پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام و ضمن خسته نباشید
بازی COD ghosts رو کامل دانلود کردم با تمام DLC ها و.. ولی یه مشکلی هست داخل هارد ریختم (فرمت fat 32) بازی را داخل مولتی من نشون نمیده ،حتما باید برم از طریق file manager آدرس بازی رو پیدا کنم و اجرا کنم .... متاسفانه وقتی هم اجرا میشه صفحه سیاهه !
چیکار کنم بازی ها رو داخل خود مولتی من نشون بده (Multiman 4.46)

- - -ویرایش - - -

update multiman 4.50 هم هست ؟ اگه هستش لطفا لینک بدید (سالم باشه):d

اولا دستگاه رو به اخرین ورژن که داخل تایپک خودمون مریوط کپی خور ها است آپدیت کن و داخل اونجا مولتیمن جدید 4.60 و قدیمی تر 4.55 هم امده ....

برای اینکه بفهمی اصلا هارد رو مییخونه داخل منو مثلا باید وقتی که مثلا رو فیلمها مری باید پوشه هارد یا اسم هاردت رو نشون بده این از این
2- وقتی داخل مولتیمن میشی یکبار قسمت گیم که یه دایره چرخشی هست رو بزن تا دوباره سرچش کنه
3- بازی رو داخل هارد و یه پوشه ایی به نام GAMEZ درست کن و بازیت رو داخل اونجا بزار و همینطوری اون رو داخل هارد کپی نکن به احتمال زیاد اینکارو نکردی که بازی داخل مولتیمن نشون داده نمیشه!!!
4- برای اینکه صفحه مشکی از بین بره تیکهای مربوط به BID MORROR و تیکه هارد داخلی یا خارجی بسه به نوع هارد در حال استفاده بزن و رفع عیب میشه با این کار
5- و اگر بازی اجرا نشد باید به آخرین کاستوم آپدیت کنی

دوستان یه سوال مهم راجع به کنسول های ریفر داشتم
من میخوام یه PS3 120 ریفر خریداری کنم
اول اینکه فروشنده میگه کپی خور نمیشه امکانش هست که بشه؟
موقع خرید به چه چیزی دقت کنم؟
دوم اینکه کنسول ریفر مشکلی نداره درست کار میکنه تو بلند مدت خرابی نداره؟

دوستان یه سوال مهم راجع به کنسول های ریفر داشتم
من میخوام یه PS3 120 ریفر خریداری کنم
اول اینکه فروشنده میگه کپی خور نمیشه امکانش هست که بشه؟
موقع خرید به چه چیزی دقت کنم؟
دوم اینکه کنسول ریفر مشکلی نداره درست کار میکنه تو بلند مدت خرابی نداره؟

خرید کنسول های ریفر اصلا توصیه نمیشه و ارزش خرید نداره.
صدای زیاد فن ,خرابی و...

سلام دوستان من تازه میخوام ps3 بگیرم اما انقدر واژه های مختلف هست نمیدونم چی هستن من گیج شدم
مثلا انواع کاستوم رام وجود داره خب کدوم بهتره
این [h=2]SEN ENABLER (اسپوف 4.60)[/h]چیه؟
مولتی من وب من چیه؟
تو سایتا نوشتن برای اجرای بازی ها باید 4.55 باشه ولی بعضی رام ها مثلا ریباگ فقط 4.6 داره بعضی ها 4.5 داره
خب وقتی میگن 4.55 باشه از کجا بدونم دوم رام رو میگن
اسپوف چیه؟
کلا قاطی کردم
فایل iso چیه pkg چیه چه فرقی داره برا اجراشون باید چه کنم
اقا قاطی کردم کمکم کنید

سلام دوستان
من یه ps3 fat 40G دارم تو بازی بودم بوق زد و خاموش شد . الان می خوام روشن کنم چراغ سبز میشه بعد زرد میشه بعد خاموش میشه !
کسی میتونه کمک کنه که چه مشکلی براش پیش اومده ؟!
ممنون میشم کمک کنین

اولا دستگاه رو به اخرین ورژن که داخل تایپک خودمون مریوط کپی خور ها است آپدیت کن و داخل اونجا مولتیمن جدید 4.60 و قدیمی تر 4.55 هم امده ....

برای اینکه بفهمی اصلا هارد رو مییخونه داخل منو مثلا باید وقتی که مثلا رو فیلمها مری باید پوشه هارد یا اسم هاردت رو نشون بده این از این
2- وقتی داخل مولتیمن میشی یکبار قسمت گیم که یه دایره چرخشی هست رو بزن تا دوباره سرچش کنه
3- بازی رو داخل هارد و یه پوشه ایی به نام GAMEZ درست کن و بازیت رو داخل اونجا بزار و همینطوری اون رو داخل هارد کپی نکن به احتمال زیاد اینکارو نکردی که بازی داخل مولتیمن نشون داده نمیشه!!!
4- برای اینکه صفحه مشکی از بین بره تیکهای مربوط به BID MORROR و تیکه هارد داخلی یا خارجی بسه به نوع هارد در حال استفاده بزن و رفع عیب میشه با این کار
5- و اگر بازی اجرا نشد باید به آخرین کاستوم آپدیت کنی

خیلی ممنون مشکل من پوشه GAMEZ بود که درست نکرده بودم ... خیلی ممنون از راهنماییت دوست عزیزم.:bighug:

سلام دوستان
من یه ps3 fat 40G دارم تو بازی بودم بوق زد و خاموش شد . الان می خوام روشن کنم چراغ سبز میشه بعد زرد میشه بعد خاموش میشه !
کسی میتونه کمک کنه که چه مشکلی براش پیش اومده ؟!
ممنون میشم کمک کنین

سلام
به این مورد میگن چراغ زرد کنسول صدمه دیده
این تاپیک مطالعه کن
http://forum.bazicenter.com/thread21872/

سلام دوستان
تو پلاس یسری بازی ها هست که گفته فول گیم هست و رایگان که حجمشون 8یا 9 گیگ هست
بازیهاش کانمل هست که بگیریم دانلدو کنیم ب ا ی بخشی از بازی هست؟؟؟
مثل battelfild 4 یاneed for speed اینا بازی های کامل هستن دانلود کنم؟؟؟؟
گیگ بودش نه مگ اشتباه شدش

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
تو پلاس یسری بازی ها هست که گفته فول گیم هست و رایگان که حجمشون 8یا 9 مگ هست
بازیهاش کانمل هست که بگیریم دانلدو کنیم ب ا ی بخشی از بازی هست؟؟؟
مثل battelfild 4 یاneed for speed اینا بازی های کامل هستن دانلود کنم؟؟؟؟

9 یا 8 مگ:-o؟؟؟

سلام، من نمیتونم تصویر 3 بعدى بگیرم حالا نمیدونم مشکل از tv ھست یا چیز دیگه اى. مدلش سامسونگ 6450 ھست بازیهایی که تست کردم انچارتد و کیلزون نسخه اوریج. کسى میتونه کمکم کنه؟ ممنون

سلام دوستان به نظرتون مدل فت 40 گیگ ارزش داره بخرم؟با مبلغ 500 تومن
کلا از دل های اسلیم ضعیف تر نیست؟ مشکلی ندارن؟قابلیت هاشون کمتر نیست؟
و اینکه 40 گیگ هاردش هست تو نصب بازی ها مشکل نمیخورم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or