Iran soldier
کاربر سایت
دستگاهم اوریجناله دوست عزیزتوی multiman نشون میده
دستگاهم اوریجناله دوست عزیز
نشون میده جایی؟
اینی که گفتی دقیقا کجاس؟
سلام دوستان من دیروز یه ps3 اسلیم خریدم اورجینال چنتا سوال دارم
1.ایا این ورژن جدیدا ب زودی کپی خور میشن یا نه برم بازی اورجینال بخرم (نه از این کپی های کبرا که میگن گیر داره نرم افزاری)
2.من میخوام بین pc.ps3 و موبایل شر باشن با هم میشه( یه گذینه ای تو ستینگ خود ps3 هست که میگه وصل کن و نمیدونم چطوری کار میکنه )من وای فای دارم و همه وسایلا ب wifi وصل هست
3.چنتا بازی تاپ برای ps3 معرفی میکنی؟ من دیروز GOF3 .MGS4 و U2 خریدم مرسی از راهنمایی دوستان
دوستان این سوال منو هرکی واره خواهشا جواب بده یا لااقل راهنمایی بکنه
یه دستگاه اورجینال خور دارم 3-4 سالی تقریبا دارم استفاده میکنم
الان یه چندماهی میشه بهد 10 تا 30 دقیقه که روشنه صدای پاورش زیاد میشه
میشه تقریبا مثه سشوار اوایل زیاد نبود اما حس میکنم روز بروز صداش داره کمی بیشتر میشه نسبت به قبل
حالا سوال اول اینکه این صدای زیاد از کجا ناشی میشه - تعمیر شدنش چجوریاس و چقدر خذج بر میداره
و سوال دومم هم اینکه اگه تعمییرش نکنم و همینطوری استفاده کنم ممکنه کلا بفاک بره یا نه ؟
ممنون
با سلام خدمت تمام عزیزان من یه دستگاه نو از سوییس به دستم رسیده میخام بدونم مدلش چیه و ریجن ان چنده روش نوشته 500 گیگ و charocoal black و نوشته cech-4004c
دستگاه اسلیمه دوست عزیزاین دستگاهت احتملا heat گرفته یا اصطلاحا بر اثر گرما اینطوری شده و باید حتما دور فنش رو بیارن پایین تا قبل از اینکه چراغ زرد بشه ...... هزینه اش هم 70 تا 80 تومن است
سلام دوستان میخواستم ببینم میشه ps3 رو با کابل hdmi به لپتاب وصل کرد یعنی از لپتاب به عنوان نمایشگر استفاده کرد؟؟؟