پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

میخوام بازی PSN نصب کنم !
تازه دستگاه رو خریدم SLIM 320GIG
و نمیدونم چه جوریاس فلش رو توش عکس ریختم باز نشون داد !
یه قسمت برای فلش میاد یا باید جای خاصی برم تا ببینمش ؟
ببینید من هنوز متوجه نشدم:دی{گیراییم ضعیف نبود اینقد}
اگه کنسولتون کپی خوره که به اینجا مربوط نمیشه ولی باید برید تو install pkg نصب کنید و چیزی اضافه نمیشه وقتی فلش وصله.
ولی اگه ارجیناله کنسولتون با فلش شما نمیتونید چیزی نصب کنید چون همچین گزینه ای رو کنسولهای ارجینال نداره.
برای رسانه هم باید فایلهاتون رو به نسبت چیزی که هست تو پوشه های زیر بریزی[با حروف بزرگ]
MUSIC/VIDEO/PICTURE

دوستان الان با 1500 میشه ps3 گرفت ؟ کپی خور میشه ؟
الان خود کنسول + بازیهای انحصاری و چن تا بازی شاخ کلا چن در میاد ؟ ( کپی خورا )
بعد روی همه tv هم جواب میده یا باید مانیتور مخصوص بگیرم ؟

تشکر.

ببینید من هنوز متوجه نشدم:دی{گیراییم ضعیف نبود اینقد}
اگه کنسولتون کپی خوره که به اینجا مربوط نمیشه ولی باید برید تو install pkg نصب کنید و چیزی اضافه نمیشه وقتی فلش وصله.
ولی اگه ارجیناله کنسولتون با فلش شما نمیتونید چیزی نصب کنید چون همچین گزینه ای رو کنسولهای ارجینال نداره.
برای رسانه هم باید فایلهاتون رو به نسبت چیزی که هست تو پوشه های زیر بریزی[با حروف بزرگ]
MUSIC/VIDEO/PICTURE
اینجا نوشته : [h=1]: هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور[/h]من در مورد مسائل کپی و .. نپرسیدم یه موضوع عمومی رو پرسیدم D: بله کپی خوره :d#:-s

با یه نوب درست رفتار کنید :d
یعنی مثل PC چیزی به اسم فلش بالا نمیاد که مثلا روش کلیک کنی دیگه ؟
من الان عکس هم که ریختم بخش عکسها میرم میگه عکس وجود نداره و شما باید نرم افزار جدید دانلود کنید :|
چه نرم افزاری منظورشه ؟
به صورت معمول نمیتونه اجرا کنه ؟

سلام دوستان!
اکانت های کشور های مختلف مثل کشور های US و روسیه چه تفاوتی باهم دارن!
(مخصوصا سرویس Plus)
اگه تفاوتی ندارن پس چرا اینقدر تفاوت قیمت بالایی دارن؟(به خاطر قیمت متفاوت ارزشونه؟)

- - -ویرایش - - -

این رو یادم رفت بپرسم....
چه جوری میشه اکانتم رو عوض کنم؟

بچه ها من پارسال کنسول رو برا دانگرید بردم لباف همکف فروشگاه رنگارنگ و برام با 60 تومن دانگرید کرد ولی من الا ن می ترسم برد رو عوض کرده باشه ازکجا می شه فهمید؟
بعد کسی می دونه فروشگاه رنگارنک مطمنه؟

اساتید راه دیگه نداره ؟ :| من بیچاره فلش دیگه ندارم :|
فلشم سامسونگ 9 مگ سرعت داره همه ی PC ها شناسایی میکنن همینطور تلویزیون و دیگر دیوایسا ها !
لطفا کمککککککککککککک

شما با این برنامه فرمتش کن
seagate disk wizard (مجانیه) از گوگل بگیرش بعد از نصب بازش کردی گزینه Add new disk رو بزن و فرمت رو روی فت 32 قرار بده بزار فرمتش کنه بعد که عملیات فرمت تمام شد
وصلش کن به دستگاه تو بخش های موزیک یا عکس یا ویدیو که میری یکی 2 تا گزینه بالا رو بزن اسم فلشت میاد روش مثلث رو بزن و display all رو بزن باید محتویات فلشو نشونت بده
اگه نداد این فولدر ها رو با اسم بزرگ همینوطری که نوشتم بساز
VIDEO
NUSIC
PICTURE
و فایل ها رو به ترتیب فرمت توشون بریز احتمالا اینجوری کنسول بیاره برات
اگه بعد از این قضیه برات نیارشون به احتمال زیاد فلشت USB3 هستش که تو کنسول های اسلیم usb 3 باید با هاب وصل بشه
اگه با هاب مخصوص usb 3 هم نشد باید قید این فلش رو بزنید و یکی دیگه تهیه کنید
دوستان الان با 1500 میشه ps3 گرفت ؟ کپی خور میشه ؟
الان خود کنسول + بازیهای انحصاری و چن تا بازی شاخ کلا چن در میاد ؟ ( کپی خورا )
بعد روی همه tv هم جواب میده یا باید مانیتور مخصوص بگیرم ؟

تشکر.
در مورد کپیخور که نمیشه نظر داد ولی اویج خور از 1200 هستش تا 1700 بستگی به باندل و نوع کنسولی که قصد تهیه دارید
بازی های انحصاری هم الان دسته دومشون از کمترین قیمت 60 تومن شروع میشه و تا آکبند 230 - 40 تومن میره بالا
رو همه tv هایی که کابل av (فیش سه رنگ سفید قرمز زرد) بهشون میخوره جواب میده
سلام دوستان!
اکانت های کشور های مختلف مثل کشور های US و روسیه چه تفاوتی باهم دارن!
(مخصوصا سرویس Plus)
اگه تفاوتی ندارن پس چرا اینقدر تفاوت قیمت بالایی دارن؟(به خاطر قیمت متفاوت ارزشونه؟)

