آخه وقتی با وایرلس وصل میشم سرعتش انقد پایینه که فقط میتونه آنلاین کنه منو تو PSN به هیچ وجه نمیتونم آنلاین بازی کنم یا آپدیت ُ دانلود بکنم با وایرلس وقتی با LAN وصل میکنم OKـه !
دوست عزیز جوابتون داده شده الان اینقدر دسته های تقلبی های کپی تو بازار هستش که نمیشه به صراحت تشخیص داد کدوم اصله یا کدوم فرعیهسلام دوستان
میخواستم بدونم از کجا میشه فرق دسته های های کپی و اصلی رو دونست؟
این دسته که عکسش رو گرفتم اصلی هست یا نه؟
PersianTools Forums
مانیتور ورودی HDMI نداره؟نه من میخوام از خود مانیتور که اسپیکر داخلی داره صدارو بگیرم وگرنه از باند که درمیاد صداش!
بله باید همه رو نصب کنی اگر میخواهی انلاین بازی کنیuncharted 3 تو برنامه ps3gameuodates چهار تا اپدیت داره باید همشو یکی یکی نصب کنم؟
دوستان چطوری باید کیلزون 3 رو سه بعدی بازی کنم؟ تنظیمات خاصی نداره؟ مانیتورم LG 2342p هست! تو هر بازی مثل سه گانه پرنس و house of dead overkill تنظیمات سه بعدی غیر فعال هستن!
به هیچ کدوم ریجن فری یعنی روی همه ی ریجن ها اجرا میشهریجن فری به کدوم ریجن گفته میشه؟
آمریکا / اروپا / آسیا
تو خود بازی میری بعد فکرکنم wirelese contoler بعد یه R1 بزن اونجا هر کدوم از دکمه ها رو که خواستی میتونی تغییر بدیلطفا دقیق تر راهنمایی کنید.تو کدوم قسمت Controller Setting باید برم؟ خیلی دستکاری کردم اما نشد!!!! لطفا مسیرو کامل بهم بگین
شما دستگاه رو خاموش کنسلام من ps3 phat دارم
چند روزه كه بازي رو مي زارم توش يا نمياد يا مياد ولي نميره توش يا ميره تو بازي ولي مثال يه دست انلاين بازي ميكنم بعد هنگ ميكنه
Help me plZz
شما دستگاه رو خاموش کنسلام من ps3 phat دارم
چند روزه كه بازي رو مي زارم توش يا نمياد يا مياد ولي نميره توش يا ميره تو بازي ولي مثال يه دست انلاين بازي ميكنم بعد هنگ ميكنه
Help me plZz
نگاه کن رفیق کدی که درون بسته بندی قرار داره فقط روی یک اکانت میتونی ازش استفاده کنی تو میخوای بازی بفروشی کدش رو زدی خریدار میخواد انلاین بازی کنه اکانتت رو بهش مبده کد رو دانلود میکنه PS3و تو اکانتت اکتیو میکنه میره تو در ضمن میتونی اکانتت رو به طرف ندییه سوال راجع به خرید و فروش بازی های دست دوم داشتم
این که میگن برای انلاین اکانت میدن جریانش چیه
چجوری میشه استفاده کرد
بعد مشکل پیش نمیاد که هر جفتمون اکانتو رو ps3 داریم
چه جوری میشه اطمینان پیدا کرد که انلاین پس استفاده نشده
کلا هر چی راجع به اکانت برای انلاین بازی کردن میدونید توضیح دهید هرچی بیشتر بهتر
چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
واقعا ممنون
وقتی میخوام TLOUبازی کنیم میرم بخش مولتی بازی میکنم وقتی میخوام بیام بیرون دستگاه هنک میکنه هاردش هم خالیه مشکل از چیه
با سلام
ما از هرکی پرسیدیم جواب نداد
من دستگاه پروگرامر دارم و هر نوع ای سی فلش را میتونم پاک کنم و مجداد برنامه ریزی کنم در مورد ps3 هم میدونم با پروگرامر میشه فلش و برنامه اورجینال را ریخت و بعد کپی خور کرد منتها یک اموزش در این رابطه میخوام و ادرس سایتهایی یا سایتی که فایل فلش و برنامه های این کنسول را بتونم دانلود کنم یا اگر یکی از دوستان یک بکاپ از فلش کنسول کپی خور شده داره لطف کنه برای ما اپ کنه هزینه اش هم هرچی باشه تقدیم میکنم
با تشکر
هر اکانتو میشه رو 2 تا کنسل فعال کرد اونی هم که یوزرنیم و پسورد اکانتو بهتون میده شما باید تو کنسولت یه یوزر جدید تعریف کنی و تو اون یوزر بری یوزرنیم و پسور اکانتو بزنی (موقع ساختن اکانت psn منظورمه)یه سوال راجع به خرید و فروش بازی های دست دوم داشتم
این که میگن برای انلاین اکانت میدن جریانش چیه
چجوری میشه استفاده کرد
بعد مشکل پیش نمیاد که هر جفتمون اکانتو رو ps3 داریم
چه جوری میشه اطمینان پیدا کرد که انلاین پس استفاده نشده
کلا هر چی راجع به اکانت برای انلاین بازی کردن میدونید توضیح دهید هرچی بیشتر بهتر
چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم
واقعا ممنون