پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام به بچه ها گل
دستم تو بازی ها خود به خود عمل میکنه تو THE LAST OF US خود به خود اسلحه عوض میکنه توفیفا وقتی شوت میکنم چیپ میزنه ریستارتش کردم ولی درست نشد راهی نداره باید عوضش کنم قیمت نوش چنده
سلام دسته تون رو باید بدید برای تعمیر درست میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان طریقه کپی کردن عکس و موزیک از فلش به هارد داخلی را بفرمایید ممنون میشم
سلام عکس و فیلم رو میریزی توی یه فلش با فرمت fat32 بعد توی ps3 روی فلش مثلث بزن بعد display all.بعد هم میری روش کپی رو میزنی البته اگه عکس باشه تو شاخه picture باید display all رو بزنی اگه موزیک هم تو شاخه music

سلام بچه ها...
آقا من میخواستم به Ps3 بخرم کلی گشتم منتها با توجه به پول کمم چیز خوبی از آب درنمیاد مثکه....ولی چند روز پیش یه Ps3 Fat 4 gig پیدا کردم 600 تومن...خواستم از شما ها بپرسم نظرتون چیه , بگیرم به مشکل نمیخورم تو اجرای بازیها؟!

نه داش تحت هیچ شرایطی سمت ps3 fat نرو و گر نه پشیمون میشی از ما گفتن! :)

دوستان طریقه کپی کردن عکس و موزیک از فلش به هارد داخلی را بفرمایید ممنون میشم
تو فلشت وقتی به فت 32 فرمتش کردین این پوشه ها رو بسازین و بنا به اسم پوشه محتویات توش رو طبقه بندی کنید
PICTURE برای عکس
MUSIC بزای موسیقی
VIDEO برای فایل های ویدیویی
PS3 برای آپدیت و تم و سیو
سلام بچه ها...
آقا من میخواستم به Ps3 بخرم کلی گشتم منتها با توجه به پول کمم چیز خوبی از آب درنمیاد مثکه....ولی چند روز پیش یه Ps3 Fat 4 gig پیدا کردم 600 تومن...خواستم از شما ها بپرسم نظرتون چیه , بگیرم به مشکل نمیخورم تو اجرای بازیها؟!
همونطور که دوستمون گفت فت نوش به درد نمیخوره چه برسه به کار کردش، من توصیه نمیکنم بخرید!
سلام
دستگاه من بعضی وقتا که دارم باش بازی میکنم صفحه فرییز میشه و باید دکمه پاور رو بزنم و کنسول رو خاموش و دوباره روشن کنم!
مشکل ماله بازیه یا کنسول؟

شما یه بار هارد کنسولت رو فرمت کن (بکاپ گیری یادت نره) احتمالا مشکلت حل بشه
به نظر دوستان واسه گیم نت ps3 دسته اورجینال باشه بهتره یا دسته ps2 با تبدیل ؟
یه فروشنده میگفت دسته ps2 واسه بازیهای فوتبال درست جواب میده تو ps3
ولی واسه سایر بازیها مشکل پیش میاد
درسته این حرف؟

واسه ایکس باکس چطور؟
اگه از دسته ls2 با تبدیل واسه ایکس باکس استفاده بشه چجوریاس؟
دسته های PS2 با تبدیل خوب جواب میدن ولی به مرور زمان اون تبدیله خراب میشه لنگتون میزاره
اگه میخواین دسته اصلی استفاده نکنید یه مدل دسته های فیک تو بازار هستش که خیلی کیفیتشون هم خوبه و قیمتشونم ارزونه میتونید از اون مدل تهیه کنید بدید دست مشتری ها بعد اگه یه وقت هم خراب شد حتی نیازی نیست تعمیرش کنید یکی دیگه با خیال راحت میخرید

دسته های PS2 با تبدیل خوب جواب میدن ولی به مرور زمان اون تبدیله خراب میشه لنگتون میزاره
اگه میخواین دسته اصلی استفاده نکنید یه مدل دسته های فیک تو بازار هستش که خیلی کیفیتشون هم خوبه و قیمتشونم ارزونه میتونید از اون مدل تهیه کنید بدید دست مشتری ها بعد اگه یه وقت هم خراب شد حتی نیازی نیست تعمیرش کنید یکی دیگه با خیال راحت میخرید

حاجی مشکل همین نوعشه دیگه
اورجینال 170-180 هزاری رو فیک قالب میکنن به مشتری
چه برسه بریم بگیم دسته فیک بدید :دی

