پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلان دوستان
من 2 هفته هست که ps3 اورجینال خریدم
خواستم بپرسم واسه ریختن آپدیتهای بازی اورجینال مثلا god of war3 چطور باید عمل کنم
آیا میشه با کامپیوتر آیدیتها رو بگیرم بعد با فلش بریزم رو ps3
اگه میشه این کار رو کرد از کدوم سایت میشه آپدیتا رو گرفت؟
و روش ریختن آپدیت به اینصورت که عرض کردم چطوریه؟
دوم اینکه واسه دیدن فیلم و موسیقی های معمولی برنامه خاصی لازم داره ps3 ؟
کلا چه برناههایی رو لازمه که ps3 اورجینال داشته باشه
ممنون اگه جواب بدین

سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم
به علت فشار برق بالا دستگاه من ( همراه با چند دستگاه دیگه ) در حالت خاموش سوخت
اینطور که من متوجه شدم مشکل از پاور دستگاه بود وقتی باز کردم دیدم چند خازن ترکیده حالا خازن ها رو عوض کردم ولی هنوز درست نشده مشکلش اینه که برق به مادربورد نمیرسه

شما ببر بده یه تعمیر کار ببینه و پاور رو عوض کنه شاید درست بشه

سلان دوستان
من 2 هفته هست که ps3 اورجینال خریدم
خواستم بپرسم واسه ریختن آپدیتهای بازی اورجینال مثلا god of war3 چطور باید عمل کنم
آیا میشه با کامپیوتر آیدیتها رو بگیرم بعد با فلش بریزم رو ps3
اگه میشه این کار رو کرد از کدوم سایت میشه آپدیتا رو گرفت؟
و روش ریختن آپدیت به اینصورت که عرض کردم چطوریه؟
دوم اینکه واسه دیدن فیلم و موسیقی های معمولی برنامه خاصی لازم داره ps3 ؟
کلا چه برناههایی رو لازمه که ps3 اورجینال داشته باشه
ممنون اگه جواب بدین

http://forum.bazicenter.com/thread43472/
http://forum.bazicenter.com/thread76403/

تو گوگل برای سایت های آپدیت بازی ها بگردید سایت های مختلف هستن
کنسول اوریجینال به صورت پیش فرض فایل های mp4 و avi و دیسک های دی وی دی رو پخش میکنه
نیازی به برنامه خاص نیست

سلام دوستان،

هارد کنسول من 40ـه که میخوام عوضش کنم که به یک سوال برخوردم! دستگاه من کپی خور نیست و قرار نیست بشه، با این وجود میتونه بازی هایی که از استور سونی دانلود میشه رو مستقیما از روی هارد اکسترنال اجرا کنه؟ یا باید حتما هارد 2.5 اینچ اینترنال رو با هارد اصلی تعویض کنم؟ اگه حتما باید تعویض بشه، تا چه هاردی رو میتونه ساپورت کنه کنسول؟ فکر کنم تا 750گیگ! درسته؟ و اینکه فرقی نداره هارد از چه برندی باشه؟ هارد توشیبا 750 گیگ مد نظرمه.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام دوستان،

هارد کنسول من 40ـه که میخوام عوضش کنم که به یک سوال برخوردم! دستگاه من کپی خور نیست و قرار نیست بشه، با این وجود میتونه بازی هایی که از استور سونی دانلود میشه رو مستقیما از روی هارد اکسترنال اجرا کنه؟ یا باید حتما هارد 2.5 اینچ اینترنال رو با هارد اصلی تعویض کنم؟ اگه حتما باید تعویض بشه، تا چه هاردی رو میتونه ساپورت کنه کنسول؟ فکر کنم تا 750گیگ! درسته؟ و اینکه فرقی نداره هارد از چه برندی باشه؟ هارد توشیبا 750 گیگ مد نظرمه.

