اساتید راه دیگه نداره ؟

من بیچاره فلش دیگه ندارم
فلشم سامسونگ 9 مگ سرعت داره همه ی PC ها شناسایی میکنن همینطور تلویزیون و دیگر دیوایسا ها !
لطفا کمککککککککککککک
شما با این برنامه فرمتش کن
seagate disk wizard (مجانیه) از گوگل بگیرش بعد از نصب بازش کردی گزینه Add new disk رو بزن و فرمت رو روی فت 32 قرار بده بزار فرمتش کنه بعد که عملیات فرمت تمام شد
وصلش کن به دستگاه تو بخش های موزیک یا عکس یا ویدیو که میری یکی 2 تا گزینه بالا رو بزن اسم فلشت میاد روش مثلث رو بزن و display all رو بزن باید محتویات فلشو نشونت بده
اگه نداد این فولدر ها رو با اسم بزرگ همینوطری که نوشتم بساز
VIDEO
NUSIC
PICTURE
و فایل ها رو به ترتیب فرمت توشون بریز احتمالا اینجوری کنسول بیاره برات
اگه بعد از این قضیه برات نیارشون به احتمال زیاد فلشت USB3 هستش که تو کنسول های اسلیم usb 3 باید با هاب وصل بشه
اگه با هاب مخصوص usb 3 هم نشد باید قید این فلش رو بزنید و یکی دیگه تهیه کنید
دوستان الان با 1500 میشه ps3 گرفت ؟ کپی خور میشه ؟
الان خود کنسول + بازیهای انحصاری و چن تا بازی شاخ کلا چن در میاد ؟ ( کپی خورا )
بعد روی همه tv هم جواب میده یا باید مانیتور مخصوص بگیرم ؟
تشکر.
در مورد کپیخور که نمیشه نظر داد ولی اویج خور از 1200 هستش تا 1700 بستگی به باندل و نوع کنسولی که قصد تهیه دارید
بازی های انحصاری هم الان دسته دومشون از کمترین قیمت 60 تومن شروع میشه و تا آکبند 230 - 40 تومن میره بالا
رو همه tv هایی که کابل av (فیش سه رنگ سفید قرمز زرد) بهشون میخوره جواب میده
سلام دوستان!
اکانت های کشور های مختلف مثل کشور های US و روسیه چه تفاوتی باهم دارن!
(مخصوصا سرویس Plus)
اگه تفاوتی ندارن پس چرا اینقدر تفاوت قیمت بالایی دارن؟(به خاطر قیمت متفاوت ارزشونه؟)
- - -ویرایش - - -
این رو یادم رفت بپرسم....
چه جوری میشه اکانتم رو عوض کنم؟
اکانت های کشور های مختلف از نظر ریجن و واحد پولشون با هم تفاوت دارن
تفاوت قیمتشون به خاطر همین تفاوتیه که دارن اکانتی که با دلار هست به قیمت دلار حساب میشه واکانتی که با یورو یا پوند هست به قیمت پوند یا یورو حساب میشه
ps3 رو با کابل hdmi به مانیتور وصل میکنم ارور out of range میده ، در حالی که صدا میاد !!!
شما کابل رو که وص کردید کنسول رو خاموش کنید دستتون رو روی دکمه پاور نگه دارید و وقتی که کنسول روشن شد بر ندارید تا بوق دوم رو بزنه بعد دستتون رو بردارید تنظیمات تصویر ریست میشه و میتونید با HDMI تنظیمتش کنید
بچه ها من پارسال کنسول رو برا دانگرید بردم لباف همکف فروشگاه رنگارنگ و برام با 60 تومن دانگرید کرد ولی من الا ن می ترسم برد رو عوض کرده باشه ازکجا می شه فهمید؟
بعد کسی می دونه فروشگاه رنگارنک مطمنه؟
برای طرف خیلی هزینه بر هست بخواد بورد رو عوض کنه بعید میدونم برد دستگاهتون تعویض شده باشه
تو لباف هم مغازه دار خوب هست هم بد نمیشه گفت این خوبه اون بده چون تعمیرکارش مهمه تا مغازه ممکنه شما برده باشی اون ببر بده به یه تعمیرکار دیگه