پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام به دوستان
من یه سینمای خانواده دارم که مجهز به سیستم صدای فراگیر هستش ( 6 تا بلندگو در اطراف اتاق )
خواستم از اساتید محترم بپرسم میتونم از این امکان واسه PS3 استفاده کنم تا صدای بازی ها حال بیشتری بهمون بده!!
اگه جواب مثبته میشه دقیقا بفرمایین چطوری؟
ممنون از همگی

- - -ویرایش - - -

هیچ بازی ای از روی هارد اکسترنال تو کنسول ps3 اوریجینال اجرا نمیشه

کنسول تا هر ظرفیتی تو اندازه 2.5 اینچ رو جواب میده به شرطی که هارد 2.5 اینچی باشه و قطور نباشه

توصفحات جلوتر لینک های جدید و سالم رو قرار دادن برید از اونجا دانلود کنید
(خود من لینکشو آپل.د کردم تو سایت )
View attachment 47164
View attachment 47165

ممنون .

سلام به دوستان
من یه سینمای خانواده دارم که مجهز به سیستم صدای فراگیر هستش ( 6 تا بلندگو در اطراف اتاق )
خواستم از اساتید محترم بپرسم میتونم از این امکان واسه PS3 استفاده کنم تا صدای بازی ها حال بیشتری بهمون بده!!
اگه جواب مثبته میشه دقیقا بفرمایین چطوری؟
ممنون از همگی
اگه سینمای خانوادتون ورودی اپتیکال داشته باشه یا اچ دی ام آی میتونید استفاده کنید.اپتیکال که جای صحبتی نمیمونه برای راهنمایی فقط بعد وصل کردن باید تو تنظیمات صدا خروجی رو رو اون ست کنید و اچ دی ام آی هم اگه داشته باشه یه ورودی داره یه خروجی ،از ps3 میدید به ورودی اون و از خروجیش میدید به تی وی خودتون و استفاده میکنید.تو تنظیمات هم خروجی رو نصبت به سینما خونگیتون ست میکنید.5.1/7.1...

هیچ بازی ای از روی هارد اکسترنال تو کنسول ps3 اوریجینال اجرا نمیشه

کنسول تا هر ظرفیتی تو اندازه 2.5 اینچ رو جواب میده به شرطی که هارد 2.5 اینچی باشه و قطور نباشه

توصفحات جلوتر لینک های جدید و سالم رو قرار دادن برید از اونجا دانلود کنید
(خود من لینکشو آپل.د کردم تو سایت )
View attachment 47164
View attachment 47165

شما دقیقا این کار رو انجام بده
دستگاه رو خاموش کن و از جلو روشنش کن دستت رو از روی دکمه پاور بر ندار تا یه بوق دیگه بزنه بعد بردارش اینجوری تنظیمات تصویر ریست میشه

بازم نشد دوست عزیز نمیدونم از تبدیل دی وی ای نیست؟

اگه سینمای خانوادتون ورودی اپتیکال داشته باشه یا اچ دی ام آی میتونید استفاده کنید.اپتیکال که جای صحبتی نمیمونه برای راهنمایی فقط بعد وصل کردن باید تو تنظیمات صدا خروجی رو رو اون ست کنید و اچ دی ام آی هم اگه داشته باشه یه ورودی داره یه خروجی ،از ps3 میدید به ورودی اون و از خروجیش میدید به تی وی خودتون و استفاده میکنید.تو تنظیمات هم خروجی رو نصبت به سینما خونگیتون ست میکنید.5.1/7.1...
اچ دی ام آی که صد ردصد نیستش
ولی اپتیکال رو اصلا من نمیشناسم که چجوریه!
فقط پشت دستگاه جای چندین فیش مختلف داره که احتمالا مربوط به بلند گوهای جلو و عقب باشه !
اپتیکال چجوریه ؟ شکل خاصی داره ؟

اچ دی ام آی که صد ردصد نیستش
ولی اپتیکال رو اصلا من نمیشناسم که چجوریه!
فقط پشت دستگاه جای چندین فیش مختلف داره که احتمالا مربوط به بلند گوهای جلو و عقب باشه !
اپتیکال چجوریه ؟ شکل خاصی داره ؟
پشت خود کنسول رو نگاه کنی یه جای فیش کوچولو داره که وقتی کنسول روشنه یه نور قرمز ملایمم توش روشنه.همچین چیزی هم باید سینمات داشته باشه.
من اگر بخام گیمها رو از هارد اکسترنال منتقل کنم رو هارد کنسول چطوری میشه چند گیم رو یکجا منتقل کنم؟
من به آپشن گیم میرم و کپی رو انتخاب میکنم و بعد هارد کنسول رو انتخاب میکنم
ولی کپی ای انجام نمیشه !

