پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من قصد خرید یک ps3 40 g ریفر مدلcechj04 به صورت دسته دو دارم
اما نمیدونم چجوری از سلامت دستگاه اطمینان پیدا کنم
دوستانی که در این ضمینه تجربه دارند ممنون میشم در رابطه با مشکلات این دستگاه من رو راهنمایی کنن

دوستان من قصد خرید یک ps3 40 g ریفر مدلcechj04 به صورت دسته دو دارم
اما نمیدونم چجوری از سلامت دستگاه اطمینان پیدا کنم
دوستانی که در این ضمینه تجربه دارند ممنون میشم در رابطه با مشکلات این دستگاه من رو راهنمایی کنن
کلا من به همه پیشنهاد میکنم ریفر نخرین ولی در کل اگه ظاهرش خوب باشه پیچ هاش باز نشده باشه پلمپ دستگاه باز نشده باشه و وقتی روشنه تو منو بعد از 15 یا 30 دقیقه صدای جاروبرقی نده مشکلی نداره
هر کدوم از شرایط بالا اعمال نشده بود نخرید

امروز برام یک ایمیل از طرف سونی اومده و بخاطر تولدم یک کدی داده که باهاش نمیدونم باید چیکار کنم
We've got something special for you to help celebrate your birthday.

Use the voucher code included in this email to download a PlayStation®Home virtual birthday cake from PlayStation®Store.

Go grab it now and invite your friends over to your apartment in PS Home to share the fun. Redemption expiry date: 31/12/2014

امروز برام یک ایمیل از طرف سونی اومده و بخاطر تولدم یک کدی داده که باهاش نمیدونم باید چیکار کنم

Use the voucher code included in this email to download a PlayStation®Home virtual birthday cake from PlayStation®Store.

Go grab it now and invite your friends over to your apartment in PS Home to share the fun. Redemption expiry date: 31/12/2014

برای من سوال شد چون دیدم برای منم اومده

چیز خاصی نیست برای پلی استیشن هوم یه کیک مجازی میتونید دانلود کنید و تولدتون رو جشن بگیرید:d

دوستان متخصص یه سوال مهمی داشتم.
چه طور میشه تشخیص داد که مدل فت ریفر و یا تعمییری(چراغ زرد منظورمه) نیستش.! و یه چیز دیگه از کجا میشه فهمید که کنسول کیفیت ساخت خوبی داره مثلا سری های 65nm cpu & gpu خوب کار میکردن؟!

---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------

اقا میشه کمکم کنین تا به psn متصل بشم اصلا هم بلد نیستم لطفا درست و حسابی توضیح بدید تا بتوانم متصل بشوم
تو فروم Play Station NetWork باید باشه. آموزش وصل شدن با اینترنت بی سیم و سیم lan هم گفته شده.!

آقا لطفا یکی جواب مارو بده...تا این آخر هفته بعد از امتحانات رو یه دل سیر بازی کنیم~x(
با سلام به همه PS3 باز ها میخواستم بدونم چجوری میشه دسته ای رو که (دسته PS3نیست) PS3 نشناخته بشناسه؟ راهی هست یا نه؟
داش من PS3 ندارم ولی شما ببین روش دکمه ایی جهت هماهنگ کردن کنسول نداره. یا کلید های Start و buttons رو با هم نگه دار ببین میشه یا نه.! منظورم اون کلید ستوپ و بقلیش که مستطیل شکله.!

داش من PS3 ندارم ولی شما ببین روش دکمه ایی جهت هماهنگ کردن کنسول نداره. یا کلید های Start و buttons رو با هم نگه دار ببین میشه یا نه.! منظورم اون کلید ستوپ و بقلیش که مستطیل شکله.!
هر کاری کردم نشده که نشده وقتی دسته رو وصلش میکنم گوشه صفحه مینویسه: an unknown usb has benn conected

دوستان من تو پلی استیشن هوم عضو نشده بودمو و رد دد بازی میکردم وقتی تو پلی استیشن هوم عضو شدم یکم که مولتی رد دد بازی کردم بالای صفحه نوشت یک آواتار از رد دد برای شما آزاد شد حالا نمیدونم این آواتار کجا اومده و چطوری پیداش کنم تا اگه قشنگ بود ازش استفاده کنم؟

من کد انچارتد 3 رو دانلود کنم از یه اکانت و نصب کنم توی دستگاه با همه اکانت ها میتونم انلاین مولتی بزنم یا نه فقط توی همون اکانت میشه انلاین زد ؟
سوال بعد
من کد رو دانلود کردم هنوز توی لیست دانلود هام هست یعنی میتونم به کس دیگه هم بدمش ؟

سلام دوستان

راستش میشه گفت بعد از یک سال مشغله بالاخره یک فرصتی واسم ایجاد شده که بتونم یک ماه PS3 رو از حالت خاک خوردن در بیارم و بشینم یه دل سیر گـــِیم بزنم. حالا ازتون برنامه میخوام که توی این یک ماه منو به رستگاری برسونید در این زمینه :d مشکلی بابت تهیه ی بازی ندارم فقط به نظرتون چه بازی هایی رو انجام بدم به ترتیب که پس فردا که سرمو گذاشتم رو زمین افسوس این رو نخورم که چرا فلان بازی رو انجام ندادم.

آخرین بازی که انجام دادم Uncharted 2 بوده پس فرض رو بر آماتور بودن مخاطبتون بزارید و واسش لیست بزارید.خیلی خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or