راه تشخیص این دسته ها که میگید چیه؟
قیمتش حدودن چنده ؟
البته فعلن اورجینال گرفتیم
ولی درآینده حتمن باید یا از این فیکها که میگید بگیریم و یا دسته ps2+ تبدیل

سلام یه یکی دوتا سوال داشتم :

1. تا کی واسه Ps3 بازی میادش ؟ ( مطمئناً دیگه تموم میشه دیگه ؟ )
2. انلاین بازی کردن مجانی هست ؟
3. بعدا میشه با اونایی که PS4 دارن انلاین بازی کنیم ؟
4. من الان یه ps3 کپی خور دارم که خرابه ، الان به صرفه هست که درست کنم و با همین بازی کنم یا اینکه برم سراغه PS4 ؟

اگر سوالی به ذهنم رسید به همین پست اضافه میکنم و اینکه اگر حتی جواب یک سوال رو هم میدونید بگید . لازم نیست همشو باهم بگین ممنون . ( سوال چهارم فکر کنم نامربوط هست به بخش اگر اینطور هست جواب ندین . )

ممنون .

دوستان مثکه کیت وای فای PS3 ـم نیم سوز شده خیلی بد وصل میشه به نت با LAN خیلی راحتتر وصل میشه هزینه ی تعمیر وایرلسش چقده ؟! کسی میدونه ؟! یکی میگفت یه دستگاهی هست مث وایرلسه با USB وصل میشه به دستگاه بعد میشه وصل شد به اینترنت باهاش ... اون چیه جریانش ؟!

سلام یه یکی دوتا سوال داشتم :

2. انلاین بازی کردن مجانی هست ؟
3. بعدا میشه با اونایی که PS4 دارن انلاین بازی کنیم ؟
4. من الان یه ps3 کپی خور دارم که خرابه ، الان به صرفه هست که درست کنم و با همین بازی کنم یا اینکه برم سراغه PS4 ؟

اگر سوالی به ذهنم رسید به همین پست اضافه میکنم و اینکه اگر حتی جواب یک سوال رو هم میدونید بگید . لازم نیست همشو باهم بگین ممنون . ( سوال چهارم فکر کنم نامربوط هست به بخش اگر اینطور هست جواب ندین . )

ممنون .

سلام
1- اصلا معمولم نیست ولی با توجه به گفته های مدیران سونی ، با عرضه PS4 همچنان کنسول PS3 زنده هست و عناوین زیادی هنوز برای این کنسول عرضه خواهد شد
2- بله
3- نمیدونم ، فکر نمیکنم بشه
4- به نظرم اصلا سوال درستی نیست ، کنسول PS3 عناوین انحصاری و مولتی پلتفرم خیلی خوبی داره و اگه هنوز اونا رو بازی نکردین قطعا ارزش داره که PS3 داشته باشید ، اگر مشکل مالی ندارین کنسول PS4 هم میتونین خریداری کنید ، البته هنوز تا عرضه جهانی بشه و بیاد تو ایران و قیمتش تو ایران مناسب بشه ، بازیهای خوبی براش عرضه بشه و کپیخور بشه و ... این موارد مدتی طول میکشه و به نظرم بهتر هست فعلا از PS3 استفاده کنید

سلام
1- اصلا معمولم نیست ولی با توجه به گفته های مدیران سونی ، با عرضه PS4 همچنان کنسول PS3 زنده هست و عناوین زیادی هنوز برای این کنسول عرضه خواهد شد
2- بله
3- نمیدونم ، فکر نمیکنم بشه
4- به نظرم اصلا سوال درستی نیست ، کنسول PS3 عناوین انحصاری و مولتی پلتفرم خیلی خوبی داره و اگه هنوز اونا رو بازی نکردین قطعا ارزش داره که PS3 داشته باشید ، اگر مشکل مالی ندارین کنسول PS4 هم میتونین خریداری کنید ، البته هنوز تا عرضه جهانی بشه و بیاد تو ایران و قیمتش تو ایران مناسب بشه ، بازیهای خوبی براش عرضه بشه و کپیخور بشه و ... این موارد مدتی طول میکشه و به نظرم بهتر هست فعلا از PS3 استفاده کنید

امیدوارم اینطور باشه .
چطوری هست ؟ چون یه سری PSN , Plus و اینا داره چه فرقی دارن ؟
خوب اگر اینطوری باشه که خیلی بد میشه . مطمئناً خیلیا میرن PS4 میخرن دیگه .. خوب اونوقت دیگه PS3 اینا خالی میمونن مولتیش میخوابه .