بازیها از هارد اکسترنال اجرا نمیشه چه معمولی چه PSN/
منظورتون رو از این نگرفتم{{{حتما هارد 2.5 اینچ اینترنال رو با هارد اصلی تعویض کنم}}}هر دو هارد که یکی شد اینترنال و اصلی؟؟؟:دی ولی اگه منظورتون برای دانلود بازیهای زیاد باشه آره باید هارد عوض بشه.
تا ۱ ترا بایت هم تست کردم.فرقی نمیکنه چه برندی باشه ولی خب بهتره یه برند معتبر و برای بالا بردن سرعت بهتره که 7200 RPM بگیری.

http://forum.bazicenter.com/thread43472/
http://forum.bazicenter.com/thread76403/

تو گوگل برای سایت های آپدیت بازی ها بگردید سایت های مختلف هستن
کنسول اوریجینال به صورت پیش فرض فایل های mp4 و avi و دیسک های دی وی دی رو پخش میکنه
نیازی به برنامه خاص نیست
ممنون دوست عزیز
به اون صفحه اول که فرمودین مراجعه کردم
یه برنامه واسه دانلود گذاشته که ظاهرا لینکش خرابه ! چیکارکنم؟
در ضمن توی این روش هم باید ps3 روشن باشه و هم کامپیوتر ؟

سلام من ps3 رو با کابل hdmi و تبدیل hdmi to dvi به مانیتور وصل میکنم که ورودی دی وی ای داره ولی تصویر نمیده مشکل چیه؟رزولوشن پلی استیشن رو هم روی اچ دی گزاشتم که مانیتور ساپورت میکنه مدل مانیتور هم samsung 1931bw

بازیها از هارد اکسترنال اجرا نمیشه چه معمولی چه PSN/
منظورتون رو از این نگرفتم{{{حتما هارد 2.5 اینچ اینترنال رو با هارد اصلی تعویض کنم}}}هر دو هارد که یکی شد اینترنال و اصلی؟؟؟:دی ولی اگه منظورتون برای دانلود بازیهای زیاد باشه آره باید هارد عوض بشه.
تا ۱ ترا بایت هم تست کردم.فرقی نمیکنه چه برندی باشه ولی خب بهتره یه برند معتبر و برای بالا بردن سرعت بهتره که 7200 RPM بگیری.

منظورم اینه که حتما باید هارد کنسول رو با یه هارد جدید عوض کنم؟ ولی من شنیدم هارد های بالای 750 گیگ یکم قطور ترن که توی PS3 جا نمیشن.

خیلی ممنون از پاسختون

سلام من ps3 رو با کابل hdmi و تبدیل hdmi to dvi به مانیتور وصل میکنم که ورودی دی وی ای داره ولی تصویر نمیده مشکل چیه؟رزولوشن پلی استیشن رو هم روی اچ دی گزاشتم که مانیتور ساپورت میکنه مدل مانیتور هم samsung 1931bw
باید تنظیمات تصویری رو ریستار بشه
دست تو بذار روی دکمه پاور جلوی دستگاه وقتی میخواهی روشنش کنی دست روی دکمه پاور بذار وقتی دو تا بوق زد دست تو ور دار حالا باید تصویر امده باشه
سلام دوستان
به تازگی کنسول گرفتم و pes 2013 که بازی می کنم بدون پچ هستش....میخواستم ببینم چه جوری میتونم پچ بریزم رو دستگاه..دستگاه هم کپی خور هست

من بازی wwe13 رو از تو ps3 پاک کردم و الان که دوباره کپی کردم بازی بالا میاد ولی این پیام رو میده Game data is corrupt .
فایل بازی رو پاک کردم و دوباره ریختم باز هم همین مشکل برام پیش اومد. قبلا کار می کرد !!!!