و اینکه کجا میتونم آموزش شبکه کردن دو تا ps3 رو پیدا کنم؟
بخش مرتبطی پیدا نکردم من
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page924/

پشت خود کنسول رو نگاه کنی یه جای فیش کوچولو داره که وقتی کنسول روشنه یه نور قرمز ملایمم توش روشنه.همچین چیزی هم باید سینمات داشته باشه.

http://forum.bazicenter.com/thread33248/page924/
آخ که نداره . . . . ینی دیگه راهی نیست؟
تبدیلی . . . چیزی؟
راستی یادم رفت بگم من یه دی وی دی پلیر دارم که اچ دی هستش و این فیش اپتیکال رو هم داره
خواستم بپرسم میشه فیش اپتیکال ps3 رو به دی وی دی پلیر بزنم و صدا رو دالبی بگیرم؟؟ میشه اصلا ؟؟

آخرین ویرایش:
آخ که نداره . . . . ینی دیگه راهی نیست؟
تبدیلی . . . چیزی؟
راستی یادم رفت بگم من یه دی وی دی پلیر دارم که اچ دی هستش و این فیش اپتیکال رو هم داره
خواستم بپرسم میشه فیش اپتیکال ps3 رو به دی وی دی پلیر بزنم و صدا رو دالبی بگیرم؟؟ میشه اصلا ؟؟
پشت دی وی دی خروجیه نه ورودی .متاسفانه راه دیگه ای نداره تا اونجا که میدونم.

دو تا ps3 داریم و چهارتا دسته
این دسته ها رو چجوری دوتا دوتا به این کنسولا بشناسونیم ؟
کنسولا و دسته ها رو که روشن میکنیم کلا قاط میزنن دسته ها
یهو میبینی همه دسته ها واسه یه کنسول ست شدند
یا سه تا واسه یکی و یکی واسه اون یکی کنسول
!!!

دو تا ps3 داریم و چهارتا دسته
این دسته ها رو چجوری دوتا دوتا به این کنسولا بشناسونیم ؟
کنسولا و دسته ها رو که روشن میکنیم کلا قاط میزنن دسته ها
یهو میبینی همه دسته ها واسه یه کنسول ست شدند
یا سه تا واسه یکی و یکی واسه اون یکی کنسول
!!!
دسته ها رو با کابل وصل کن به ps3 مورد نظرت بعد روشن کن دسته رو

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من یه کنسول (ps3)دارم که دکمه ok با دایره کار میکنه ودکمه بکش با ضربدر خیلی تو مخه چون ما از بچگی عادتمون این بودکه توپلی استیشن دکمه تائید با ضربدر باشه حالا میخواستم ببینم برای حل این مشکل (جابجا کردن دایره با ضربدر ) برنامه خاصی موجوده یا باید همینطور بسوزیمو بسازیم ممنون میشم اگه کسی راهنمایم کنه

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من یه کنسول (ps3)دارم که دکمه ok با دایره کار میکنه ودکمه بکش با ضربدر خیلی تو مخه چون ما از بچگی عادتمون این بودکه توپلی استیشن دکمه تائید با ضربدر باشه حالا میخواستم ببینم برای حل این مشکل (جابجا کردن دایره با ضربدر ) برنامه خاصی موجوده یا باید همینطور بسوزیمو بسازیم ممنون میشم اگه کسی راهنمایم کنه

فکر می‌کنم ریجن دستگاه شما 3 هست. اگه اورجینال بازی می‌کنید، راهی نیست.
دستگاه منم همین‌جوریه، ولی کم‌کم عادت کردم. فقط توی بعضی بازی‌ها، اگه بازی ریجن‌ش تفاوت داشته باشه با دستگاه، اذیت می‌کنه. مثل RDR که بعضی مینی‌گیم‌ها رو اصلا نمیشه بازی کرد.

فکر می‌کنم ریجن دستگاه شما 3 هست. اگه اورجینال بازی می‌کنید، راهی نیست.
دستگاه منم همین‌جوریه، ولی کم‌کم عادت کردم. فقط توی بعضی بازی‌ها، اگه بازی ریجن‌ش تفاوت داشته باشه با دستگاه، اذیت می‌کنه. مثل RDR که بعضی مینی‌گیم‌ها رو اصلا نمیشه بازی کرد.

نه دوست عزیز دستگاه من کپی خوره ولی من شنیده ام که برنامه وجود داره برای این کار دوستان اگه اطلاعی ازاین برنامه دارن لطف کنن به ماهم خبر بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or