پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

آخه وقتی با وایرلس وصل میشم سرعتش انقد پایینه که فقط میتونه آنلاین کنه منو تو PSN به هیچ وجه نمیتونم آنلاین بازی کنم یا آپدیت ُ دانلود بکنم با وایرلس وقتی با LAN وصل میکنم OKـه !

خب احتمالا همون قضیه ای که گفتم هستش
2 راه بیشتر نداره یا خراب شده که اگه اینجوری باشه کلا کار نمیکنه
یا اینکه اون فیش هاش در اومده که باید در کل باز بشه
راه حل سومی هم هست اونم اینکه سیگنال مودمتون ضعیفه و زورش نمیرسه همه پهنای باندتون رو به کنسول بده
سلام دوستان
میخواستم بدونم از کجا میشه فرق دسته های های کپی و اصلی رو دونست؟
این دسته که عکسش رو گرفتم اصلی هست یا نه؟

PersianTools Forums
دوست عزیز جوابتون داده شده الان اینقدر دسته های تقلبی های کپی تو بازار هستش که نمیشه به صراحت تشخیص داد کدوم اصله یا کدوم فرعیه
خود فروشندش توش میمونه چه برسه به یوزر جماعت
نه من میخوام از خود مانیتور که اسپیکر داخلی داره صدارو بگیرم وگرنه از باند که درمیاد صداش!
مانیتور ورودی HDMI نداره؟
ورودی AV (سه فیش زرد،سفید،قرمز) داره؟

سلام من ps3 phat دارم
چند روزه كه بازي رو مي زارم توش يا نمياد يا مياد ولي نميره توش يا ميره تو بازي ولي مثال يه دست انلاين بازي ميكنم بعد هنگ ميكنه
Help me plZz

دوستان چطوری باید کیلزون 3 رو سه بعدی بازی کنم؟ تنظیمات خاصی نداره؟ مانیتورم LG 2342p هست! تو هر بازی مثل سه گانه پرنس و house of dead overkill تنظیمات سه بعدی غیر فعال هستن!

uncharted 3 تو برنامه ps3gameuodates چهار تا اپدیت داره باید همشو یکی یکی نصب کنم؟
بله باید همه رو نصب کنی اگر میخواهی انلاین بازی کنی

دوستان چطوری باید کیلزون 3 رو سه بعدی بازی کنم؟ تنظیمات خاصی نداره؟ مانیتورم LG 2342p هست! تو هر بازی مثل سه گانه پرنس و house of dead overkill تنظیمات سه بعدی غیر فعال هستن!

توی تنظیمات خوده بازی میشه 3 بعدیش کرد

ریجن فری به کدوم ریجن گفته میشه؟
آمریکا / اروپا / آسیا
به هیچ کدوم ریجن فری یعنی روی همه ی ریجن ها اجرا میشه

- - -ویرایش - - -

لطفا دقیق تر راهنمایی کنید.تو کدوم قسمت Controller Setting باید برم؟ خیلی دستکاری کردم اما نشد!!!! لطفا مسیرو کامل بهم بگین
تو خود بازی میری بعد فکرکنم wirelese contoler بعد یه R1 بزن اونجا هر کدوم از دکمه ها رو که خواستی میتونی تغییر بدی

سلام من ps3 phat دارم
چند روزه كه بازي رو مي زارم توش يا نمياد يا مياد ولي نميره توش يا ميره تو بازي ولي مثال يه دست انلاين بازي ميكنم بعد هنگ ميكنه
Help me plZz
شما دستگاه رو خاموش کن
از جلو دستت رو روی دکمه پاور بزار روشن بشه نگه دار تا بوق دوم رو بزنه همینجور نگه دار تا خاموش بشه بعد روشنش کن دوباره دیستتون بر ندار تا 2 تا بوق بزنه بعد از 2 تا بوق بردار دستتو منو ریکاروی میاد بالا
rebuild the database رو بزن و وقتی کارش تموم شد کنسول رو خاموش کتن و دوباره روشن کن بعد برو تو بازی اگه دوباره هنگ کرد احتمالا مشکل از هاردتون باشه

