پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خدا رو شکر بالاخره یه ادم دانشمند پیدا شد.تو انجمن های دیگه هیچ کس جوابمو نمیداد.بعد هم مال من روی 1080p هست حتی ریست هم کردم مانیتورم هم همین امروز خریدم حداکثر رزولیشنش 1920*1080 هست و فول اچ دی(1080p) هست.رو تلویزیون هم همین مشکل رو دارم.با hdmi هم وصل کردم ولی چون تلویزیون بزرگ تره و دور تر میشینم اصلا حس نمیشه حالا ممنون میشم اگه یه راهی بگی که بهتر بشه بعد aa چیه؟

خواهش میکنم ، همانطور که خودتون گفتین چون فاصله شما از TV بیشتر هست کمتر متوجه این مشکل میشین ، البته من خودم هم از مانیتور 23 اینچ 1080 استفاده میکنم و زیاد مشکلی ندارم ، پیشنهاد میکنم شما هم با این مساله کنار بیای و از بازی کردن عناوین انحصاری لذت ببری ;)
عبارت AA مخفف Anti-Aliasing هست:
Anti-Aliasing:عمل از بین بردن و حذف پله پلگی و بریده بریدگی لبه های آبجکت ها در بازی ، که در کنسول ها به دلیل ساختار متفاوتی که نسبت به کامپیوترهای شخصی دارن این امکان وجود نداره و گوشه های ابجکت ها دندونه دندونه نشون داده میشه

دروود
دوستان من میخوام تااازه یه ps3 بگیرم فقط فقط برای gta v ! :">:d
سوالی که دارم اینه که fat بگیرم یا slim 320 ؟ (دسته 2 میگیرم)
اگه کپی خور باشه بعد من برم بازی ارجینال gta v رو انلاین بازی کنم بَن میشدم ؟
یه سوال دیگه ps هنوز بازی تیکن رو داره ؟(یاده قدیمااا) :">

دروود
دوستان من میخوام تااازه یه ps3 بگیرم فقط فقط برای gta v ! :">:d
سوالی که دارم اینه که fat بگیرم یا slim 320 ؟ (دسته 2 میگیرم)
اگه کپی خور باشه بعد من برم بازی ارجینال gta v رو انلاین بازی کنم بَن میشدم ؟
یه سوال دیگه ps هنوز بازی تیکن رو داره ؟(یاده قدیمااا) :">
اسلیم مطمئن تره
اگر نکات دیر بن شدن رو به کار بگیرید خیلی دیر بن میشید و یا اگر خوش شانس باشید بن نمیشید...
بله داره...

Last edited by a moderator:
یه سیو بازی رو از نت دانلود کردم و ریختم روی دستگاه ولی موقعی که وارد بازی میشم میگه این سیو مال یه یوزر دیگست و باید پاکش کنی! ممنون میشم راهنماییم کنید

به خاطر اینکه اون سیو برای یه پروفایل دیگه sign شده و شما نمیتونی بازیش کنی

خواهش میکنم ، همانطور که خودتون گفتین چون فاصله شما از TV بیشتر هست کمتر متوجه این مشکل میشین ، البته من خودم هم از مانیتور 23 اینچ 1080 استفاده میکنم و زیاد مشکلی ندارم ، پیشنهاد میکنم شما هم با این مساله کنار بیای و از بازی کردن عناوین انحصاری لذت ببری ;)
عبارت AA مخفف Anti-Aliasing هست:
Anti-Aliasing:عمل از بین بردن و حذف پله پلگی و بریده بریدگی لبه های آبجکت ها در بازی ، که در کنسول ها به دلیل ساختار متفاوتی که نسبت به کامپیوترهای شخصی دارن این امکان وجود نداره و گوشه های ابجکت ها دندونه دندونه نشون داده میشه
اره مال من هم 23 اینچ سامسونگ هست و روی 22 اینچ lg هم امتحان کردم ولی همین طوره رو تلویزیون هم اگه من بیام بهش نزدیک بشم خیلی تابلو هست در هر صورت ممنون

