خب اگه به مانیتور وصل بشه پس صدای بازی ازکجامیاد؟؟
یه راهنمایی کلی بکنین ممنون
این فیلم ها الکی دوست عزیز شما نگاه کن اکثرا اصلا کابل مشخص نیست تو این فیلم ها من خودم تست کردم روی مانیتورم اولش ی تصویر میده مات ولی بعدش بالا نمیاره جواب نمیده این کابل .فقط من نیستم کسای دیگه هم هستن تست کردن.
دوستان مشکل تصویر ندادن از چیه؟ با اچ دی ام ای...
صدا داره وقتی با دسته ور میرم..
لطفا زود ج بدین ممنون
بدون دیسک باید منو رو بیاره دیگه؟
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
دوستان کنسول تو منو1080iهست ولی وقتی وارد بازی انچارتد۱میشه720pمیشه!
میشه فول اچدیش کرد؟
بعد اینکه بازیارو مثل ایکس باکس نمیشه نصب کردو از رو هارد اجرا کرد؟
Sent from my HUAWEI Y300-0000 using Tapatalk 4 Beta
واسه اکثر بازیها میخواد فکر کنمسلام به همه دوستان , یه سوالی داشتم برای اجرای بازی های کپی PS3 از روی هارد اکسترنال باید حتما بازی اورجینال داخل دستگاه باشه ؟