- - -ویرایش - - -

این رو یادم رفت بپرسم....
چه جوری میشه اکانتم رو عوض کنم؟
اکانت های کشور های مختلف از نظر ریجن و واحد پولشون با هم تفاوت دارن
تفاوت قیمتشون به خاطر همین تفاوتیه که دارن اکانتی که با دلار هست به قیمت دلار حساب میشه واکانتی که با یورو یا پوند هست به قیمت پوند یا یورو حساب میشه
ps3 رو با کابل hdmi به مانیتور وصل میکنم ارور out of range میده ، در حالی که صدا میاد !!!
شما کابل رو که وص کردید کنسول رو خاموش کنید دستتون رو روی دکمه پاور نگه دارید و وقتی که کنسول روشن شد بر ندارید تا بوق دوم رو بزنه بعد دستتون رو بردارید تنظیمات تصویر ریست میشه و میتونید با HDMI تنظیمتش کنید
بچه ها من پارسال کنسول رو برا دانگرید بردم لباف همکف فروشگاه رنگارنگ و برام با 60 تومن دانگرید کرد ولی من الا ن می ترسم برد رو عوض کرده باشه ازکجا می شه فهمید؟
بعد کسی می دونه فروشگاه رنگارنک مطمنه؟
برای طرف خیلی هزینه بر هست بخواد بورد رو عوض کنه بعید میدونم برد دستگاهتون تعویض شده باشه
تو لباف هم مغازه دار خوب هست هم بد نمیشه گفت این خوبه اون بده چون تعمیرکارش مهمه تا مغازه ممکنه شما برده باشی اون ببر بده به یه تعمیرکار دیگه

عزیزان من یه مانیتور جدید خریدم که hdmi داره و 23 اینچ هست.حالا ps3 رو بهش وصل می کنم تو بازی یعنی تو همه بازی ها مثل دور دهن بتمن در شکل زیر اتفاق می افته یهنی دور اجسام صاف نیست کج و شکسته هست عین کامپیوترهایی که گرافیکشون پایننه.من رو دو تا مانیتور امتحان کردم همین مشکل رو داشتم.ولی روی tv زیاد خودشو نشون نمیده.جالب این جاست که وقتی با همین مانیتور رو pc بتمن یا هر بازی دیگری بازی می کنم این مشکل پیش نمیاد.ممنون میشم راهنمایی کنید.مانیتورم هم فول hd هست و تو تنظیمات ps3 نوشته:1080p
اینم عکس:
http://uploadtak.com/images/s7266_WP_20130713_001.jpg

عزیزان من یه مانیتور جدید خریدم که hdmi داره و 23 اینچ هست.حالا ps3 رو بهش وصل می کنم تو بازی یعنی تو همه بازی ها مثل دور دهن بتمن در شکل زیر اتفاق می افته یهنی دور اجسام صاف نیست کج و شکسته هست عین کامپیوترهایی که گرافیکشون پایننه.من رو دو تا مانیتور امتحان کردم همین مشکل رو داشتم.ولی روی tv زیاد خودشو نشون نمیده.جالب این جاست که وقتی با همین مانیتور رو pc بتمن یا هر بازی دیگری بازی می کنم این مشکل پیش نمیاد.ممنون میشم راهنمایی کنید.مانیتورم هم فول hd هست و تو تنظیمات ps3 نوشته:1080p
اینم عکس:
http://uploadtak.com/images/s7266_WP_20130713_001.jpg

کنسول ها به دلیل نداشتن AA دندونه دندونه شدن گوشه ها تقریبا طبیعی هست ولی توی کامپیوتر چون AA وجود داره این مشکل خیلی کمتر دیده میشه!
تنظیمات خروجی کنسول رو از قسمت Display Setting چک کنید که روی 1080p باشه

کنسول ها به دلیل نداشتن AA دندونه دندونه شدن گوشه ها تقریبا طبیعی هست ولی توی کامپیوتر چون AA وجود داره این مشکل خیلی کمتر دیده میشه!
تنظیمات خروجی کنسول رو از قسمت Display Setting چک کنید که روی 1080p باشه
بعد هم مال من روی 1080p هست حتی ریست هم کردم مانیتورم هم همین امروز خریدم حداکثر رزولیشنش 1920*1080 هست و فول اچ دی(1080p) هست.رو تلویزیون هم همین مشکل رو دارم.با hdmi هم وصل کردم ولی چون تلویزیون بزرگ تره و دور تر میشینم اصلا حس نمیشه حالا ممنون میشم اگه یه راهی بگی که بهتر بشه بعد aa چیه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان برای اتصال ماوس و کیبرد به ps3نیاز به مکس شوتر و .... هست؟ یا نیاز به تبدیل نداره؟
بله به اون وسیله نیاز هست ولی باید بگردید سالم و جنس خوبشو گیر بیارید چون جنس های نامرغوبش بازی در میارن
خود مکس شوتر تبدیل هستش موس و کیبورد وصل میشه بهش و یه یو اس بی میده میزنی به کنسول

یه سیو بازی رو از نت دانلود کردم و ریختم روی دستگاه ولی موقعی که وارد بازی میشم میگه این سیو مال یه یوزر دیگست و باید پاکش کنی! ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or