سلام دوستان عزیز،یک سوال داشتم،من با ps3 بیشتر fifa 13 بازی میکنم،مشکلی که دارم با دسته بازی هستش چون برای حرکت بازیکن نمیتونم از حرکت دهنده های پایین استفاده کنم و مرتب زیر انگشتم در میره،چطور میتونم مثل قبل از حرکت دهنده های سمت چپ بالا استفاده کنم؟تنظیمات تغییر دادنش چچوریه؟واینکه از مربع براش شوت استفاده کنم،الان با دایره شوت میزنه.لطفا راهنمایی کنید

سلام دوستان عزیز،یک سوال داشتم،من با ps3 بیشتر fifa 13 بازی میکنم،مشکلی که دارم با دسته بازی هستش چون برای حرکت بازیکن نمیتونم از حرکت دهنده های پایین استفاده کنم و مرتب زیر انگشتم در میره،چطور میتونم مثل قبل از حرکت دهنده های سمت چپ بالا استفاده کنم؟تنظیمات تغییر دادنش چچوریه؟واینکه از مربع براش شوت استفاده کنم،الان با دایره شوت میزنه.لطفا راهنمایی کنید

از قسمت Controller Setting میتونین تنظیمات رو تغییر بدین

سیو رو خیلی ها استفاده کردن و مشکلی نداشتن! یعنی هیچ راهی نیست؟

آی دی بازیتون رو پیدا کنید (کنار قوطیش هست روی کاور) و سیوی که میگیرید برای اون آی دی باشه حله
یا اینکه سیوی که از بازیت داری رو تو فلش کپی کن بعد ببین شماره پوشش چیه برو دقیقا همون شماره رو سیو کاملشو بگیر

به نظر دوستان واسه گیم نت ps3 دسته اورجینال باشه بهتره یا دسته ps2 با تبدیل ؟
یه فروشنده میگفت دسته ps2 واسه بازیهای فوتبال درست جواب میده تو ps3
ولی واسه سایر بازیها مشکل پیش میاد
درسته این حرف؟

واسه ایکس باکس چطور؟
اگه از دسته ls2 با تبدیل واسه ایکس باکس استفاده بشه چجوریاس؟

به نظر دوستان واسه گیم نت ps3 دسته اورجینال باشه بهتره یا دسته ps2 با تبدیل ؟
یه فروشنده میگفت دسته ps2 واسه بازیهای فوتبال درست جواب میده تو ps3
ولی واسه سایر بازیها مشکل پیش میاد
درسته این حرف؟

واسه ایکس باکس چطور؟
اگه از دسته ls2 با تبدیل واسه ایکس باکس استفاده بشه چجوریاس؟

برا ps3 من دارم و فقط رو فوتبال و بعضی از بازیا جواب میده در ضمن شوک هم تعطیل میشه

سلام به بچه ها گل
دستم تو بازی ها خود به خود عمل میکنه تو THE LAST OF US خود به خود اسلحه عوض میکنه توفیفا وقتی شوت میکنم چیپ میزنه ریستارتش کردم ولی درست نشد راهی نداره باید عوضش کنم قیمت نوش چنده

سلام بچه ها...
آقا من میخواستم به Ps3 بخرم کلی گشتم منتها با توجه به پول کمم چیز خوبی از آب درنمیاد مثکه....ولی چند روز پیش یه Ps3 Fat 4 gig پیدا کردم 600 تومن...خواستم از شما ها بپرسم نظرتون چیه , بگیرم به مشکل نمیخورم تو اجرای بازیها؟!

سلام
دستگاه من بعضی وقتا که دارم باش بازی میکنم صفحه فرییز میشه و باید دکمه پاور رو بزنم و کنسول رو خاموش و دوباره روشن کنم!
مشکل ماله بازیه یا کنسول؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or