دوستان سایت یا فروشگاه ی سراغ دارید که psn card بفروشن؟ به خصوص برای امارات
اگه دستتون نیازی به درایور نداشته باشه مشکلی نداره هر نوع دسته از از 3 تومنی تا 200 تومنی رو ساپورت میکنه به جز دسته ایکسباکس 360با سلام به همه PS3 باز ها میخواستم بدونم چجوری میشه دسته ای رو که (دسته PS3نیست) PS3 نشناخته بشناسه؟ راهی هست یا نه؟
دوستان متخصص یه سوال مهمی داشتم.
چه طور میشه تشخیص داد که مدل فت ریفر و یا تعمییری(چراغ زرد منظورمه) نیستش.! و یه چیز دیگه از کجا میشه فهمید که کنسول کیفیت ساخت خوبی داره مثلا سری های 65nm cpu & gpu خوب کار میکردن؟!
---------- نوشته در 06:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------
تو فروم Play Station NetWork باید باشه. آموزش وصل شدن با اینترنت بی سیم و سیم lan هم گفته شده.!
من کد انچارتد 3 رو دانلود کنم از یه اکانت و نصب کنم توی دستگاه با همه اکانت ها میتونم انلاین مولتی بزنم یا نه فقط توی همون اکانت میشه انلاین زد ؟
سوال بعد
من کد رو دانلود کردم هنوز توی لیست دانلود هام هست یعنی میتونم به کس دیگه هم بدمش ؟
باید فرمتش کنید اگه به عنوان اکسترناله باید فت 32 باشه اگه به عنوان اینترناله علاوه بر فرمت باید از مدل پچ شده برای 360 در بیارید (برعکس کاری که کردید تا 360 بشناسه)دوستان یک هارد هک شده ایکس باکس قابلیت استفاده به عنوان هارد ps3 رو داره ؟
پلمپش اگه باز شده باشه باز شدهسلام خدمت همگی.ببخشید از کجا میشه فهمید که پی اس 3 فت باز شده یا نه؟کلا چیزای مهمی که باید بدونم تو هنگام خریدش چی هستن؟می خوام یکیشو بخرم.اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.
یه بار آپدیتو پاک کن بعد دوباره بگیر شاید درست بشهمولتی انجارتد3 این ارور رو میده error getting ticket
چه کار کنم ؟
بازی اورجینال و کد مولتی دانلود شده همچنین بازی تا اخرین درجه ابدیت کردم
باید بری تو تاپیک خود بازی بپرسیمیشه زبان گزارش بازی pes2013 عربی کرد؟
بازی که زیاد هست امده که میتوانی بازی کنیسلام دوستان
راستش میشه گفت بعد از یک سال مشغله بالاخره یک فرصتی واسم ایجاد شده که بتونم یک ماه PS3 رو از حالت خاک خوردن در بیارم و بشینم یه دل سیر گـــِیم بزنم. حالا ازتون برنامه میخوام که توی این یک ماه منو به رستگاری برسونید در این زمینه :d مشکلی بابت تهیه ی بازی ندارم فقط به نظرتون چه بازی هایی رو انجام بدم به ترتیب که پس فردا که سرمو گذاشتم رو زمین افسوس این رو نخورم که چرا فلان بازی رو انجام ندادم.
آخرین بازی که انجام دادم Uncharted 2 بوده پس فرض رو بر آماتور بودن مخاطبتون بزارید و واسش لیست بزارید.خیلی خیلی ممنون
دقیقا مشکل من هم همینه دسته مال ایکس باکسه....یعنی هیچ راهی نداره؟![]()

ممنون از پاسخ دهی گرمتون حالا به هر حال اگر بخوام یک آواتار از رد دد تو PSN داشته باشم حتما باید کارت PSN داشته باشم یا با روش های دیگه هم میتونم یک آواتار از رد دد داشته باشم؟دوستان من تو پلی استیشن هوم عضو نشده بودمو و رد دد بازی میکردم وقتی تو پلی استیشن هوم عضو شدم یکم که مولتی رد دد بازی کردم بالای صفحه نوشت یک آواتار از رد دد برای شما آزاد شد حالا نمیدونم این آواتار کجا اومده و چطوری پیداش کنم تا اگه قشنگ بود ازش استفاده کنم؟
درسته که میتونم یه دسته ی دیگه بخرم اما هیچ دسته ای به دسته ی x360 نمیرسه...!یه دسته دیگه بخرید!!!