دقیقا مشکل من هم همینه دسته مال ایکس باکسه....یعنی هیچ راهی نداره؟![]()
نه هیچ راهی نداره برو یه دسته از همین pc ها که usb هستش بخر راحت بازی کن در ضمن دسته سونی خیلی راحت تر از دسته ماکروسافته (دعوا راه نندازین ها نظر شخصیمو گفتم)
من شنیدم این آپدیت آخری مشکل داره و یکم داره اذیت میکنه یکم صبر کنید شاید ردیف کردن تو آپدیت بعدیاقامن ابدیت ها رو ریختم بخش انلاین درست شد
حالا یه مشکل جدید برای بار دوم دیگه تو بازی نمیره توی همون صفحه لودینگ اول بازی میمونه بعد از تقریبا یه ساعت رفت تو بازی بعد بازم توی لودینگ موند
الان ابدیت ها رو باک کردم راحت میرم توی بازی و کمبینگ میزنم
راه چاره چیه؟
ممکنه فایل های ابدیت بد دانلود شده باشن(بدون ایراد نصب میشه)
شما آپدیت 4.30 رو از سایت سونی بگیر بریز تو فلش بعد بزن به کنسول بزار آپدیت کنهمن هاد دستگاه رابدون back up عوض کردم
ورژنش را هم از 3.55 به 4.3 ارتقا داده بودم
الان پیغام میده که برنامه 4.3 را دوباره نصب کن
چکار باید بکنم ؟
یه پوشه با حروف بزرگ به اسم PS3 بساز بعد یه پوشه دیگه به نام UPDATE تو پوشه PS3 بساز و بعد فایل PS3UPDAT.PUP رو بریز تو پوشه UPDATE و بزن به کنسول بزار نصب بشه
سلام
من دسته ps3 با تبدیل وصل میکنم تو بعضی بازیا کار میکنه تو بعضیا نمیکنه
ویبره هم کار نمیکنه
باید چیکار کنم؟#![]()
دسته ps3 با تبدیل؟ خودش وایرلسه کنسول با یه بار وصل کردن کابل usb به دسته و کنسول میشناسش نیازی به تبدیل نیست
باطری رو تا ته پر کن بعد بزار یه گوشه اینجوری خراب نمیشهسلام
من اگه نخوام یه مدت از PS3 استفاده کنم باید شارژ دسته رو خالی کنم یا بزارم همینطوری که هست بمونه؟؟؟؟
تا اونجا که میدونم آواتار های این مدلی پولی هستن و باید psn card بگیریدممنون از پاسخ دهی گرمتون حالا به هر حال اگر بخوام یک آواتار از رد دد تو PSN داشته باشم حتما باید کارت PSN داشته باشم یا با روش های دیگه هم میتونم یک آواتار از رد دد داشته باشم؟
دستتون خراب شده تعمیرش به صرفه نیست بهتره به فکر خرید یه دسته دیگه باشیدسلام. من يه مشكل با دسته PS3 دارم. يه مدتي (حدود شش ماه) ميشه كه اصلا" بهش دست نزدم ولي حالا كه روشنش مي كنم چندين دكمه از جمله L1 و Right Arrow را خودكار مي زند! آيا اين مشكل مشابه داشته و آيا راه حلي وجود دارد؟
شما باید کنسول رو خاموش کنید و کابل AV وصل کنید بعد از جلو روشنش کنید بعد دستتون رو از روی دکمه پاور بر ندارید تا بوق دوم رو بزنه و بعد از بوق دوم تنظیمات تصویر ریست میشه و تصویر میادآقا من یه ps3 گرفتم وقتی با hdmi وصل میکنم کامل و بدون عیب نشون میده ولی وقتی با کابل AV وصل میکنم اصلا تصویر ندارم خواهش میکنم کامل راهنمایی کنید
با تشکر