پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ریچن 1 یا 2 بگیر برای راحتتر و به صرفه تر بودن هزینه DLC ها
تفاوتشون از اسمشون معلومه شما اگه پیش خرید کنی تا بیاد به دستت میرسیه ولی خرید معمولی خودت باید بری
اقا با لاخره 1یا2 کدوم با صرفه تره
یه توضیح میدن نسخه های لیمیت ادیشن یا بقیه ادیشن ها چه چیز هایی دارن ؟
پیش خرید که گفتم منظورم در امکانات بود ایا چیز زیادی میدن یا مثلا بعدا د ل سی ها تخفیف داره؟

سلام سوال مهمی داشتم.
1-خرید کنسول Ps3 رجیون 3 رو پیشنهاد میکنید؟!2- براش DLC ویا آپدیت بازی میآد؟!3- PSn میشه باهاش رفت؟!

1-مشکل خاصی نداره فقط ممکن تو پخش بلو-ری اورجینال به مشکل بخورید چون اینجا اکثرا ریجن 1 یا 2 میاد.
2-این موضوع به ریجن بازی شما مربوطه.
3-بله

ممنون دوست عزیز.
در مورد سوال دومی یعنی با رجیون 2 فرقی نداره؟!
پس اگر رجیون 3 گرفتم خیالم از بابت آپدیت ها و DLC بازی ها و... راحت باشه؟!
بله خیالتون راحت باشه این موضوع به ریجن اکانت و بازیتون مربوط میشه!

آخرین ویرایش:
من یک کابل دو سر DVI دارم و یک تبدیل HDMI به DVI که به صورت سیم نیست .به این طریق به مانیتور زدم و هیچی صفحه نشون نداد . مشکل از چیه؟

حتما باید کابل تبدیل HDMI به DVI بگیرم؟
رزولوشن بازی تو این مانیتورها چقدره؟
شما تا به حال امتحان کردید؟

یه کابل HDMI به DVi بگیر بی دردسر تصویر میگیری
ولی اگه تصویر بهت نمیده احتمالا تنظیم نیست رو HDMI دستگاه رو خاموش کن بعد که روشن کردی از جلو دستتو از رو دکمه پاور برندار تا بوق دوم رو بزنه بعد تنظیمات تصویر ریست میشه و میتونی از نو تنظیم کنی از HDMI تصویر بیاد
دوستان هارد اکسترنال seagate 1tr usb2.3 به پلی استیشن های اسلیم میخوره؟(منظور از usb2.3 اینه که هم دو داره هم سه)
منظور از اون 2.3 یعنی اینکه هم usb2 هستش هم usb 3 که اگه به اسلیم میزنید باید یه هاب براش بگیرید تا بتونه usb3 رو ساپورت کنه ولی اگه میتونید از همون usb2ـش استفاده کنید تا قابل استفاده بشه (حتما فت 32 باشه)
من نمیدونم کجای سوال ایشون از هک گفته شده شاید بخوان به عنوان کولدیسک یا به عنوان storage برای بکاپ هاشون استفاده کنن
اقا با لاخره 1یا2 کدوم با صرفه تره
یه توضیح میدن نسخه های لیمیت ادیشن یا بقیه ادیشن ها چه چیز هایی دارن ؟
پیش خرید که گفتم منظورم در امکانات بود ایا چیز زیادی میدن یا مثلا بعدا د ل سی ها تخفیف داره؟

1 که خیلی سخت گیر میاد 2 به مراتب زیادتره من میگم 2 بگیرید بی دردسر چون 1 یکم گرونتر هست
لیمیتد یعنی تعداد محدود و وقتی یه کنسول یا بازی ای این عنوان رو یدک میکشه یعنی اینکه یه سری اضافات داره که تو نسخه های معمولی نیستن
پیش خرید به اون صورت تو ایران مفهومی نداره چون تو تاریخ عرضه بازی یا کنسول تو ایران با تاخیر میان اگه خارج از ایران هستید و یا امکان اینو دارید که کسی از خارج براتون پیش خرید میکنه بله پیش خرید کنید و از امکانات اضافه استفاده کنید (البته بعد از چند وقت همون امکانات تو استور عرضه میشن)

منظور از اون 2.3 یعنی اینکه هم usb2 هستش هم usb 3 که اگه به اسلیم میزنید باید یه هاب براش بگیرید تا بتونه usb3 رو ساپورت کنه ولی اگه میتونید از همون usb2ـش استفاده کنید تا قابل استفاده بشه (حتما فت 32 باشه)
پس منظور شما اینه که این هارد usb2.3 کنسول های اسلیم رو پشتیبانی میکنه دیگه درسته؟

اون وقت هارد seagate هارد خوبی هستش و ارزش خریدن داره؟

سوال بنده کجاش مربوط به هک بود که این برادرمون ومد گفت سوال مربوط به هک نپرسید؟:|

پس منظور شما اینه که این هارد usb2.3 کنسول های اسلیم رو پشتیبانی میکنه دیگه درسته؟

اون وقت هارد seagate هارد خوبی هستش و ارزش خریدن داره؟

سوال بنده کجاش مربوط به هک بود که این برادرمون ومد گفت سوال مربوط به هک نپرسید؟:|

از usb 2ش استفاده کنید میتونید مستقیم بزنید از usb3ش استفاده کنید باید هاب بگیرید
سیگیت هارد خوبیه

دوستان من میخوام یه ps3 slim 160gb بخرم . میشه بهم قیمت و وسایل جانبیش رو بگید . ممنون میشم

قیمت رو که تو تاپیک خودش میزارم
وسایل جانبیش
ریموت کنترل
دسته موو
نویگیشن
شارپشوتر
ps eye
و...
نه منظورم همون آپدیت Regular بود ;)
نه مشکلی پیش نمیاد آپدیت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