شما دو دوست هم برید به بخش کپی خور اینجا بخش اورجینال هست
ممنون
[h=3]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*[/h]

باید تنظیمات تصویری رو ریستار بشه
دست تو بذار روی دکمه پاور جلوی دستگاه وقتی میخواهی روشنش کنی دست روی دکمه پاور بذار وقتی دو تا بوق زد دست تو ور دار حالا باید تصویر امده باشه

انجام دادم تصویر نیومد کسی نمیدونه مشکل چیه؟

سلام دوستان،

هیچ بازی ای از روی هارد اکسترنال تو کنسول ps3 اوریجینال اجرا نمیشه

کنسول تا هر ظرفیتی تو اندازه 2.5 اینچ رو جواب میده به شرطی که هارد 2.5 اینچی باشه و قطور نباشه
ممنون دوست عزیز
به اون صفحه اول که فرمودین مراجعه کردم
یه برنامه واسه دانلود گذاشته که ظاهرا لینکش خرابه ! چیکارکنم؟
در ضمن توی این روش هم باید ps3 روشن باشه و هم کامپیوتر ؟
توصفحات جلوتر لینک های جدید و سالم رو قرار دادن برید از اونجا دانلود کنید
(خود من لینکشو آپل.د کردم تو سایت )
View attachment Ps3Prox Helper v0.2.rar
View attachment PS3-P.zip

شما دقیقا این کار رو انجام بده
دستگاه رو خاموش کن و از جلو روشنش کن دستت رو از روی دکمه پاور بر ندار تا یه بوق دیگه بزنه بعد بردارش اینجوری تنظیمات تصویر ریست میشه

هیچ بازی ای از روی هارد اکسترنال تو کنسول ps3 اوریجینال اجرا نمیشه

کنسول تا هر ظرفیتی تو اندازه 2.5 اینچ رو جواب میده به شرطی که هارد 2.5 اینچی باشه و قطور نباشه

آخه من توی چند تا سایت خوندم که هاردهای زیر 750 گیگ 9.5 میلیمتر قطر دارن و بالاتر از 750 گیگ 12.5 میلیمتری هستند که داخل جای هارد PS3 جا نمیشه؟ این حرف اشتباست؟ یعنی میتونم هارد 1 ترا بگیرم واسه کنسولم؟ 100% مطمعن باشم که مشکلی پیش نمیاد؟ نظرتون راجع به هاردهای توشیبا برای PS3 چیه؟

خیلی ممنون

آخه من توی چند تا سایت خوندم که هاردهای زیر 750 گیگ 9.5 میلیمتر قطر دارن و بالاتر از 750 گیگ 12.5 میلیمتری هستند که داخل جای هارد PS3 جا نمیشه؟ این حرف اشتباست؟ یعنی میتونم هارد 1 ترا بگیرم واسه کنسولم؟ 100% مطمعن باشم که مشکلی پیش نمیاد؟ نظرتون راجع به هاردهای توشیبا برای PS3 چیه؟

خیلی ممنون

الان هارد های اکسترنال هم هستن که قطرشون پایینه و تو کنسول جا میشن فقط مشکلی هستش اینه شما باید هاردو از قابش در بیاری و بندازی تو کنسول
به نظر من همون 750 گیگ هم کافیه
توشیبا رو من خودم استفاده کردم جواب داده
شما ریسک نکن همون 750 گیگ بگیر چون کنسول اوریجینال زیاد به هارد و ظرفیت بالا نیازی نداره

الان هارد های اکسترنال هم هستن که قطرشون پایینه و تو کنسول جا میشن فقط مشکلی هستش اینه شما باید هاردو از قابش در بیاری و بندازی تو کنسول
به نظر من همون 750 گیگ هم کافیه
توشیبا رو من خودم استفاده کردم جواب داده
شما ریسک نکن همون 750 گیگ بگیر چون کنسول اوریجینال زیاد به هارد و ظرفیت بالا نیازی نداره

Uncharted 3 که الان برای پلاس Free شده 35 گیگه، دیر یا زود پر میشه کل هارد :دی
الان هارد 750 گیگ توشیبا 5400 دور با گارانتی 210 تومن به نظرتون میارزه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or