ممنون

امیدوارم اینطور باشه .
چطوری هست ؟ چون یه سری PSN , Plus و اینا داره چه فرقی دارن ؟
خوب اگر اینطوری باشه که خیلی بد میشه . مطمئناً خیلیا میرن PS4 میخرن دیگه .. خوب اونوقت دیگه PS3 اینا خالی میمونن مولتیش میخوابه .

ممنون

PSN رایگان هست و برای بازی کردن کافی هست ولی Plus پولی هست که یه سری تم و دمو بازی و ... رایگان میتونی دانلود کنی

من مانیتوزم Tv داره تصویرو از Dvi گرفتم اما صدارو با سه فیش نتونستم از اسپیکر خود مانیتور دربیارم چیکار کنم از اسپیکر داخلی مانیتور صداش دربیاد؟

توی تنظیمات پلی3 صدا پلی3 رو بیانداز روی سه فیش او وقت صدا رو میتوانی از باند مانیتور بفهمی;)

سلام دوستان
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
برای اتصال به اینترنت ( با PS3) و رفتن به PSN
من تمام تنظیمات رو انجام دادم ولی این اشکالات رو دارم
1- وقتی مودم ADSL رو به PS3 میزنم با کابل لن بالای صفحه میزنه کابل وصل نیست در حالی که هست
2- آیا باید مودم در حالت اتوکانکت باشه؟
ممنون اگه جواب بدین

حاجی مشکل همین نوعشه دیگه
اورجینال 170-180 هزاری رو فیک قالب میکنن به مشتری
چه برسه بریم بگیم دسته فیک بدید :دی

راه تشخیص این دسته ها که میگید چیه؟
قیمتش حدودن چنده ؟
البته فعلن اورجینال گرفتیم
ولی درآینده حتمن باید یا از این فیکها که میگید بگیریم و یا دسته ps2+ تبدیل
تنها راه تشخیصش خرید از فروشنده معتبر و مطمئن هستش چون خود شخصی که وارد میکنه میدونه چی اصله چی فیک
قیمتش بیه 70 تا 80 تومنه
من توصیه میکنم از این فیک ها بگیرید عمرش بیشتره و بهتر از دسته ps2 با تدیل عمل میکنه
فعلا تازه 1 ساله تولید بازی برای ps2 متوقف شده
من مانیتوزم Tv داره تصویرو از Dvi گرفتم اما صدارو با سه فیش نتونستم از اسپیکر خود مانیتور دربیارم چیکار کنم از اسپیکر داخلی مانیتور صداش دربیاد؟
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
اونجا تنظیم کن صدا از AV بیاد بعش فیش سفید و قرمز رو بزن به باند صدا رو میشنوی
دوستان مثکه کیت وای فای PS3 ـم نیم سوز شده خیلی بد وصل میشه به نت با LAN خیلی راحتتر وصل میشه هزینه ی تعمیر وایرلسش چقده ؟! کسی میدونه ؟! یکی میگفت یه دستگاهی هست مث وایرلسه با USB وصل میشه به دستگاه بعد میشه وصل شد به اینترنت باهاش ... اون چیه جریانش ؟!

نیم سوز که نشده یا کار میکنه یا کار نمیکنه اینی که میبینید احتمالش هست آنتنش از جاش کنده شده باشه (در اثر تکون خوردن)
به هر حال در هر صورت کار خودتون نیست باید بدید بیرون یه تعمیرکار نگاه بندازه بهش اگه نیاز باشه به تعویض فکر نکنم هزینش زیاد بشه (بین 100 تا 120)

سلام دوستان
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
برای اتصال به اینترنت ( با PS3) و رفتن به PSN
من تمام تنظیمات رو انجام دادم ولی این اشکالات رو دارم
1- وقتی مودم ADSL رو به PS3 میزنم با کابل لن بالای صفحه میزنه کابل وصل نیست در حالی که هست
2- آیا باید مودم در حالت اتوکانکت باشه؟
ممنون اگه جواب بدین

بله باید تو حالت اتو کانکت باشه تا سریع و راحت وصل بشه

نیم سوز که نشده یا کار میکنه یا کار نمیکنه اینی که میبینید احتمالش هست آنتنش از جاش کنده شده باشه (در اثر تکون خوردن)
به هر حال در هر صورت کار خودتون نیست باید بدید بیرون یه تعمیرکار نگاه بندازه بهش اگه نیاز باشه به تعویض فکر نکنم هزینش زیاد بشه (بین 100 تا 120)
آخه وقتی با وایرلس وصل میشم سرعتش انقد پایینه که فقط میتونه آنلاین کنه منو تو PSN به هیچ وجه نمیتونم آنلاین بازی کنم یا آپدیت ُ دانلود بکنم با وایرلس وقتی با LAN وصل میکنم OKـه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or