- - -ویرایش - - -

سلام من ps3 phat دارم
Help me plZz
شما دستگاه رو خاموش کن
از جلو دستت رو روی دکمه پاور بزار روشن بشه نگه دار تا بوق دوم رو بزنه همینجور نگه دار تا خاموش بشه بعد روشنش کن دوباره دیستتون بر ندار تا 2 تا بوق بزنه بعد از 2 تا بوق بردار دستتو منو ریکاروی میاد بالا
rebuild the database رو بزن و وقتی کارش تموم شد کنسول رو خاموش کتن و دوباره روشن کن بعد برو تو بازی اگه دوباره هنگ کرد احتمالا مشکل از هاردتون باشه

یه سوال راجع به خرید و فروش بازی های دست دوم داشتم
این که میگن برای انلاین اکانت میدن جریانش چیه
چجوری میشه استفاده کرد
بعد مشکل پیش نمیاد که هر جفتمون اکانتو رو ps3 داریم
چه جوری میشه اطمینان پیدا کرد که انلاین پس استفاده نشده

کلا هر چی راجع به اکانت برای انلاین بازی کردن میدونید توضیح دهید هرچی بیشتر بهتر
چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم

واقعا ممنون

چجوری میشه استفاده کرد

کلا هر چی راجع به اکانت برای انلاین بازی کردن میدونید توضیح دهید هرچی بیشتر بهتر

واقعا ممنون
نگاه کن رفیق کدی که درون بسته بندی قرار داره فقط روی یک اکانت میتونی ازش استفاده کنی تو میخوای بازی بفروشی کدش رو زدی خریدار میخواد انلاین بازی کنه اکانتت رو بهش مبده کد رو دانلود میکنه PS3و تو اکانتت اکتیو میکنه میره تو در ضمن میتونی اکانتت رو به طرف ندی
اون با اکانت خودش بازی میکنه ربطی به اکانت تو نداره فقط از اکانت تو کد رو دانلود میکنه
برا مطمن شدن باید اعتماد پیدا کنی یا طرف کر رو بهت بذه تو واردش کنی

وقتی میخوام TLOUبازی کنیم میرم بخش مولتی بازی میکنم وقتی میخوام بیام بیرون دستگاه هنک میکنه هاردش هم خالیه مشکل از چیه

شما دستگاه رو خاموش کن

با سلام
ما از هرکی پرسیدیم جواب نداد
من دستگاه پروگرامر دارم و هر نوع ای سی فلش را میتونم پاک کنم و مجداد برنامه ریزی کنم در مورد ps3 هم میدونم با پروگرامر میشه فلش و برنامه اورجینال را ریخت و بعد کپی خور کرد منتها یک اموزش در این رابطه میخوام و ادرس سایتهایی یا سایتی که فایل فلش و برنامه های این کنسول را بتونم دانلود کنم یا اگر یکی از دوستان یک بکاپ از فلش کنسول کپی خور شده داره لطف کنه برای ما اپ کنه هزینه اش هم هرچی باشه تقدیم میکنم
با تشکر

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*
چجوری میشه استفاده کرد

واقعا ممنون
هر اکانتو میشه رو 2 تا کنسل فعال کرد اونی هم که یوزرنیم و پسورد اکانتو بهتون میده شما باید تو کنسولت یه یوزر جدید تعریف کنی و تو اون یوزر بری یوزرنیم و پسور اکانتو بزنی (موقع ساختن اکانت psn منظورمه)
کد آنلاین هم موقع وارد کردنش ازتون یه confirm میخواد اگه اون بیاد استفاده نشده هستش
کلا برای اطمینان باید یه مقدار طرف مقابل رو بشناسید

سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم
به علت فشار برق بالا دستگاه من ( همراه با چند دستگاه دیگه ) در حالت خاموش سوخت
اینطور که من متوجه شدم مشکل از پاور دستگاه بود وقتی باز کردم دیدم چند خازن ترکیده حالا خازن ها رو عوض کردم ولی هنوز درست نشده مشکلش اینه که برق به مادربورد نمیرسه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or