آقا حامد شرمندتونم ولی این سوال هم جواب میدین.
در این مورد که گفتید اگر این چراغ هی شروع کنه به چشمک یعنی همون YLOD ؟! یا فرق داره.؟! بعد بهم گفتید از فن لپتابی استفاده کنم همون کول پد میشه استفاده کرد و کنسول رو بزارم روش؟! چون یدونه 2 موته صفحه 19 اینچی دارم. خوبه؟!
دوستان وسیله ی خوب برای خنک کردن PS3 فت چی درنظر دارید ؟ 65 نانومتریه . (40 گیگ) (مثلا سر U3 بعد 20 دقیقه صدای خیلی کمی میده . بعد 1 ساعت و نیم هم شروع میکنه به سروصدا به مدت 10 دقیقه)
همچنین استفاده از کابل لن رو توصیه میکنید یا Wireless ?
دوستان نمیشه تو بازیها به جای Shoot&Aiming با L2 و R2 از دکمه های L1 و R1 استفاده کرد؟
ممنون.
سلام داش محمدسلام دوستان من اسلیم 320 دارم . از همون اوایل یه Clicking Noise داشت که میدونستم طبیعیه ولی یه صدای بلند دیگه هم داره بعضی وقتها فقط وقتی روشنه این صدای تیک رو میده که 90% حدسم اینه که از هاردش هست . وقتی صدا میده یه جورایی یه لود کوچیک میکنه . امروز هم گذاشته بودم بازی دانلود بشه وسط دانلود دستگاه قفل کرده بود پدرم در اومد تا ریست کردم و درست شد . چند بار دستگاه رو چک کرد ولی صفحه سیاه میومد وقتی ریست میشد تا یه بار بالاخره درست اومد بالا ( از چراغ زرد هارد معلوم بود داشت زور میزد ) ....
الان درسته و مشکلی هم نداره . فقط من کلی بازیه دانلودی و اینا دارم اگه یک دفعه هارد Failure بشه و مجبور بشم دستگاه رو ریست فکتوری کنم بد بخت میشم .
1- اول نطرتون چیه ؟ به نظر شما هارد مشکل داره ؟
2- بعد این بک آپ گرفتن خیلی دردسر داره . یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم ولی سر قضیه Fat 32 و اینا سردرگرم شدم بیخیالش شدم چند وقت پیش . چطوری هارد رو فرمت کنم واسه بک آپ گرفتن ؟
3- بعد این بک آپ گرفتن چقدر طول میکشه ؟
4- اگر بر فرض بک آپ گرفتم و بعدا کلا هارد به فنا رفت باید چه هاردی بزارم روش و قیمتش چنده تقریبا ؟ خوب ست میشه با ps3 و تمام اطلاعاتم مثل روز اولش بر میگرده ؟
مرسی
یک سوال چرا وقتی من مولتی میزنم بقیه پلیر های تو مپ من صحبت میکنن من صداشونو نمیشنوم
نه درسته چون من یک دوست دارم که همون بازی رو میزنه و تنظیماتمون دقیق مثل همه ولی اون صدا داره و من نهشاید تنظیمات بازیتون درست نیست؟
نه درسته چون من یک دوست دارم که همون بازی رو میزنه و تنظیماتمون دقیق مثل همه ولی اون صدا داره و من نه
من میگم تو ps3 گزینه ای هست که مال من ممکنه off باشه
درود دوستان
بنده مانیتور سامسونگ مدل S20A310X Plus دارم . میخاستم بدونم چطور میتونم ps3 رو به مانیتور متصل کنم؟(مانیتور فقط دو ورودی DVI و VGA) داره....
شما باید یه کابل HDMI To DVI تهیه کنید!
من یک کابل دو سر DVI دارم و یک تبدیل HDMI به DVI که به صورت سیم نیست .به این طریق به مانیتور زدم و هیچی صفحه نشون نداد . مشکل از چیه؟
حتما باید کابل تبدیل HDMI به DVI بگیرم؟
رزولوشن بازی تو این مانیتورها چقدره؟
شما تا به حال امتحان کردید؟
دوستان هارد اکسترنال seagate 1tr usb2.3 به پلی استیشن های اسلیم میخوره؟(منظور از usb2.3 اینه که هم دو داره هم سه)